RE: همسرم زیبایی مرا نمی بیند....
سلام من فكر ميكنم اون خيلي به شماتوجه ميكنه كه براش مهمه نامحرمي شماروباآرايش نبينه چون اگه بهتون دقت نميكرد نميفهميد باآرايش زيباترميشيد ونميگفت واسه نامحرم آرايش نكني.خيلي ازآقايون اين مشكل رودارن كه نميگن ولي بارفتارشون نشون ميدن كه خوششون اومده شمابه همين رويه ادامه بدبد وسرد نشيد درسته كه به زبون نمياره ولي مطمئن باشيد ميبينه و خوشش مياد.اگه يه روز نامرتب باشيد حتما بتهون تذكرميده واز رفتارش ميفهميد كه خوشش نيومده.
RE: همسرم زیبایی مرا نمی بیند....
من يه زن وشوهري سراغ دارم كه اين زن همين مشكل باشوهرش داشت.......هنگامي كه باشوهرش آشناشدشوهرش بهش گفت كه توهمچيت خوبه ولي ظاهرت(اندام)باب ايده من نيست.............ولي زنش درايام دوستي خيلي باسياست خودش تونست نظرشوهرش روجلب كنه ورفتن پيش مشاور عقيده شوهرش روعوض كرد ولي متاسفانه بعداينكه ازدواج كردن......خيلي دچارمشكل شدن وميگه هرچي به خودم ميرسم اصلاازم تعريف نميكنه......وهمش جلوي من ازدخترهاي خوش اندام وسفيددتعريف ميكنه وبه زبون خودش مياره كه اين چيزهاتودلش مونده.......يه باركه پيش اين زن وشوهرنشستم متوجه شدم زنش خيلي ازدخترهاي ديگه جلوشوهرش تعريف ميكنه ......بهش گفتم توايرادت ايكه به همچيت ميرسي ولي اون دوچيزي كه شوهرت ميخواد(اندام وسفيذي)نميرسي سعي كن رژيم بگيري واندامت باب ميل شوهرت كني وتوهرلباس وهرتيپي بزني بازتوچشم شوهرت چاق هستي......واون ازاين چيزنفرت داره......هروقت هم ازتو ايرادگرفت وتوذوقت زد توناراحت نشوقهرنكن...........وهيچ وقت جلوشوهرت ازاندام وزيبايي دختري صحبت نكن.....هميش تيپي ولباسي بپوش كه بهت بياد پيرهني نپوش كه مخصوص اندامهاي45كيلويي هست وتو95كيلوهستي اينطورخوشكل نميشي هيچ.............زشتترهم ميشي.........هميشه زيراكانه آرايش كن به گونه اي كه اون آرايش فقط رنگ پريدگي روازصورتت برداره نه اينكه روصورتت بماسه............هميشه موقع خريد وپوشيدن لباس ولوازم آرايش نظرشوهرت بپرس وبهش بگو خوشكلم يانه؟ وهميشه اين تاكيدكن كه اين خوشلي همش براي اون وبخاطراونه.
حالاخانم نارگيس جان اين توصيه هايي كه به دوستم كردم رابه شماميكنم:72:
وبدون قلب مرد دست يافتني هستش.................مازنهااغلب فكرميكنيم قلب مرددست نيافتني هست...........ولي اين اشتباهه.........قلب مردخيلي راحتترمازنها بدست مياد.......اين قدرتيه كه خدابه همه زنهاداده.......نارگيس جان شما همه كاركن تاقلب واعتمادشوهرت بدست بيارولي به روش طبيعي..........نه اينكه حس كنه همش ايناتظاهر:46:
f