-
RE: قهرکردن شوهرم
سلام
به نظر من بهتره شما قبل دادگاه رفتن باهاش صحبت کنید .
باهاش بیرون قرار بزار و ببینش
و باهاش منطقی صحبت کن
نباید میزاشتی کار به دادگاه بکشه
به جا یتعهد دادن ازش بپری که از کدوم رفتار هات خوشش نمیاد و بگو سعی می کنی درستش کنی اما ازش بخواه که اون هم در این امر کمکت کنه تا بشی همسر مورد علاقش
مردها خیلی غرور دارن غرورشون رو بشکونی عشقشون رو سر می برن .
به نظرم گریه بچه باعث دعوا نشه من حس می کنم که کامل تعریف نرکدی احتمال میدم اون وقتی گفته چرا گریه می کنه شما پرخاش کردی یا به طعنه گفتی بلدی بیا خودت نگه دار درسته ؟
در هر حال باهاش قبل رفتن به دادگاه حرف بزن نزار کار به اونجا ها بکشه
-
خب دلیل گریه بچتون چی بود؟
ایشون به فرزندتون علاقه مند هست یا نه؟
عکس العمل شما چی بود؟
الان که احضاریه اومده شما چی کار کردین؟
-
هیچی خوابش نمی اومد و میخواست که باهاش بازی کنم و اون چون خسته و خواب بود عصبی شد از گریه بچه .
بچه رو خیلی دوست داره .
هیچی بچه رو ساکت کردم و خواباندمش. البته بچه چون از دعوا و دادو بیداد ترسیده بود زود خوابش برد.
هیچ کاری نکردم و منتظرم ببینم چی میشه.
-
دوست نداری قبل از اینکه دادگاه بهت بگه احضاریه برای چیه از خودش بپرسی؟
بهش بگو نامه احضاریه اومده، دلم می خواد بدونم دلیلش چیه؟ اگه حرفی تو دلته بیا و تو خلوت به خودم بگو...
معمولاً آدمایی که بیش تر قهر می کنن به خاطر اینه که اون حس توجه رو دریافت نمی کنن، حالا که همسر شما این شکلیه کار شما یکم سخت تره می شه، سیاست زنانتون رو به کار بگیرین
مثال میزنم:
وقتی بچتون گریه می کنه، فرزندتون رو از اتاق ببرین بیرون و آروم جوری که همسرتون بشنوه به بچتون بگین: آخه وقتی بابات خوابه چرا بیدارش می کنی، اون که از صبح داره برا ما زحمت می کشه حالا که اومده بکم استراحت کنه تو با گریه بیدارش می کنین.... کلاً به در بگین که دیوار بشنوه؛
شما به تنهایی از پس حل این مشکل برمیاین نیازی به دادگاه نیست، این رو به همسرتون هم ابلاغ کنین.
-
مشکل من اینه که اون نمیاد دنبال من خونه بابام ... اون میگه خودت برگرد و من میگم باید بیای دنبالم.
الان مشکل اینه.......................................... .............................. شاید احمقانه باشه ولی من نیاز دارم که اون یک کمی نازمو بخره. کاری که تاحالا نکرده.
اون همیشه اینجوووووری به اهدافش رسیده الان نباید جوووور دیگه ای جلوش بایستم که بفهمه که اینجووری نمیتونه به خاسته هاش برسه؟؟؟!!!
اگر اون غرور داره منم دارم و الان حساااااابی گل کرده.
-
مسئله هیجی جز همون لجبازیه نیست!!!
پیشنهاد من اینه که یه قدم شما برین... یه قدمم ایشون
الانم که شهر به خاطر شام غریبان پر دسته و هیئت و نمی تونین بگین ناامنه؛
برای اینکه غرورتون پیش خانوادتون هم حفظ بشه بگین میرم هیئت، بعداً ار خونتون زنگ بزنین که همسرم اومد دنبالم برگشت خونه.
بعد بهش بگین من تا اینجای راه رو اومدم؛ دلم می خواد بقیش رو تو بیای دنبالم... (یکم خودت رو براش لوس کن دیگه!) بگو هم این بچه هم دل من داره بهونت رو می گیره و دلمون می خواد فقط فقط با تو برگردیم خونه!!!
فکر کنم بیشتر از این توضیح بدم منو دستگیر کنن:311:... خودت بلدی دیگه باقی راه رو برو ولی نذار کار به فردا و دادگاه برسه...
به کوچولو این غرور رو بذاری کنار همه چی حله
-
سلام.دوست عزیز.منم مشکل تو رو دارم و شوهرم مدام قهر میکنه.قهرهای طولانی الان 2 ماه و نیمه که با من قهره.
هر وقت تو رو اذیت میکنه اصلا قهر نکن برو خونه مامان و بابات.تو خونه خودت بمون. اگه ناراحته اون باید بره نه تو.
به نظر من مردایی مثل شوهر من و تو مرد نیستن.مسولیت پذیر نیستن ونمیگن مسولیت یه زن که تو اجتماع کسی رو نداره به عهدشونه رو دارن.
این جور مردا فقط به فکر خودشون هستند حاضر به گذشت نیستند.به نظر من تو نباید مهریه ات رو میبخشیدی.اصلا حق نداره این کار رو باهات بکنه که مهرت رو ببخشی.
ببین اگه واقعا میخوادت پاش وایستا و تغییرش بده منظورم اخلافش هست ولی اگه میبینی نمیخواد تو رو و اینجوری میکنه که اذیتت کنه که از زندگیش بری بیرون.پس آروم و بدون کوچیک کردن خودت اینکار رو بکن.
امیدوارم خدا به ما صبر بده.برا تحمل همچین مردایی.