RE: همکارم میداند متاهل هستم اما....
داری وارد بازی های خطرناکی میشی که اگه ادامه بدی شاید اونموقع روزی صدبار آرزو کنی به جای الانت برمیگشتی !!!
تنها و تنها و تنها یک راه داری:
قطع کامل ارتباط با این آقا
گریه که خوبه.اگه بنزین بریزه و خودش رو وسط اداره هم آتیش بزنه باز هم ربطی به شما نخواهد داشت.
حدسم اینه که داری وسوسه میشی!! چون میدونی شخصی مذهبی ، خانواده دار ، با شخصیت و ... هست و حالا داره گریه میکنه، پس پیش خودت اینطور نتیجه گرفتی که خیلی خیلی شما رو دوست داره و هیچکس توی دنیا به این اندازه شمارو دوست نخواهد داشت!!!
ولی بدون که سخت در اشتباهی.
ایشون با علم به اینکه متاهل هستی داره این کارها رو میکنه یعنی برای زندگی و سرنوشت دو نفر هیچ ارزشی قائل نیست!
همچنین اعتقادات مذهبیش هم بسیار سست و آبکی هست!
نذار این بذر شک و وسوسه و تردید توی دلت پا بگیره
یه لحظه عکس این قضیه رو تصور کن.مثلا یه خانمی بیاد و اینجوری به همسرت ابراز علاقه کنه!! چه حالی میشی!
بدون که اگه تمومش نکنی روز به روز به لبه پرتگاه نزدیکتر میشی!
تهدید به شکایت به حراست و پلیس کن! قاطع باش!
از همگی ممنونم خیلی ممنونم
خدا کنه همه چی رو بتونم درست کنم امیدم اول به خدا دوم به راهنمایی های شماست
فکر کن این موضوع فراموش شد و با همسرت الان سر خانه و زندگی هستی !
چند سال گذشته !
یهو یه خانم می یاد تو زندگیت ، هی برای همسرت گریه می کنه ، زاری می کنه ! که من عاشق تو بودم ، چرا رفتی ازدواج کردی!
شما بگو همسرت چجور باید رفتار کنه ؟
فکر نکنم این روشی که شما رفتید رو همسرتون انجام بده خوشحال بشید ! به خصوص اینکه گریه مردها ، مقابل گریه زن ها خیلی خیلی ضعیف تر هست
چطوری از خودم دورش کنم؟
گاهی اوقات دلم براش میسوزه !
گاهی اوقات میگم داه از موقعیتم سواستفاده میکنه
اخه با پدرم به نوعی رابطه کاری داره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نارگیس
چطوری از خودم دورش کنم؟
گاهی اوقات دلم براش میسوزه !
گاهی اوقات میگم داه از موقعیتم سواستفاده میکنه
اخه با پدرم به نوعی رابطه کاری داره
سوال من رو جواب بدید
اگه این اتفاق برای همسرتون می افتاد چه انتظاری داشتید ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نارگیس
طلاق می گرفتم
پس تمام کن
اگر قرار باشه با گریه هر کسی خللی تو زندگی ما آدم ها وارد شه که دیگه نمی شه زندگی کرد
شما الان احساس تعهد پیدا کردی نسبت به گریه یه مرد غریبه ، ولی نسبت به احساسات و روان مردتون که زندگیشو پای شما گذاشته تعهد ندارید ؟
خیلی جدی هشدار می دم ، زود تمام کنید این موضوع رو ، چون عواقب بدی تو آینده داره ! به خصوص اعتماد 2 طرفه بین شما و همسرتون
عزیزم تو که نمیخوای انگشت نما بشی !!!
عمرت رو تلف کنی !!! آیندتو بهم بریزی !!! برنامه های آیندت کار، تحصیل و موفقیت همه بهم بریزن !!! زندگی کوتاهه فرصت جبران کم
شوهرتو بد دل کنی بهت شک کنه !!!
نترسیدی یهو حرفی بزنی که شوهرت متوجه بشه و اذیتت کنه بگه نرو سر کار یا تحصیل یا بیرون !!!
به اون اقا بگو من شوهرمو زندگیمو عاشقانه میپرستم شما هم بیخود به فکر منی
عاقلانه طردش کن که اینجور احساسات مردا زودگذره ( مردی که اینجوری احساساتیه به درد زندگی نمیخوره مطمئن باش) از کجا معلوم اگه طلاق هم گرفتی نگفت خیانت کاری نیومد سمتت !!!
بگو نری به شوهرم میگم پدرتو در بیاره نذار دلت درگیرش بشه تصمیم بگیر قاطع باش دلت نسوزه و عمل کن
سلام
ممنون از همه شما
کاملا حق با شماست
اما باور کنین در بد شرایطی هستم
از شانس بد من این اقا هم در محل کار من هستش و
هم در دانشگاه و محل تحصیلم
یعنی تمام طول روز این اقا جلو چشم منه
اینقدر ناراحت دل همسرم هستم
اینقدر دل نگران هستم
اخه من و همسرم بعد از سه سال مشکلات بهم رسیدیم
سه سال مشکالات تمام شد الان مشکل تازه شروع شده
نمی دونم چرا از زمانی ازدواج کردم کسایی که می خواستن به خواستگاری من بیان ده برابر زمان مجردیم شدن
منم یه زن متاهلم و شرایط تو رو بعد ازدواج کاملا درک کردم
اینارو باور نکن شاید واقعا دوستت داشته باشن ولی هیچ کس مثل شوهرمون پشتمون نیستن تا موقع سختی به دادمون برسن همشون فقط ادعا هستن همین
تو هم تا وقتی که موقعیتتو که باهاش روبرو نشی رو عوض نکنی نمیتونی مشکلتو حل کنی ( البته یه راه هم هست که بی تاثیر نیست اصلا موقع حرف زدن بهش نگاه نکن به جای دیگه ای نگاه کن: چشم دریچه روحه نذار نفوذ کنه )
اگه حل نشه باعث میشه دلت به ابراز علاقش عادت کنه دل کندنت سخت میشه شاید شوهرت از چشمت بیافته و خیلی مشکل دیگه که بعدا جبرانش سخته و میتونه شوهرتو ازت دلزده بکنه و در اینده به خاطر خلا عاطفیش اونم به تو خیانت بکنه و ...
اینو هم بگم که خیانت فقط جسمی نیست اینکه به فکر کسی دیگه ای جز همسرت باشی هم خیانته
البته میدونم که تقصیر تو نبوده ولی کنترلش با عقلت دست خودته