RE: عاشق همسر ولی دل زده از همسر !!!!
سلام عزیزم بذار مشکلاتت رو ترتیب بندی کنیم:
1- اینکه همسر شما به خانواده شما کمک نمیکنه: خیلی از مردا اینجورین (حالا برادر شما استثنا در اومده) . باید بگم این مشکل نیست. چیز مهمی هم نیست که ناراحتت کنه همه ما دیدیم. سعی کن همسرتو با برادرت مقایسه نکنی
2- همسر شما هر روز میره خونه مامانش: اگه همسر شما یکبار بره همسر من روزی 2 بار صبحها و عصرها میره به مامانش سر میزنه. خب بره. اگه اونا حرف و حدیثی پشت تو نگن و حرف یادش ندن اصلا جای نگرانی نیست.
3- وسایلشو نمیاره خونه اتون تا مستقل شه: اون همون وسایلو بهونه میکنه که هر روز بتونه مادرشو ببینه که برمیگرده به مشکل دوم شما. پس تو گذاشتن وسایل بهش گیر ندین. شما رو هم ول کنن هر روز دوست داری مادرت رو ببینی
[size=large]
4- دوست نداره از دخل و خرجش سر در بیاری: اینو نمیدونم چی بگم. فقط باید باهاش کنار بیای
یه چیزی هم بهت بگم خوبه مادر شوهرت زنگ میزنه دعوتت میکنه مادرشوهر من اگه 1 ماه هم نری به هیچ عنوان زنگ نمیزنه. میگه اگه دلش بخواد خودش میاد:311:[/size]
باور کن زندگی شما هیچ مشکلی نداره خودت واسه خودت مشکل بوجود میاری. مطمئن باش این رفت و آمدها هم با گذش زمان کم رنگتر میشه. توکل کن به خدا.
راستی یه چیزی الان که دارم این مطلبو مینویسم مادرشوهرم زنگ زد ما رو دعوت کرد بریم ناهار خونه اشون. چه حسی :310::227:
الهیییییییییییییییییییییی یییییییییییی:310:بالاخره دعوتت کرد:104:....مرسی عزیزم...حرفاتو قبول دارم ولی آخه اذیت میشم وقتی اون کارارو میکنه...مشکل سومم که گفتی دخل و خرجشوو نمیگه،به منم گفت توهم وقتی حقوق گرفتی با حقوق خودت هرکاری دوس داری بکن،من باهات کاری ندارم!!!!!من دوس دارم مَردم دخالت داشته باشه:302: