RE: چطور تمرکز زدایی کنم.
همین که الان عزیزم خطابت میکنه یه موفقیته یعنی تا حدی به قلبش راه پیدا کردی. اگه حرفی منفی زد نشنیده بگیر ولی باور کن خانومت سنگ نیست و با جملات بجا و بوقت محبت آمیز قلبش مال تو میشه. دخترا حساستر از این حرفان. پس چطوری یه سری پسر مخ یه سری دختر رو میزنن؟ با جملات عاشقونه
اونا کارشون درست نیست ولی مورد تو زنته و باید باهاش با مهربونی و عشق حرف بزنی البته اقتدار در رفتارت هم فراموش نکن.
خودت هم جمع کن. چه معنی داره با یه فال بهم بریزی؟
سعی کن زندگی کنی. یعنی درست رو بخون، کارت رو بکن،همراه خانومت بگرد و تفریح کن و شوهر خوبی باش، کتاب بخون، فیلم ببین و...
انقدر نشین و زانوی غم بغل بگیر. انقدر یه مسئله ی کوچیک رو توی ذهنت نچرخون و بزرگ نکن، چند بعدی باش، شاد باش زندگی کن، با آرامش و شادی به خدا توکل کن.
درست میگی..
باورت میشه از فال بدم میاد ولی خانمم به فال روزانه اعتقاد داره.. روزی که فالش بده حالشم بده..
امروز قراره بریم کافه حرف بزنیم..
یه بار قبلا استخاره کردم بد اومد.. البته اینترنتی.. تمام این منفی ها توی ذهنم میچرخه که برا همین میخوام تمرکز زدایی کنم..
وقتي همه ش حالت بده و به چيزاي بد فكر ميكني معلومه چيزي كه دلت ميخواد اتفاق نميفته(قانون جاذبه)
لطفا به اين فكر كن كه همه چي به بهترين نحو درست ميشه و همه تلاشتو بكن:72:
فال روزانه و اين حرفا چيه آقا محمد؟؟؟؟؟؟:163:
اقا محمد چقدر دلم میخواد میتونستم یه کمکی بهت بکنم ..
تاپیکای قبلیت رو خوندم .. واقعا نمیدونم مشکل خانومت چیه ..
روشی که اقای مدیر گفت واقعا بی نظیره .. من که یه زنم میفهمم چقدر تاثیر مثبت داره این حرفها ..
بعدشم یه چیزی رو شما هی فراموش میکنی .. تو تاپیک قبلیت هم بالهای صداقت و فرشته ی مهربان بهت گفتن ..
انقدر عجول نباش .. هیچ چیز یه شبه حل نمیشه .. این مشکل خانوم شمام یه شبه به وجود نیومده و یه شبه رفع نمیشه ..
یادت باشه : رهرو آن نیست که گه تند و گهی خسته رود .. رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود !!
خانومت الان حس خیلی بدی داره .. تردید داره و گیج شده .. هی به این موضوع فکر میکنه یعنی کارم درست بوده با محمد ازدواج کردم ؟ نکنه اگه نامزد میموندیم و انقدر زود عقد نمیکردیم بیشتر میشناختمش و بعد تصمیم میگرفتم بهتر بود ؟ نکنه اخلاق محمد عوض شه و بعدا اذیتم کنه ؟ نکنه .. نکنه .. نکنه .....
و از طرفی هم وقتی محبت و مهربونی شما رو میبینه دلش گرم میشه .. وقتی میبینه درکش میکنی و همراهشی یه جورایی میاد سمتت .. این جور وقتاست که بهت میگه عزیزم و مهربونه و ..... تا وقتی که دوباره اون افکار منفی بیان تو ذهنش و بهمش بریزن ..
یه نکته ی خیلی مهم دیگه : ((( خانومت زمانی که شما زیاده از حد بهش محبت میکنی و تو دوست داشتنت افراط میکنی میترسه !! این ذات هر ادمیه .. )))
برادر من .. صبور باش و قدماتو اروم بردار .. محبتتو ذره ذره بریز به پاش .. وقتی به یه بچه یه بسته بیسکوئیت میدی یه دونه رو میخوره و بقیه شو میریزه رو زمین .. ولی وقتی یه دونه یه دونه بهش بدی هم لذت میبره هم دلشو نمیزنه ! محبتت جوری نباشه که دل خانومتو بزنه و فراریش بده .. به جای اینکه خیلی بهش محبت کنی و اون بدخلقی کنه و بگه دوستت ندارم و شما بهم بریزی و باقی ماجرا ... کم کم بهش محبت کن .. اگه ازت دور شد دوباره خودخوری و منفی بافی نکن .. بازم بهش محبت کن ولی به اندازه ش !!!
سعی کن هیجان و شادی رو بیاری تو رابطه تون .. حواس خانومتو پرت کن .. ببرش شهر بازی !! تو هوای سرد یه بستنی مهمونش کن .. اگه میتونی صبح ها برین با هم بدوئین ! باور کن این کارای کوچیک که هیجانو میاره تو رابطه خیلی تاثیر داره ..
نخواه که جذبش کنی سمت خودت .. کاری کن که اون خودش جذب شه سمت شما .. اگه بدونی این کار چقدر اسونه یه لحظه رو هم از دست نمیدی :311:
خیلی دوس داشتم همه زندگیمو واستون بگم..
خانمم میگه تو مورد اطمینان ترین پسری..
من زیادی محبت کردم درسته ولی گاهی هم مردونگی داشتم و حمایت کردم ازش...
در مورد هیجان های زندگی هم یکمی تنبله
باید تو رفتارت تعادل ایجاد کنی .. مهربونی محبت حمایت عصبانیت غیرت همه و همه با هم و در کنار هم ..
نه اینکه یه وقتی خیلی مهربون باشی و یه وقتی حمایت کنی ازش و با بدخلقی هاش عصبی بشی و بریزی تو خودت ...
کاری کن که حس کنه میتونه بهت تکیه کنه .. این مهم ترین مسئله ست برای خانومها .. این حس رو بهش بده که تکیه گاهشی و میتونه روت حساب کنه .. نه با حرف .. با عمل ..
در مورد هیجانات هم یکی دو بار که تجربه کنه و بهش خوش بگذره مطمئن باش مشتاق میشه ..
بهش نگو که میخوای چیکار کنی .. سورپرایزش کن ..
دوستان عزیزم..
میدونین از چی میترسم..
از نوشته هایی که میخونم طرف بعد از 8 سال گفته هیج علاقه ای به همسرم ندارم و دلسوزی میکنم..
من نمیخوام دلسوزی کنه برام.. خودش هفته قبل گفت دوستت دارم حتی حاضر بود قسمم بخوره واسم..!! نمیدونم دلیلش چیه واسه این رفتارای نا متعادل.
لطفا قسمت های پررنگ نوشتم رو خوب تحلیل کنین.. مممنونننم
خانم ها عاشق غافلگیر شدن هستن ( یه چیزی بخر بگو خوشم اومد خواستم داشته باشی )
گل بخر
خودتو پیشش بزرگ کن نشون بده بین مردا سر هستی ( همه کارشون به تو میافته )
هیچ وقت از دخترایی که تو رو دوست داشتن برای جلب توجهش استفاده نکن
هوش و ذکاوتتو نشونش بده
هیچوقت برای جلب توجه دروغ نگو خانم ها فوری میفهمن ( بهتره به هم قول بدید تا اخر عمر بهم دروغ نگید )
به فال و ... تکیه نکن زندگی خودتو خودت درست نکنی درست نمیشه ( خدا گفته از تو حرکت از من برکت )
دلیل واقعی ناراحتیشو بدون و بگو از جون مایه میذارم برات حلش میکنم
بزار بهت تکیه کنه وابستت بشه
از قیافش هیکلش تعریف کن بگو چقدر خوش شانس بودم تو رو گرفتم
بگو من هیچ وقت تنهات نمیذارم قسم بخور
به خانواده خانمت ارزش بده بذار عاشق رفتار مودب و مردانت بشن
در عین حال که بهش محبت میکنی خودتو خرد نکن
از زبونش بکش ببین چه افکاری هستن که حالشو عوض میکنن
بگو تو ناراحتی دلخوری انگار دنیا سرم خراب شده
و .....
تو روابطت خلاقیت داشته باش
قوووووووووووووووووی باش اون دوس داره به مرد قوی ای تکیه کنه نه مردی که با یه فال بهم میریزه
از پدرت و اقایون سایت برای قوی شدنت کمک بخواه
بذار نگرانت بشه ( نه جوری که ضعیف بودنتو نشون بده )
و بگو که از ترحم بدت میاد
با مادر زنت که بزرگتره و منطقی تره صحبت کن و کمک بخواه
با سلام و احترام
mohammad2012 گرامی
لطفا تاپیکت رو درست مدیریت و هدایت کن.
نگذار مثل چت باشه. سطحی و بی خاصیت و متعدد./
یک جمله می شنوی
بعد می آیی یه جمله جواب می دهی.
بعد دوباره پستی می بینی.
بعد می آیی پستی قرار می دهی.
اینطوری تاپیکات بی خاصیت جلو میره.
و انگیزه دوستان را هم برای کمک می گیره.
همان پستهای اولی که برایتان گفتم. اگر بخواهید نتیجه بگیرید شاید باید چندماهی با همان نسخه سر کنید.
شما مانند کسی هست که علف در دهان گوسفند می گذارد و منتظر هست همان لحظه فربه شود.
عزیزم بگذار یه مدتی بگذرد.
شما نیاز به عملگرایی دارید.
کم احساس کن
کم ذهن گرایی کن و تو فکرت وسواس نشون بده
و زیاد عمل کن.
این تکنیک ها را که شنیدی به کار بگیر و کمتر وقتت رو تو نت حروم کن.
نیاز داری که حضور عملی بیشتری و صحیحی در زندگیت داشته باشی.
اعتماد به نفس داشته باش
هفته قبل شنبه که قرار گذاشتیم مدتی دوست باشیم بعدش بهش یه چیزی گفتم که نباید بهش میگفتم ولی فک میکردم هضمش کنه...
من قبلا توی نت با دخترا چت میکردم و به یه چند تایی هم شماره دادم و مدتی ارتباط تلفنی داشتیم . با یکیشون هم ملاقات کردم یک بار . هیچکدومشون همشهری نبودن . رابطه خاصی با کسی نداشتم.
اینا رو بهش گفتم اولش خیلی خوب برخورد کرد و قبول کرد و گفت گذشتت مهم نیست و حتی بعدش دو روز بعد گفت تو واقعا خوبی و میخوام همیشه ادامه بدم اما دیشب که حرف میزدیم گفت حس میکنم تو حقه بازی و بهم کلک زدی . معیار مهم من نجابت بود چون خودم نجیب بودم و الان که فکر میکنم میبینم هیچ معیاری رو نداری ...
معیارای اون : 1- فامیل نباشم ( که هستم ) 2- سنم بالای 30 باشه ( که نیست) 3- نجیب باشم ( از نظرش نیستم ) 4- حس مردونگی بهش بدم ( که نمیدم )
چطوری اعتمادمو برگردونم؟