RE: چطور از عشقم دل بکنم ؟
سلام
Hamdardi2 اون حرفا برای تخلیه اطلاعات بود.من خودم با نظرشما با درنظر گرفتن شرایط موافقم.من با برداشتی که از حرفهای این خانم دارم با سیستمه خودشون باهاشون حرف می زنم.و صرفا تخلیه اطلاعات بود ببینم چی تو اون مغزش می گذره!با اطلاعاتی که از بحث دیروز از این خانم گرفتم ایشون سرشار از احساسات هستن.و مطمنم خوانوادش هم راضی نیستن.و در اگر بیشتر از این ادامه بدن مثل افتادن تو باتلاق هرچقدر دست وپا بزنن بیشتر غرق میشن.
از دیروز می گفت ادامه میده الان میگه چه جوری ترک کنم؟!
خوب دختر خوب شما الان چون دختری و یه مسیری که معمولا در جامعه ما جاافتاده نیست شروع کردی چرا می گم جاافتاده نیست به 2 دلیل :
1- این آقا 11 سال از شما بزرگه و یه بچه داره
2- شما بهش پیشنهاد دادین نه اون آقا! و به نظرم این مورد شمارو بیشتر اذیت می کنه!یه اصطلاحی هست میگه دخترا عاشق نمیشن اگر هم عاشق بشن ول کن نمیشن.
حالا چیکار کنیم :
شما ترکش می کنی و اصرار کنی تو باتلاق غرق میشی.
الان شاید بتونی خودتو جمع و جور کنی ولی وای به روزی که ....
خوب اون آقا خودش با زبون خودش میگه که ما به درد هم نمی خوریم مشکل از شماست نه اون آقا.
حالا روش برهم زدن بستگی داره به تیپ شخصیت شما داره؟
ولی اصولا دیگه هرگونه تفکر وتلفن و... از ذهنت دور میندازی.
سخته ولی میشه.
ولی اگه ادامه بدی چی میشه :
1- باید در مقابل خانوادت بایستی
2- در برابر فامیل و دوست آشنا باید تند تند توجیه کنی.
3- یه بچه هم باید نگه داری می دونم نه آمادگیه ازدواج داری ونه آمادگیه بچه تربیت کردن.شما به اصطلاح باید مادر بشی ولی خودت هنوز به اون بلوغ هیجانی و عقلی نرسیدی.حالا چجوری می خوای یه بچه تربیت کنی!
4-مادر اون آقا رو چیکار می کنی!مشکلات آوار آوار رو سرت خراب میشه.
5-در ضمن اگر شما واقعا این مرد دوست دارین و چون تو کامنت بالا گفتین با ازدواج مشکلاتشون بیشتر میشه حتی اگه احتمال 1% هم وجود داشته باشه باید ازش بگذرین.
اگه این بچه بازیو ادامه بدین معلوم میشه شما این فرد دوست ندارین و بخاطر اینکه ممکن در آینده خواستگار نداشته باشین یا هر علل و دلیلی... ادامه بدین و این نهایت خودخواهیه شما رو میرسونه ولی من می دونم که اینکارو نمی کنی و به حرف همه این دوستان گوش میدی حتی Hamdardie2 هم باهات مخالف شد.
در ضمن به خدا توکل داشته باش.ایشالا موقعیت های خوبی در انتظارته.
ارشد در میای پسرهای خوب خوشگل و... دیگه نه مردای متاهل به شرطی که شما هم طرز دیدگاهتو عوض کنی.
اینجا هیچ کسی مهر تایید به اشتباه شما نمی زنه.مطمن باش.گوش کن به حرف دوستان.
خودم همه اینا رو میدونم!
تو رو خدا یکی بیاد الان توضیح بده چه اتفاقی برای من افتاده
من خیلی با خودم درگیرم
الان نمیدونم مرز بین احساس و منطقم کجاست
ذهنم پره پره
همین الان پیام داده خیلی خیلی دوست دارم
منم گفتم نمیخواااام دوسم داشته باشی
وای خدایا واقعا خیلی به هم ریختم
حالا که نمیتونیم ازدواج کنیم چرا اینارو میگه؟
رویای صداقت چرا مي جنگي با خودت؟
اصلا شما نه بهش فكر كن نه به ياد بيار روزي دوسش داشتي.
به همين راحتي (ايول لالايي بلدما اما نمي دونم چرا خوابم نمي بره)
وقتي اين بچه بزرگ بشه بهت بگه زن بابا تازه مي فهمي بزرگ كردن بچه خودت با بچه ديگري چه فرقي داره.
بازم مي گم نكن به خودت رحم كن .
اين اقا از همين حالا مي گه نه مطمعا باش در مشكلات به جاي دلداري دادن مي گه خودت خواستي خودت دنبالم راه افتادي حالا بسوز و بساز.
موفق باشي
مهربانیت را به دستی ببخش ؛ که می دانی با تو خواهد ماند ….
وگرنه حسرتی می گذارد بر دلت که دوستش دارد … !!!
به خدا اصلا اینجور آدمی نیست که بگه خودت خواستی
میگه نمیخوام بدبختت کنم
خدایا چرا 10 سال زودتر به این دنیا نیومدم
چرا حالا که شرایطمون اینجور بود همدیگه رو دیدیم؟
چرا حالا که کسی رو که میخواستم پیدا کردم اینجوریه؟
حقش این نبود
حق منم این نیست؟
saber-g1 جان چطور به یاد نیارم دوسش داشتم؟
من همه احساسم رو واسش خرج کردم
آی دلم گرفته
دارم عزیز دلم رو هم اذیت میکنم
اون چه گناهی داره؟
تجربه روانشناسی : دختران باکره ای که قبل ازدواج تمایل به مردان متاهل دارن بعد ازدواج هم این تمایل چون در وجودشون نهادینه شده همچنان بازهم مشتاق مرد متاهل میشن و در زندگیه زناشویی دچار مشکل میشن.
شب عاشوراست.
از پشت نت بلند شو!
یه وضو بگیر اگه نزدیکی های خونتون هیتی مسجدی چیزی هست برو اونجا اگر هم نیست بشین یه زیارت عاشورا بخون و از خدا بخواه کمکت کنه.
نشتی گیر دادی به بنده خدا و خودتو و شخصیت خودتو پیشه خودت خراب می کنی.
برو بیرون! خیابونارو ببین!
برو ببین عشق حقیقی کیه؟
برو ببین عشق واقعیه یعنی چی؟
نشستی اینجا یه ملت با حرفات داری آزار میدی.
اگه اینهمه به این عشق(بچه بازی) که زودگذره و فانیه اصرار می کنی به اندازه یه اپسیلون باخدای خودت اونم به شرطی که از روی خلوص باشه عاشق می شدی اونوقت یه جوری خدا سیرابت می کرد که این هوس های زودگذر در نظرت پوچ و بی ارزش می شد.
ببین عشق یعنی چی!ببین مردم چه جوری برا عشقشون عزاداری می کنن!
تا حالا اینجوری گریم نگرفته بود!الان که دارم این مطالبو تایپ می کنم نزدیکی های خونمو هیییت اومده صداش تا اتاقم میاد!خدایا تو رو به حق امام حسین به من و همه جوونای ما عشق حقیقیو نشون بده.
راست میگین
پس فعلا
من به تاهل و غیر متاهل بودنش کاری نداشتم ( منظورم به اینکه قبلا ازدواج کرده)
من از خودش و رفتارش و ... خوشم اومد
ذاتشو دوست دارم
ببخشید که با حرفام آزارتون دادم
باورتون نمیشه این مرد چقد خودشو برای خدا خالص کرده و همه هدفش توی زندگیش همینه و تمام زندگیشو با خدا معامله کرده حتی سلامتیشو
رویای صداقت عزیز بذار من بهت بگم چه اتفاقی افتاده ..
شما با این اقا اشنا شدی و بهش علاقه پیدا کردی .. این علاقه چشمت رو کور کرده ..
و به خاطر علاقه ت به این اقا سعی داری خودتو قانع کنی که پسرش رو هم مثل بچه ی خودت دوست داری . اما عزیزدلم این فقط یه توجیحه برای منطقت .. علاقه ی تو به پسرش فقط و فقط برمیگرده به اون اقا .. که دوسش داری و میخوای تمام چیزهایی که یه ربطی بهش داره رو دوست داشته باشه ..
پس این علاقه واقعی نیست .. میشه گفت تحمیل احساسته به عقلت ..
هیچ وقت نمیتونی بچه ی کس دیگه ای رو مث بچه ی خودت دوست داشته باشی .. و حتی اگه الان و سالهای بعد خودتو گول بزنی و بگی من دوسش دارم زمانی که بچه ی خودت به دنیا میاد میفهمی که ما چی میگفتیم و با خودت چیکار کردی !!
اون زمان تو میخوای تمام علاقه و احساستو بذاری پای بچه ت ولی نمیتونی .. چون برای بچه ای که پسر شوهرته مادری کردی و خسته ای .. تو 21 سالگی مادر یه پسربچه ی 6 ماهه شدی .. به خدا مادرای واقعی از دست بچه های خودشون گاهی خسته میشن و کم میارن .. چه برسه به تو که هنوز سنت خیلی کمه برای این مسئولیت بزرگ ..
و اون وقته که از این اقا متنفر میشی .. اون اقا هم نسبت بهت سرد میشه چون قول داده بودی بچه شو مث بچه ی خودت بزرگ کنی و نتونستی !!
اگه یک بار ازدواج کرده بودی و دفعه ی دومت بود شاید من این حرفها رو بهت نمیزدم .. چون هیجان و اشتیاقی که میخواستی رو از رابطه ی قبلی ت گرفته بودی و تجربه ی زندگی مشترکو داشتی و پخته تر میتونستی تصمیم بگیری و عمل کنی .. اما تو یه دختر 21 ساله ای .. هیچ وقت این موضوع رو فراموش نکن ..
الان ممکنه تحت تاثیر احساست بگی از خواسته هام میگذرم ولی بعد چی ؟ 5 سال دیگه که چشمتو باز کردی و دیدی تو خونه ی خودت نرفته کلی مسئولیت ریخته سرت و نتونستی جوونی کنی چی ؟ اون موقع میگی عجب اشتباهی کردم منم میتونستم یه زندگی اروم و بی دردسر داشته باشم و مناسب با سن خودم ازدواج کنم و لذت ببرم از زندگی ..
جبهه نگیر در مقابل حرفهای ما .. سعی نکن حرفهای منو یا دوستان رو خلافش رو ثابت کنی و بحث کنی .. بشین فکر کن .. واقعا فکر کن ببین اخرش که چی ؟ بعدش چی میشه ؟ وقتی ازدواج کردی و هیجاناتت خوابید چه جوابی به روحت میدی ؟ به خواسته های دلت به شور و نشاطت به جوونیت که هدر رفت چه جوابی داری بدی ؟؟؟؟
من نمي دونم شما چطور به اين اقا اينقدر اطمينان داريد والا من خودم به خودم اطمينان ندارم هميشه يكي از دعاهام اينه خدايا كمك كن رفتارم عوض نشه (اخه من رفتارمو دوست دارم با همه مهربونم با همه دوستم اما دليل نمي شه تا يه سال ديگه رفتارم همينجور بمونه شايد بد بشه شايد بهتر بشم شايد يه ضربه روحي 180 درجه تغييرم بده)
اشتباهت همين بود كه همه ي احساست را يك باره خرج كردي.
جلوي ضرر را هر وقت بگيري منفعته
هر كاري سخته عاشق شدن اسانه اما دل كندن سخته ولي غير ممكن نيست.
شما بايد اول ويزگي هاي خوب و بد اين اقا رو مي نوشتي (بي طرفانه) بعد احساس خرجش مي كردي
مثلا ادم خوبيه /مهربونه/ خوش تيبه/ كار داره
نكات منفي يكبار ازدواج كرده/ بچه داره/خونه مستقل نداره/از مادرش دستور مي گيره/
همون دو ويزگي اول كافيه شما بكي نه
ولي حالا هم دير نيست حالا محكم به احساساتت بگو نه
البته یه چیزی رو خدمتتون عرض کنم
با توجه به رابطه پسر ایشون با مادربزرگش و مخالفت مادرشون با ازدواج مجددش مطمئن باش از طرف این دوتا به شدت به مشکل برمیخوری
چون بچه هم پسر هستش احتمال آسیب و اختلال و مشکل 90 درصد بیشتره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط H.M
تجربه روانشناسی : دختران باکره ای که قبل ازدواج تمایل به مردان متاهل دارن بعد ازدواج هم این تمایل چون در وجودشون نهادینه شده همچنان بازهم مشتاق مرد متاهل میشن و در زندگیه زناشویی دچار مشکل میشن.
شب عاشوراست.
از پشت نت بلند شو!
یه وضو بگیر اگه نزدیکی های خونتون هیتی مسجدی چیزی هست برو اونجا اگر هم نیست بشین یه زیارت عاشورا بخون و از خدا بخواه کمکت کنه.
نشتی گیر دادی به بنده خدا و خودتو و شخصیت خودتو پیشه خودت خراب می کنی.
برو بیرون! خیابونارو ببین!
برو ببین عشق حقیقی کیه؟
برو ببین عشق واقعیه یعنی چی؟
نشستی اینجا یه ملت با حرفات داری آزار میدی.
اگه اینهمه به این عشق(بچه بازی) که زودگذره و فانیه اصرار می کنی به اندازه یه اپسیلون باخدای خودت اونم به شرطی که از روی خلوص باشه عاشق می شدی اونوقت یه جوری خدا سیرابت می کرد که این هوس های زودگذر در نظرت پوچ و بی ارزش می شد.
ببین عشق یعنی چی!ببین مردم چه جوری برا عشقشون عزاداری می کنن!
تا حالا اینجوری گریم نگرفته بود!الان که دارم این مطالبو تایپ می کنم نزدیکی های خونمو هیییت اومده صداش تا اتاقم میاد!خدایا تو رو به حق امام حسین به من و همه جوونای ما عشق حقیقیو نشون بده.
يكي از بهترين پست هايي بود كه خوندم.
افرين هزار ماشالله به شما و تفكر شما
يا حسين تو را به مادرت پهلو شكسته قسم مي دم گره از مشكل همه عاشقات باز كن همه جوان ها رو كمك كن
امين .