RE: خواستگارم میگه چقدر بی احساسی!
اندیشه جان
سعی کن توجیه بشه که ابراز محبت و ... از نظر شما برای این دوران نیست.
کتاب دکتر حورایی رو حتما بخون جذاب و کوتاه هست
و از طرفی بهش بگو دیدی که مشاور نسبت به شما داره اشتباه هست (شاید مشاورهای دیگه این نظر رو نداشته باشند) شما فقط میخوای سعی کنی احساساتت رو پاک و دست نخورده تا زمان عقد رسمی نگه داری فقط همین. بگو یکی از معیارهام در رابطه با یک زندگی ایده آل داشتن رابطه گرم با صمیمیت زیاد و ابراز علاقه و محبت به اشکال مختلف هست و بعد از ازدواج این رو حتما عملی میکنم ولی قبول کن که اینها مال بعد از رسمی و قانونی شدن رابطه هستش.
مهربان بودن و سراغ گرفتن از طرف مقابل (ونه ابراز محبت مستقیم و کلامی) از نظر من بیشترین چیزی هست که شما میتونی ارائه بدی
به نظر منم بهتره که تو دوران آشنایی قبل عقد سعی کنید وارد فاز احساسات نشید.من خودم یه تجربه تلخ تو همین مورد دارم. خواستگار من خیلی ابراز احساسات میکرد در حالیکه من هنوزم سختم بود بهش بگم تو ولی اون راحت میگفت دوستت دارم و از الفاظ محبت آمیز استفاده میکرد این شد که منم سعی کردم باهاش خودمونی بشم. حالا تقدیر و صلاح هرچی بود باعث شد من به ایشون جواب نه بدم. میدونید نتیجه چی شد؟ هم برای من خیلی سخت گذشت هم اینکه خود ایشون به گفته ی خودشون قلبشون شکست.هنوزم که هنوزه من از احساس وابستگی و عذاب وجدان رها نشدم. شما به خواستگارتون بگید که من بی احساس نیستم نمیخوام یه وقت خدای نکرده احساسات جلوی عقلمو بگیره و کسی این وسط ضربه بخوره.چون هرچی باشه این دوران دورانیه که شما باید ریزترین چیزها رو زیر نظر بگیرید و بر مبنای اونا تصمیم بگیرید اما اگه طرفو خیلی دوست داشته باشی عملا نشونه ها رو نادیده میگیری و پشت گوش میندازی
سلام:72:
احساسات رو می تونی تو رفتارت نشون بدی. همونطور که فکور عزیز :72: گفتن مثلا تو نگاهت و حتما لازم نیست الان از کلمات استفاده کنی.
برای اینکه نشون بدی بی احساس نیستی و اینکه تمرینی واسه خودت باشه که به صورت کلامی ابراز احساسات کنی جلوی ایشون نسبت به عزیزانت ابراز محبت کن . چه در غیاب اون عزیزان چه در حضورشون . مثلا مامانم قربونش برم اینجوری میگه ... یا یه فرشته کوچولوی ناز رو که میبینی یا اگه خواهر زاده یا برادرزاده داری قربون صدقشون بری و ابراز محبت کنی. وقتی که ایشون ابراز محبت می کنند خودتو سرد نشون نده و یه کم ذوق کن و بگو مثلا یکی باشه طلبت بعدا جبران می کنم. درسته که تو این دوران نباید احساساتی شد ولی به هر حال طرفت باید بفهمه که شما هم بهشون احساس دارین و پتانسیل اینو دارین که نیاز به ابراز محبت ایشون رو جواب بدین.
با آرزوی خوشبختی:72:
دوستان خیلی ممنونم از راهنمایی هاتون!
یه سوال ...
الان قراره واسه یه موضوع دیگه یه ایمیل بهش بدم بعد این ایمیل قابلیت اینو داره که از کلمه «عزیزم» استفاده کنم!!! بنویسم؟!!(با توجه به اینکه هیچ وقت این کلمه رو به کار نبردم!)
تورو خدا نگین این خله! به خدا موندم از یه طرف میگم بنویسم ذوق الکی میکنه فکر میکنه همه چیز تموم شد و قضیه از نظر من اکیه! که اصلا دوست ندارم همچین برداشتی کنه! چون هنوز هیچی معلوم نیست
از یه طرفم احساس میکنم دیگه خیلی آدم آهنی شدم...و این یکم سردش کرده!
یه مدت احساس میکنم یه جوریه...کسله و اون شورو شوق قدیمیو نداره!! البته کارهاشم زیاد شده اما نمی دونم دقیقا چشه!
شاید خیلی مسخره به نظر برسه ولی به خدا موندم توش!!:316:
سلام خانمی:72:
می تونی اول ایمیلت رو اینجوری شروع کنی:
مثلا اسم خواستگارات علی هست:
سلام علی آقای گل:72:
سلام علی آقای عزیز:72:
اخر ایمیلت هم از اینا می تونی بگذاری:43::72:
فکر میکنه همه چیز تموم شد و قضیه از نظر من اکیه! که اصلا دوست ندارم همچین برداشتی کنه! چون هنوز
هیچی معلوم نیست.
به خاطر همین علت نباید استفاده کنی.
نقل قول م نمی شه گذاشت.
آقای فرهنگ اون پیشنهادی که صبا 2009 داده چی؟ اون خوب نیست؟
اون چیزیو که خودت فکر می کردی باعث برداشت اشتباه می شه رو نفی کردم.اگر فکر می کنی پیشنهاد صبا همون
تاثیرو داره استفاده نکن.حالا در چه موردیه که قابلیت عزیزم داره؟
من که با صیغه و این حرفها مخالفم هیچ دلیلی هم واسه اینکار وجود نداره وقتی قرار نیست رابطه خاصی داشته باشید
اگه ابراز احساسات به همسر برات سخته میتونی ابراز احساسات رو با نشون دادن به موارد دیگه تمرین کنی
مثلا وقتی کنار همسرت هستی، یه بچه کوچیک میبینی یه گل میبینی یه پرنده میبینی.... یا چیزای اینجوری .... کم کم نسبت به اونها ابراز احساسات کن ، در گام بعد باهاش در مورد احساساتی که درونت میگذره صحبت کن
مثلا بگو دلم می خواست اون روز بیای دنبالم ، یا دوست نداشتم که فلان بشه ، یا بگو این رفتارتو دوست دارم ، درمقابل ازونم سوال کن؟ که ناراحت شدی؟ خوشحال شدی؟ در مورد احساسات ساده و ابتدایی
وقتی اینارو تمرین کردی اونوقت گفتن کلمات عاطفی هم برات آسون میشه، البته این قسمت آخرو بذار واسه بعد عقد!
همینطور اگه مطمئن هستی ازدواج می کنید مراحل قبلی رو هم انجام بده. اگه هنوز شک داری از ورود به فاز احساسات خودداری کن.