RE: باتهدید این پسراچیکارکنم؟؟؟؟؟شمابگید.
با سلام و احترام
شما نگران آینده نباشید.
اگر هم اکنون درست عمل کنید، در آینده هم نتیجه هم اکنون را دریافت می کنید.
معمولا تهدید برای اینست که یک منفعتی را دریافت کنند و فرد را مجبور به اطاعت کنند تا به خواسته خود برسند.
اما وقتی شما ازدواج کنید. عملی کردن تهدید، نفعی برای فرد ندارد و به عکس خودش را درگیر مشکلاتی خواهد کرد.
ما معمولا توصیه می کنیم تا مریضی فوت نکرده برای مرگش گریه نکنند. اگر مرد آن وقت ،می توانند گریه را سر دهند.
شما هم هنوز که اتفاقی نیفتاده که بخواهید خود را دارای مشکل بدانید.
شما از هم اکنون می خواهید مضطرب و نگران باشید که شاید بعدا یک اتفاقی بیفتد. یعنی از الان درگیر هستید.
سعی کنید از اینگونه حادثه درس بگیرید. که وقتی اقدامی می کنیم، تبعات آن هم خواه ناخواه گریبانگیرمان هست و ما باید آنرا بپذیریم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط گلمریم
سلام من ب ی مشکل برخوردم اذیتم میکنه پارسال ی پسری بهم پیشنهاد دوستی دادومنم قبول کردم و ی هفته باهاش تلفنی حرف زدم بعد درخواست رابطه جنسی ازم کردوقبول نکردم چون بچه محل بودوبعدش باهاش تموم کردم
سلام گلمریم.
چون بچه محل بود چون همدیگر را میبینید قبول نکردید . یعنی اگر در محل دیگری بود قبول میکردید :163:
من اینطور از تمامی پستهاتون متوجه شدم که پدرتون 2 سال پیش فوت کرده خدا رحمتش کنه .
و یه مادر دارید وخدانگهش دارد و باهم یعنی تو با مادرت زندگی میکنی تنهایی و نداشتن پشت وانه باعث ترس
در شما است . برادری هم نمیدانم دارید یا خیر یا در این مسائل همایت تون میکند. یا بقول دخترها این حرفهارو
نمیشود به برادر گفت .
میگید که خواستگار دارید . وقتی ازدواج کنید و یک مرد پشتوانه شما باشد هیچ کس نمیتواند به شما چپ نگاه کنید
هم قانون است و هم شوهر دارید که از شما همایت میکند .
اگر هم میترسید که در زندگیتون مزاحمان دخالت کنند میتوانید به همسرتون بگید که یه دختر تنها با یه مادر پیر مزاحمان زیادی خواهد داشت که ابه همایت تو نیاز است .
و یک مطلبی شما وقتی ازدواج میکنید از اون محل میروید و دست هیچ مزاحمی به شما نمیرسد .
میتوانید از خواستگارتون بخواهید که یکی از شرط هایتون این است .و با آرامش به زندگی خود بپردازی .
عزیزم اصلا نترس و محکم وایسا نه تحریکش کن نه جوابشو بده خودش بعد یه مدت خسته میشه
من خودم تو همچین دردسری افتاده بودم بااین تفاوت که من 1سال باهاش بودم چقدرم خاطره و بهانه دستش داشتم
اما دست اخر هیچ کاری نکرد هنوزم که هنوزه از طریق ایمیل تهدیدم میکنه ولی من اصلا جوابشو نمیدم حتی چک هم نمیکنم میگم هیچ غلطی نمیتونه بکنه
سگی که پارس میکنه هیچوقت گاز نمیگیره
اصلا نترس زندگیتو بکن هیچ غلطی نمیتونه بکنه بهت قول میدم