RE: عاشقش شدم، حلقه پوشیده ، آیا متأهل است ؟ (لطفا آقایون کمک کنند)
<strike> اگه فکر میکنی داره همش کاری میکنه که شما را بخودش علاقهمند کنه بهترین گزینه اینه که بهش بگی: آقای محترم شما که دیگه نامزد رسمی دارید بهتره رفتارتون با من جدی و رسمی باشه از این به بعد:
سه تا حسن داره:1-از جوابی که میده شما میفهمید حلقه راستکی یانه 2-دیکه شما کوچیک نمیشی و توپ میافته تو زمین ایشون 3-اگه حلقه را واسه مسخره بازی دستش کرده از فردا در میاره و جدی تر بشما فکر میکنه.</strike>:310:
ویرایش: فرشته مهربان >>> این راهنمایی کاملاً آسیب زا وبرخلاف روند مشاوره ای و همدردی هست
دوست عزیز
من خانمهای زیادی رو میشناسم که سالهاست فکر میکنن طرف مقابلشون بهشون حس داره وکلی هم دلیل و برهان میارن اما او طرف سالهاست که ازدواج کرده و سراغی هم از اونها و حسشون نگرفته!
اصلا مهم نیست که ایشون برای چی حلقه دستشون کرده چون انگشته حلقه متعلق به خودشونه نه کسه دیگه و به هر دلیلی ممکنه اینکار رو کرده باشن!
مهم اینه که درک کنید که احساس یکطرفه حتی اگه واقعی هم باشه فایده نداره علاقه یک اتوبانه 2 طرفه است نه یکطرفه!
اگر ایشون حسی به شما داشته باشن حتما اقدام خواهند کرد و اونوقت میشه در موردش فکر کرد.
درسته.تا اقدام جدی نکرده شما هیچ کاری نکنید:310:
بچه ها واقعا مرسی از راهنماییاتون بعضی از بچه ها گفته بودن که چون فهمیده من بهش علاقه مندم حلقه دست کرده ولی من دارم میگم اونه که میخواد جلب توجه کنه نه من .من هیچ کاری انجام ندادم که بفهمه ازش خوشم میاد.:324:
این آقا موقعیت خیلی بالایی تو کارش داره و خیلیم مغروره و شخصیت خوبیم داره یعنی اهل دوست دختر بازی نیست. روزای اولی که همو دیده بودیم اصلا نگاه نمیکرد اگرم لازم میشد با هم حرف بزنیم یه نگاه کوتاه میکرد و سرشو پایین مینداخت ولی کم کم نگاهاش عمیق شد و رفتارای عجیبشم شروع شد .من از قبلم ایشونو میشناختم و میدونستم چه شخصیتی داره بخاطر همین خیلی عجیبه این کاراش واسم.من دو تا دوست دارم که همیشه کنارمند ممکنه به این خاطر نمیتونه پیشنهاد بده؟آخه من چکار کنم اصلا نمیتونم به مرد دیگه ای فکر کنم دارم دیوونه میشم از این فکر که ممکنه حلقش واقعی باشه.:302:
دوست عزیزم خلاصه راهنمایی دوستان این تالار اینه که خودتو درگیرش نکن! یعنی تا اون آقا مستقیم نیومده خودش بهت بگه خانم فلانی ماجرا از این قراره و میشه بیشتر با هم آشنا بشیم؟! تو اصلا به این موضوع فکرم نکن...همه تلاشت این باشه که فراموش کنی قضیه را
کلا یه چیزیو در مورد آقایون بدون...اگه کسیو واقعا بخوان آسمون به زمین برسه، زمین به آسمون برسه به دستش میارن...این که دوستام کنارمند پس نمی توونه بیاد باهام حرف بزنه و هزار تا بهونه دیگه که ذهنت واست می یاره را ول کن!! اون اگه بخواد راهشو خودش پیدا میکنه...این مشکل تو نیست که بخوای بهش فکر کنی و بابتش غصه بخوری
واسه بیرون کردن فکر ایشون هم از ذهنت(که در اولویت همه چیزه) از تکنیک توقف ذهن که توی تالار می توونی پیدا کنی استفاده کن...جواب میده 100%
حلقه ی غیر واقعی هم مگه وجود داره؟ حلقه در دست چپ و در انگشت ماقبل انگشت کوچک همه جا نشانه ی متاهل بودن یا نامزد داشتنه. ایشون اگر شما رو بخواد و مجرد باشه خودش پا پیش می ذاره. اما گویا نیست. این واقعیت رو بپذیرید و سعی کنید کاملاً فراموشش کنید.