RE: با کسی که میخواد من رو کوچک کنه چه کار کنم؟
به این کاری ندارم که این خانم از چه جایگاهی و با چه سطح از افراط احساسی و قصد و نیت و .....این کار را می کند و شما از چه جایگاهی ناراحت می شوید .....
کلا تصمیم دارم روی بخش مثبت و خاصی از ماجرا تائید و تاکید کنم چون نکته ی بسیار مهمی است
اما نکته ی مثبتی که در این خانم هست که بد نیست مورد توجه قرار بگیرد . بلکه بدون قضاوت عامل یادگیری ما به شکل مثبت و متعادل و آگاهانه بشود .
به نوعی این خانم دائما به شکل ناخودآگاه در حال سپاسگزاری و شکر نعمت داشته هایش است .
داشته هایش را فریاد می زند و شکرگزاری می کند و داشته هایش را به چرخه ی فراوانی می اندازد و برکت زندگی خودش را زیاد می کند .............
چرا این نکته را تاکید می کنم ؟!
به این علت که در هر مسئله ای که ذائقه ی ما آن را بد یا افراطی و..... تعریف می کند نکته ی مثبتی هست که اگر زاویه ی دید خود را تغییر بدهیم پیام دریافتی برای ما مثل یک درس بزرگ زندگی می ماند ........( دقت کنید که تاکید دارم شاید قصد این خانم قصد سازنده ای نباشد یا ردی از خودشیفتگی و قیاس و .......در رفتارهایش مشاهده بشود و در ادبیات رایج اهل پز باشد و.....اما بخش مثبت و آموزنده ای هم در این ماجرا هست که نمی توان از آن غافل شد )
و مهم از نگاه من پیام ارسالی است نه خرده ریزهایی که قابلیت ناراحتی ما را نباید داشته باشند و ندارد چرا که جایگاه رنج و درد فرد مقابل است اما ما این خرده ریزها را بر می داریم و می آوریم در فضای درد و رنج و باید و نباید و توانایی و ناتوانی و....های خودمان و به آنها وزن و ارزشی می دهیم که.........
من اصلا با اين مسئله كه خانم از خودشون تعريف كنند مشكلي
ندارم مسئله اينجاست كه به من گير ميده و چيزي راجع به من ميگه وگرنه من خوشحال ميشم كه او اينقدر از خوشبختي خودش ميگه.
مشكل اينه كه داره مقايسه ميكنه و درباره ي بقيه نظر ميده و خودش رو بالاتر ميبينه.
دوستان يه سوال
من ديگه اگر بدونم كه اين خانم پشت درهست در رو باز نميكنم
و تلفن هاش هم جواب نميدم
آيا كار خوبي ميكنم يا نه؟
واقعا ديگه تحملش سخت بود.
اصلا نميتونستم در برابر حرفهاي بچگانش بي خيال باشم
جالبه كه خانم ميرفته و پشت سر من هم غيبت ميكرده و حرف ميزده.
حرفهايي كه خودش از زندگي من برداشت ميكرده
خيلي ناراحتم كه باهاش رابطه داشتم
شروع رابطه هم با خودش بود و اون اصرار داشت كه با من رابطه داشته باشه.
سلام
من شما رو خیلی تحسین می کنم که عاقلانه با متانت رفتار می کنید و سکوت می کنید. هر کسی تا یه مدت تحمل می کنه ولی یه موقعی دیگه می بره چون این خانم رفتارش خیلی آزار دهنده هست. آفرین که خودتون با جواب ندادن شخصیتتون رو حفظ کردین.
به نظر من کسانی که اینطور رفتار می کنن خودشون توی زندگی مشکل دارن. البته ما بد کسی رو نمی خوایم ایشالا مشکلی نداشته باشن و همین طوری باشه که میگن. ولی معمولا آدمای حسود هستند که مدام بقیه رو خوار می کنن. این جور آدما خودشون آنقدر شخصیت یا موقعیت پستی دارند که برای بالا جلوه دادن خودشون چاره ای ندارن جز خرد کردن و پایین آوردن بقیه. من هم با یه نمونه ش برخورد داشته ام. البته اون از یه نظر بدتر بود چون توی جمع منو خوار می کرد. من هم جوابشو نمی دادم. بقیه هم به خاطر این رفتارش ارزشی براش قائل نمی شدن. (چیزی که خودش فکر می کرد از این طریق به دست میاره.)
پیشنهاد می کنم شما سعی کنید تا حد امکان از این خانم دوری کنید. چون کسی هست که بعد از یه مدت انرژی مثبت شما رو می گیره. مگر اینکه خیلی مقاوم باشید مث کوه آهن! هر وقت هم مجبور شدید پیشش باشید سعی کنید حرفاش رو نادیده بگیرید و به قول معروف ککتون نگزه :) و به این فکر کنید که شما حتما از اون بالاتر بودید که مجبور شده برای خودنمایی شما رو تحقیر کنه. توی دلتون بهش ترحم کنید ولی به روش نیارید، گناه داره بنده خدا مشکل داره. ایشالا مشکلش برطرف شه.