-
ازش خبرنیس
سلام خانومی.خوبی ک؟منم عاشق شکست خورده ام بخداشب وروزم نابودشده بود اما وقتی فهمیدم همش دروغ بودتصمیم گرفتم ب هرکس اعتمادنکنم.چراتجربه نمیگیری ازاین اتفاق؟چرابرای بار دوم باچشم بازبرای زندگیت تصمیم نمیگیری؟بخدازندگی رومابایدبسازیم هرچی قشنگتربهش نگاکنی برات قشنگتره مطمئن باش.حالتودرک میکنم اما فکراین وکن ک اگردوست داشت الان چراپس پیشت نیس؟شاید دوست داشت ودید دنبال سکس نیستی ب ی بهانه گذاشت رفت.توقسمتت جای دیگس بگردپیداش کن.ب نظرت ارزش داره اینقدبه کسی ک بازیت دادفکرکنی؟ن نداره چون هنوزفرصت ب دست آوردن بهترازاوناروداری.توبای مقدارراده میتونی ب کسی دل ببندی ک ارزش دختره گلی مثل توروبدونه.سعی نکن بافکرکردن ب کسی ک پارواحساست گذاشت نسبت ب پسرابدبین شی ۵تاانگشت یکی نمیشن ازالان ب بعدبرات شد تجربه پس باچشم بازانتخاب کن چ خواستگارت باشه چ ی دوست.ب عقلت رجوع کن
-
RE: چراخبری ازش نیست؟؟؟
مرسی عزیزم.فدات بشم که دلداری میدی.ولی کاش حداقل خداحافظی میکردتامطمین شم واسه همیشه رفته....
-
من حسم بهم میگه که این اس ام اس رو حربه ای قرار داده برای این که موضوع س ک س وسط کشیده بشود و با استفاده از نقطه ضعفی که از علاقه تو به خودش به دست آورده ، ازت درخواست رابطه جنسی کنه.
شاید به نظرت عجیب بیاید چیزی که گفتم، ولی مشابه این مورد رو توی اطرافیانم دیده ام
-
ازش خبرنیس
فدات فک نکن ترحم کردم ن .چون مث خودمی تجربه ای ک توداری ومن ۵سال پیش ب دست آوردم درکت میکنم حاضرم باگریه حرفاوخاطراتموبهت بگم تابفهمی فکراون موقع موبا الانمو.توفک ک خدافظی کرده تلقین بعضی جاهاخوبه.بسپارش ب خدا.زندگی تودوباره بسازتو ازیه مشکل ب این کوچیکی بایدبربیای.بودن آدمایی ک همه چیزشون وازدست دادن اماباتوکل ب خدادوباره برگشتن نمونش خودم.دوس دارم ی روزبنویسی مریم خوشبخت شدم
-
قربونت برم.ایشالاازپسش برمیام.توهم حتماخوشبخت میشی.مطمینم
شب نیلوفری جون من به اندازه ی اسمم مطمینم اون اهل این حرفانبود.منم عاشق همین اخلاقش شدم که اون حتی حرف اینکه ذستموبگیره روهم نمیزد.واون هم عاشق پاکی من شده بود.وگرنه خیلیاخوشگلترن وپایه هستن.مطمینم به خاطرفشارخانواده مجبور شده اینطوری بکشه کناروبهم تهمت بزنه تاازش متنفرشم.حتی یکی ازاشناهام که تودانشگاهشونه میگه خیلی داغونه و کم میادسرکلاسا...الهی فداش بشم!!!!!!من که دیگه بیخیال شدم تاببینم خداچی میخواد.اگه قسمتم اون باشه خانوادش راضی میشن وبرمیگرده.اگه قسمت نباشه دوماه دیگه بازجدامیشیم!پس خدابهترمیدونه....