RE: کمک: رابظه خواهرم با همکار متاهل
ببخشید ! من فکر کردم شما دختری :163: چه برادر خوبی هستین شما ، اینکه اینقدر به فکر خواهرشه و همینطور اونقدر منطقی و روشنفکره که اومده به سایت مشاوره تا برخورد صحیح و منطقی داشته باشه نه اینکه مثل بعضی ها الکی برخوردهای تند بکنه و ...
راستش اینکه دقیقا چکار باید بکنید رو باید کارشناسا بکند. ممکنه ما به شما بگیم برو مستقیم باهاش حرف بزن اما نظرمون اشتباه باشه.
ولی مستقیم حرف زدن رو باید بذارید برای آخرین راه ، گذشت زمان هم به نفع اونها نیست چون هرچی بگذره بیشتر به هم وابسته میشند و کار سخت تر میشه
با شناختی که از روحیات خواهرتون دارید فکر می کنید اگه مستقیما باهاش صحبت کنید چه واکنشی نشون میده؟
چرا به سئوال پدربزرگ در مقابل اینکه چند سال دارید پاسخ ندادید ؟( پاسخ این سئوال را به شکل جدی از شما می خواهم )
از قضا من بر عکس بقیه ی دوستان می گویم خیلی کار بدی کردید که تجسس کردید .
ارتباطات شغلی و اجتماعی و حتی احساسی او ( اگر رابطه احساسی باشد ) ابدا به شما مربوط نیست . مگر اینکه خواهر شما از شما کمک بخواهد و شما طرف مشاوره ی او قرار بگیرید .
اینکه شما برادر این خانم هستید و ایشان را دوست دارید قابل درک و تحسین است اما همین و نه بیش از این . مگر اینکه خواهر شما از شما بخواهد که برایش کاری انجام بدهید . ایشان مسئول رفتار و احساسات و اعمال خود هستند و بهای آن را هم خود خواهند پرداخت . تجربیات ایشان از هر نوعی که باشد نه به شما مربوط است و نه خطر ی برای شما ایجاد می کند .
و نکته ی مهم تر شما با کمترین اطلاعات از اصل موضوع دچار به هم ریختگی شده اید و مثلا می خواهید برای او نقش قیم و بزرگتر را بازی کنید . این اشتباه بزرگ تر شماست .
اگر خیلی دوست دارید عشق و علاقه و توجه خود را نسبت به این خواهر نشان بدهید . بروید و اعتراف کنید که کار بدی انجام داده اید و بر حسب این اشتباه این اس ام اس ها را دیده اید و ذهن تان مسموم شده و نگران هستید و حرف هایش را بشنوید که البته در نهایت باز این خواهر شما خواهد بود که انتخاب می کند که رفتارش در مقابل این رفتار نادرست و تجسس شما چگونه باشد و اساسا شما باز هم حقی برای دخالت در رابطه ی او پیدا نمی کنید .
این حرف ها به این معنی نیست که از خواهر شما دفاع می شود و یا کار او تائید می شود ............چرا که اساسا ما کمترین اطلاعات را در مورد این ارتباط داریم و هیچ جای نقد و بررسی در مورد خواهر شما وجود ندارد مگر مبنای احساس یک برادری که در اوج احساس کار اشتباهی انجام داده و.................و با این حد از اطلاعات و به دلیل حضور شما ما روی رفتار و احساس شما متمرکز هستیم ...............و با این حد از اطلاعات جای فکر و گمانه زنی در مورد خواهر شما ابدا وجود ندارد .
و در نهایت با توجه به فرهنگ سنتی و مذهبی رایج این دختر بزرگتر و پدر و مادر دارد که باز جای دخالت شما در این میانه نیست .
سلام آنی عزیزم
واقعا از خواندن این پستتون گیج شدم و سئوالاتی برام پیش اومده:
1- یعنی اگر ما دیدیم یکی از خانواده مون داره اشتباهی رو انجام میده ( حالا به هر طریقی فهمیده باشیم) نباید اصلا به روی خودمون بیاریم و دستی دستی بگذاریم بیفته توی چاه و ما بی تفاوت فقط نگاه کنیم! آیا این امکان پذیره.
2- حالا فزض کنیم که این آقا پسر کوچکتر از خواهرش بود! بازم باید به این دلیل کارای خواهرش رو ندیده بگیره!شما اگه خواهر و یا براربزرگترتون داره کار اشتباهی انجام میده که شما به طریقی ممکنه بتونید کمکش کنید، آیا شما ترجیح میدید که بی تفاوت باشید یا اینکه هر جور شده یاریش کنید!؟
3- خواهرش یک رابطه احساسی معمولی رو شروع نکرده. خودتون میدونید که یک مرد متاهل که با یک دختر رابطه برقرار کرده، این رابطه رو واسه چی میخواد ( اس ام اس های بدی هم پیدا کرده!)و ممکنه زندگی خواهرش و یک خانواده دیگه نابود بشه!
با توجه به نکات بالا و اینکه این آقا به هر طریقی ولو اشتباه به این رابطه پی برده باشه آیا درسته که بی تفاوت باشه تا خواهرش صدمه ببینه و حتی بدبخت بشه؟!
ممنون میشم اگه به سئوالات من جواب بدید:72::72::72:
زیبا کردستانی محترم
لطف بفرمائید تاپیک جداگانه ای باز کنید با کمال میل به سئوالات شما پاسخ خواهم داد . اما از پاسخگویی سئوالات شما در این تاپیک به علت انحراف موضوع تاپیک معذورم .
پاسخ صاحب تاپیک و این دوست محترم همان است که در پست 12 عنوان کردم .
سلام
اول من خواهرشم
دوم من 28 سالمه
سوم دقیقا همه سوال های خانم کردستانی سوال های من نیز هست
خانوم آنی لطفا جواب بدید
من واقعا گیج شدم همچنین
اس ام های ناجور خوندم
بابا چرا درک نمیکنید اون مرد زن داره
چرا کمک نمیکنید
اگه پدر و مادرم متوجه بشوند به طور صد در صد مریض خواهند شد
باز هم میگم باید چکش میکردم اما حالا لطف بفرمایید بگویید چه کنم؟
[undefined=undefined]سلام
اول من خواهرشم
mmani828 جان ، شما بالاخره دختری یا پسر؟ من هنوز نفهمیدم :325:
فکر میکنی اگه با خواهرت مستقیم صحبت کنی چه واکنشی نشون میده؟ الان یعنی خواهرت از شما کوچیکتره؟
آیا شخص دیگه ای غیر از شما نیست که به نظرت مناسب تر بیاد برای صحبت کردن؟
عزیزم مگه تا حالا که نمی دونستی خواهرت از دست رفته؟
اولا با دو تا اس ام اس خوندن اونم تنها اس ام اس از یک فرستنده، چطور به این نتیجه رسیدی که خواهرت از راه به در شده؟ درسته ممکنه خیلی چیزها تو اس ام اس باشه ولی این دلیل نمی شه که شما بدترین فکرها رو بکنی. ضمن اینکه چرا فکر می کنی باید اس ام اس هاشو چک می کردی؟
سعی کن کمی خوددار باشی. یادت باشه تا خود خواهرت احساس نکنه که داره اشتباه می کنه، کمک شما اثری نداره.
حالا میشه کمی از روابط خودت و خواهرت بگی.
بله خواهر بزرگشم میشه بپرسم چرا فکر کردید پسرم؟
ما تقریبا میشه گفت خیلی باهم صمیمی هستیم تقریبا تو بیشتر موارد باهم مشورت میکنیم
اما تابحال دست به وسایل شخصی هم نزده بودیم
این بار هم من متوجه شدم با یه گوشی و خط جدید مخفیانه اس ام اس میده اون گوشی رو چک کردم وگرنه به گوشی خودش هیچ وقت دست نمیزنم
نه مادر و پدرم نباید متوجه بشن
اگه ادامه پیدا کنه اگه فقط یک نفر حتی یک سر سوزن ازین قضیه مطلع بشه آبرومون میره
غیر مستقیم و با تعریف داستان فایده نداشت
میترسم باهاش مستقیم صحبت کنم بهونه بیاره یا یه جوری خیال من رو راحت کنه اما دوباره مخفیانه ادامه بده
نمیشه با اون مرد کاری داشت خود خواهرم باید بخدونه کارشون اشتباهه وگرنه هر جای دیگه هم بره سرکار ازین آشغال ها زیاد شده تو این زمونه
سن و جنسیت شما تفاوتی در نظرم ایجاد نمی کند و صحبت همان است که گفتم .
متاسفانه یا خوشبختانه زندگی خواهر 25 ساله به شما مربوط نیست .
حتی اگر خواهرتان اشتباه کند و راه اشتباه برود . به شخص شما مربوط نیست مگر اینکه ایشان شخصا از شما کمک بخواهد که در آن صورت شما حق انتخاب دارید که به ایشان کمک کنید یا نکنید .
و تا زمانی که ایشان از شما کمک نخواسته یعنی قادر به مدیریت و جلوبرد رابطه اش به هر روشی که خودش می خواهد هست و حاضر است بهای تجربه اش را خودش پرداخت کند در نتیجه شما اجازه ندارید با سواستفاده از رابطه ی خونی به شعور او و تجربه ی او به عنوان یک دختر 25 ساله توهین کنید و تعریف و تفسیرهای ذائقه ای خودتان را داشته باشید . ( مجددا تکرار می کنم به درست و غلط رابطه کاری ندارم )
و اما تعیین سن و جنسیت شما تنها یک سئوال را برای من قوی و پررنگ تر می کند که اگر پسر و برادر بودید با توجه به فرهنگ رایج برای من قابل درک تر بود
اما سئوال این ست
چرا با خواهرتان صمیمی نیستید ؟ آنقدر صمیمی که بروید و بگویید که چکش کرده اید و همه ی این حرفهایی که اینجا زدید را به خودش بگویید و پاسخ بشنوید ؟( از نظر من و با تعاریف من از صمیمیت ، سیر اتفاقات معنی صمیمیت شما دو نفر با هم را نمی دهد)
چرا فکر می کنید شما مسئول کنترل و مدیریت پدر و مادر و خواهر و ....هستید ؟
فرزند چندم خانواده هستید ؟
فرزند اول
یعنی بذارم ادامه بده تا آبرومون بره؟
خانم آنی من واقعا گیج شدم
مشکل من چیه که چیزایی که میگین رو درک نمیکنم؟
میخواهم صمیمی باشم و حقیقت را بگویم اما میترسم باهاش مستقیم صحبت کنم بهونه بیاره یا یه جوری خیال من رو راحت کنه اما دوباره مخفیانه ادامه بده
می خواهم کار درست را انجام بدهم و کاری که آخرش نتیجه خوب داشته باشه و برای همیشه مشکل حل شه
یعنی این قضیه شامل امر به معروف و نهی از منکر هم حتی نمیشود؟ این را هم قبول ندارید؟