-
RE: آیا من مشکل دارم؟!!!
ببین دقیقا واسه همین تاپیکم اینه که آیا من مشکل دارم چون این احتمالم میدم که من خودم زیادی گیر دادم ببین واقعا هوامو داره فقط تو روابط شخصی یکم مشکل داره و البته منم یه زنم و توجه شوهرم برام مهمه من همیشه میگم که علاقه مند کردن یک زن یا به عبارتی مخشو زدن اصلا کار سختی نیست هزینش 2 3 تا جمله کلیشه ایه و این واقعا عجیبه که آدم واسه زنش که حتما دوسش داره که باهاش ازدواج کرده این کارو نکنه
-
بعضي مردها در عمل محبتشون رو نشون مي دهند. مثلا با خريد يك وسيله مورد علاقه همسرشون و يا كارهاييكه ميدونند همسرشون به آنها علاقمنده. به هر حال در كمال آرامش اين خواسته قلبيتو به همسرت بگو و مطمئن باش اون هم بي پاسخ نمي گذاره.شايد زمان بر باشه ولي حتما تلاششو مي كنه.
-
سلام عزیزم
به قول دوست عزیزمون مهرو شما مشکل ندارین الکی واسه خودت مشکل می تراشی. لطفا تاپیک و مشکلات دوستان دیگه رو نگاه کن . مشکل خودت یادت میره. درسته زن ها دوست دارن مردهاشون باهاشون حرف بزنن و زبانن عشقشون رو ابزار کنن. ولی اکثر مردها اینجوری نیستن.
همین که همسر شما 8 سال انتظار رسیدن به شما رو داشتن این نشونه خوبیه و شما باید بهش افتخار کنید. پس به عمل کار براید به سخنرانی نیست
-
ببینید من نمیگم مشکلم خیلی بزرگه وگرنه که به طلاق و از این چیزا فکر میکردم ولی لزوما نباید کار به جاهای باریک بکشه نا آدم برای مشکلش کمک بخواد این مساله واقعا داره منو آزار میده مثلا همین صحبت خانم مهرو که گفته بودن عملی نشون میده شاید ولی واقعا اینجوری نیست ببین به عنوان نامزد یا زنش هیچوقت حتی یه چیز کوچیک هم برام نمیخره ببینید من واقعا آدم مادی نیستم پول واقعا برام مهم نیست و خودشم اینو میدونه ولی مساله محبته از همه اینها بدتر اینه که کاری که فقط خودش دوست داره انجام میده در حالی که من واقعا گذشت میکنم حتی تو مسائل کوچیک مثل اینکه غذارو چطوری درست کنیم یا با کی رفت و آمد کنیم اصلا با دوست های من ارتباط برقرار نمیکنه در حالی که من با دوستهاش رابطه بسیار خوبی دارم همه چیز حول محور خودشه و نظر و احساس من اصلا مهم نیست یا وقتی جایی دعوت میشیم انگاری یه گناه بزرگ مرتکب شدم باید برم با شرمندگی بگم که خالم دعوتمون کرده ابن واقعا بی اهمیته که شما احساس کنید که تو خونه شوهرتون اضافه هستید و حضور شما آرامشش رو بهم زده؟!!!