RE: چطوری بفهمم خواستگارم بد دل و تعصبی نیست؟
سلام یه همگی
مرسی بابت راهنمایی های خوبتون.
ولی من امروز علی رغم میلم ردش کردم. نمیدونم به قلبم که رجوع میکنم میبینم پسر بدی نبود.
ولی از اینکه به مدت زیادی وقت گذاشتیم رو مسئله حجاب و ، اینکه اون برخلاف من که خیلی جاها کوناه آمدم باهاش راه آمدم ،ولی اون با اینکه دبد من پذیرفتم حجابم بهتر کنم و کردم ولی باز راضی نشد، همه اینها باعث شد دیگه حس خوبی نسبت به رابطمون نداشته باشم و وقتی گقت تصمیم نهایی با تو گفتم تو منو همینجوری که هستم نمی پسندی پس ادامه دادن کار درستی نیست. و اونم پذیرفت! بنظرم خیلی راحت قبول کرد!
به نظرتون کارم اشتباه بود؟
عزیز
احتمالا کار درستی انجام دادی
چیزی که تو توی رابطه ات حس میکنی خیلی مهمتر از چیزیه که دیگران به نظرشون میرسه.
اینکه راحت قبول کرده هم میتونه دلیل خیلی چیزا باشه همینطور اینکه گفتی گفته اگر مادرم قبول میکرد منم قبول کردم
در کل من که سعی میکنم همونجا جوابمو اعلام نکنم یه کم فکر میکنم بعد جمع بندی و اطمینان میگم که دیگه بدونم در لحظه تصمیم نگرفتم و همه جوانبش سنجیدم
موفق باشی
نمی شه رو هر حر حرکتی بد دلی گذاشت !
مثال بزنم بعدا که شاید کسی سوال پیش اومد بتونه بفهمه !
این آقا به حجاب کامل اعتقاد داشته ، در صورتی بد دل می شه که !
ریز سوال کنه ( همیشه ) تو رفت و آمد محدودیت بزاره
دانشگاه رفتن یا مثلا باشگاه ورزشی رفتن رو منع کنه ! خانه فامیل رفتن و تنها بیرون رفتن
و مشابه این !
یعنی به صرف اینکه گفته حجابت رو کامل کن نمی شه گفت بد دل ! ولی علایم دیگه ایی مثل اون مثال ها هشدار دهنده هست
بد دل 2 تا موضوع هست ، یکی عقاید هست یکی شک
مثلا شوهر شما به شما می گه تو جامعه اینطور رفتار کن ( سر و سنگین با نا محرم ) این می شه عقیده
ولی وقتی به شما بگه بیرون نرو ، خانه بمان ، اون کار رو نکن ! همش منع باشه این می شه بد دلی
معلومه آنچنان عمیق هم به همدیگه علاقه مند نشده بودید. نه در کل کار بدی نکردید.:310: