الان فقط ببين عقل و منطقت چي ميگه عزيزم
نمایش نسخه قابل چاپ
الان فقط ببين عقل و منطقت چي ميگه عزيزم
ممنون از راهنمایی همه دوستان.
من خودم هم اشاره کردم که این آقا پسر انگیزه برقراری رابطه جنسی درش خیلی خیلی زیاده و من هم مطمئنم که به مقوله ازدواج حتی فکر هم نمیکنه ، منتها از اونجا که احساسات آدم خطرناک و سرکشه من هم فکر کردم که شاید با شروع یه رابطه معمولی کم کم بتونم این آدم رو جذب کنم و تبدیلش کنم به یک رابطه معقول و جدی و حتی ازدواج.یعنی امید داشتن به اینکه شاید روزی علاقمند بشه و فراتر از الانش فکر کنه.
من حتی چندین بار تا به حال به خودشون هم اعتراض کردم که باید خودت رو کنترل کنی و این اصلا خوب نیست که نگاه جنسی به من داری و اون میگه واقعا دست خودم نیست، طبیعتم اینجوریه و کاری نمی تونم بکنم جالبه که تاکید زیادی داره که با وجود این طبع گرم حاضر نیست با هر شخصی وارد این رابطه بشه و در مدت این 3-4 ماه هم که من ایشونو می شناسم گمون نمیکنم با کسی چنین رابطه ای داشته چون در تمام این مدت اصرارش برای رابطه نزدیک پابرجا بوده و البته..این رو هم میدونم که قبلا هم به شخص دیگه ای پیشنهاد مشابه داده .
ولی چیزی که خود من دارم عینا می بینم اینه که بیشتر آقایون قبل از ازدواج رابطه جنسی رو تجربه میکنن ( با عرض معذرت از همه کاربران آقای انجمن!) و البته میدونم همه یکسان نیستن اما این واقعیت متداول در رابطه ها و بین جوانهای امروز جامعه ست.هیچ تضمینی برای من نوعی وجود نداره که همسر اینده من قبل از ازدواج چنین روابطی رو تجربه نکرده باشه.واقعا ملاک شناسایی و محک زدن وفاداری و پاکی افراد چیه؟ تجسس و کنجکاوی در زندگی گذشته افراد هم به نظرم راه درستی نیست. حتی گاهی مذهب هم نمیتونه مانع از غلبه هیجانات جنسی بشه( به شخصه دیدم)مشکل بزرگ ما اینه که توی جامعه ای زندگی میکنیم که امروز ادعای روشنفکری و روابط باز رو داره ولی در عین حال و از درون هنوز هم به شدت سنتی و متعصبه و هر حرکتی ، هر لغزشی ممکنه به قیمت زندگی آدمها به خصوص دخترها تموم بشه.
آیا عدم وجود همچین تضمینی توجیهی هست برای اینکه ما با کسی که بهمون فقط نگاه جنسی داره رابطه داشته باشیم ؟نقل قول:
هیچ تضمینی برای من نوعی وجود نداره که همسر اینده من قبل از ازدواج چنین روابطی رو تجربه نکرده باشه
مساله شما الان جامعه سنتی مدعی روشنفکری نیست، هست؟
مساله شما اینه که اگه با این آقا وارد رابطه بشین و ایشون نیازهای جنسیش رو از کانال شما مرتفع کنه چند درصد احتمال داره که بعدها بخواد ازدواج کنه؟ و حتی اگه بخواد ازدواج کنه چند درصد احتمال داره شما رو کاندیدی برای ازدواج در نظر بگیره؟ و حتی شما هم کاندید ازدواج ایشون باشید ، چند درصد احتمال داره همه شرایط مهیا بشه که شما رسما زن و شوهر بشین؟ اصلا شما رسما ازدواج کردین آیا این فرد به معیارهای شما نزدیک هست و میتونه شما رو خوشبخت کنه؟
ریسک این رابطه رو خودت تخمین بزن عزیزم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط صبا_2009
عزیزم تاپیک منو بخون میفهمی اخرش چی میشه
منم مثل تو به طرفم علاقه داشتم منم دیقیقا مشابه خود خودت این اتفاق برام افتاد اما نتونستم طرفم رو جذب کنم چون اون نخواست حالا به هردلیلی نمیدونم اصلا بهم نمیگفت معیاراش چی هست فقط انگار میخواست یه مدتی بامن سرگرم باشه با این که میدونست من علاقمند شدم ولی بازم سعی میکرد تو اون مدت از من استفاده کنه در بهترین شرایط فقط وقت و احساسمو گرفت باقیشمم که....
عزیز جان فکر سر عقل امدن این اقارو از سرت بیرون کن چون هیچ روزنه ای وجود نداره اون مثل یه گوله اتیشه که فقط به دنبال ارضای نفسشه و به هیچ چیز دیگگه فکرنمیکنه حتی اگه یه زمانی هم نیازشو برطرف کنی خیلی زود خسته میشه چون اخرش هیچی نیست چون اساسا هدف شما با هم متفاوته شما قصدت بووجود امدن یه رابطه جدی هست در حالی که طرفت اصلا تو باغ نیست یا نمیخاد باشه خودشم که گفته قصدش چیه پس دیگه داری چیو محک میزنی بیشتر بخای بهش فکر کنی خودتم می افتی تو چاه مثل من میشی منم زمانی که داشتم سقوت میکردم متوجه نشدم اصلا چی شد ولی الان به جایی رسیدم که حس میکنم هویت وجودی خودمو از دست دادم ببین اینوی ادمی داره بهت میگه که خودش تجربه کرده الان از ته چاه داره باهات حرف میزنه من اصلا مخالف این روابط نیستم ولی در حال حاظر در جامعه ما با طرز فکر بسته مردای ما عاقبت همچین دوستی هایی چیزی ازش در نمیاد جز حس بی هودگی و بی ارزشی برای دخترا نه ازدواجی در کاره نه نیت پاکی
پس فکر اینکه حالا بگذره درستش میکنم و این حرفارو از سرت بیرون کن که محاله سرانجام بگیره این رابطه پوچ یک طرفه
برای خلاص شدن از این علاقه هم خیلی باید بجنبی اگه دیر انقدر سخت میشه که نمیتونی احساساتتون کنتر ل کنی
من خودم برای ترک کردنش خیلی تلاش کردم هنوزم باورم نمیشه که نیست اما خب چیکار میشه کرد وقتی یکی نمیخاد وقتی یکی فقط و فقط به یه مسئله فکر میکنه و هیچ هدفی نداره منم کاری از دستم برنمیاد و ضرر و ضیانش دامن گیرم میشه پس نزار بیشتر از این ضرر کنی و وقتتو احساستو پای کسی بزاری که دلت باهات نیست غریزش باتوست این یه واقعیته و هرچند تلخ ولی باید عاقلانه رفتار کرد...
تاقبل این که این رابطه رو خودش تموم کنه خودت تموم ش کن