کسی نمیخواد راهنماییم کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
کسی نمیخواد راهنماییم کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
به نظر من ازدواج اجباری اونم برای یک مرد غیر ممکنه.. !!! به نظر میرسه ایشون به شما علاقه مند بودن ولی بعد از ازدواج چیزایی دیده که دلزده شده . اگه مردی از همسرش محبت کافی ببینه ( نه زیادی نه کم ) مطمینا سمت خیانت نمیره . اینطور که مشخصه این اقا یه چیزی تو زندگیش کم داشته که توی ایده الش بوده..
باید راه حل پیدا کنین..
اگرم بر فرض محال اجبارا ازدواج کرده به هر حال علاقه حتما پیدا کرده و اگر مشکلات رو کنار بذاره و سر تعهدش بتونه وایسته میشه ادامه داد..
الان مشکل شما عدم تعهد همسرتونه نه عدم علاقه.. !!! این وضعیت البته به نظر من به شرایط روحی ایشون برمیگرده که تنوع طلب هستن و شما نمیتونین این تنوع طلبی ایشون رو ارضا کنین...
یه جورایی باید به رفتارای خودتون هم توجه کنین..
یه حرفی رو فرشته مهربان همیشه میزنه.. هر گله ای همسرم کردم گفت مشکل از توه و تو باید خودتو اصلاح کنی .. منم میگم با تمام بدی های همسرتون شما بازم یه نگاه به خودتون بکنین ببینین واقعا چیزی این وسط کم نذاشتین؟
یه سوال دیگه !! از نظر ظاهری به نظرتون چقد همسرتون رو راضی میکنین؟ آیا همسرتون تا الان شده چشم چرونی کرده باشه و شما رو با کسی مقایسه کرده باشه ؟:303:
دوست عزیزم کمی صبر کن کارشناس ها حتما میان:72:
البته آقا محمد همیشه اینور نیست که اگه مرد خیانت کنه حتما ایراد از خانومشه ( اما غالبا اینطوره)
ولی گل یخ جان خودتون کامل بیایید و مسئله رو بررسی کنید
ببینید واقعا کوتاهی از شما بوده ؟
برای حل مسئله اول باید کاملا برای خودتون روشن و شفاف باشه
آقا محمد عزیز! چرا تا یک آقایی خیانت میکنه همه میگن همسرش کم گذاشته؟! آیا اگه همسرتون مطابق ایده آل شما نبود باید بهش خیانت کنید؟! من هم توی این جامعه خیلی مردای بهتر از شوهرم رو میبینم ولی آیا این دلیل میشه که چون شوهرم ایده آل من نیست پس برم و با فرد ایده آلم رابطه برقرار کنم!! گل یخ عزیز تازه 1 ساله که ازدواج کرده و این آقا هم حتما ایشون مورد پسندش بوده که باهاش ازدواج کرده و واقعا توی این یکسال چه چیزی اونقدر بد بوده که که عروسشو بگذاره و به دنبال دیگری بره!نقل قول:
مشکل شما عدم تعهد همسرتونه نه عدم علاقه.. !!! این وضعیت البته به نظر من به شرایط روحی ایشون برمیگرده که تنوع طلب هستن و شما نمیتونین این تنوع طلبی ایشون رو ارضا کنین...
یه جورایی باید به رفتارای خودتون هم توجه کنین..
یه حرفی رو فرشته مهربان همیشه میزنه.. هر گله ای همسرم کردم گفت مشکل از توه و تو باید خودتو اصلاح کنی .. منم میگم با تمام بدی های همسرتون شما بازم یه نگاه به خودتون بکنین ببینین واقعا چیزی این وسط کم نذاشتین؟
چرا نمیخواهید قبول کنید که اکثر شما آقایون دوست دارید یک همسر نجیب و خوب توی خونه داشته باشید که کاراتون رو انجام بده، براتون آشپزی کنه، بچه براتون بیاره و ... و در کنارش تا یک زن خوشگل و پر ناز و عشوه هم که میبینید همه تعهد و التزامتون دود میشه و میره به هوا و به خودتون اجازه میدید به راحتی هر بی وفایی ای که میخواید انجام بدید!!
بر فرض مثال من بدترین زن دنیا! آیا این دلیلی هست که شوهرم بهم خیانت کنه؟! شوهرم باید این مسئله رو با من حل کنه و اگر نشد میتونه من رو طلاق بده و بره با هر کسی که دلش میخواد باشه!
به نظر من بزرگترین مشکلی که وجود داره اینه که خیلی از مردای پ ایرانی هنوز معنی تعهد و التزام رو نمیدونن!! قانون هم که بهشون اجازه میده که 4 تا زن داشته باشه پس با خودش میکه چرا من وقتی میتونم فقط باید با یک زن باشم!!
همدردی عزیز برخلاف گفته شما غالبا ایراد از خانمها نیست. غالبا حس تنوغ طلبی آفایون باعث اینکار میشه نه خانوماشون!!نقل قول:
البته آقا محمد همیشه اینور نیست که اگه مرد خیانت کنه حتما ایراد از خانومشه ( اما غالبا اینطوره)
واقعا توی کدوم زندگی همه چیز مطابق میل زن و مرد هستش!! ولی زن و مرد باید با عشق وعلاقه زندگیشون رو بسازن و کم و کاستی ها رو با محبت و گذشت از سر بگذرونند. به این میگن زندگی مشترک!
من منکر این نیستم که زن باید تا جایی که میتونه بهترینها رو برای شوهرش فراهم کنه و مطابق میل شوهرش باشه ( البته تا جایی که خودش و اعتقاداتش و آرزوها و آمال خودش به عنوان یک انسان زیر سئوال نره! ) ولی هر کم و کاستی ای توی زندگی هستش اصلا توجیه خوبی برای خیانت نیست.
حرفاتون درسته خانم زیبا کردستانی ولی با این حرفا مشکل گل یخ حل نمیشه.
به نظرم یه مدت سعی کن بهترین دوست برای همسرت باشی. از نظر عاطفی حسابی تامینش کن، به خودت برس، اصلا توی این مدت سرش غر نزن، با هم بیرون برید و کلی خوش بگذرونید
توی این مدت بررسی کن اگر تو بهترین دوست دختر شوهرت باشی باز هم میره دوست دختر بگیره یا نه؟
اگه جواب منفی بود میشه به این زندگی امیدوار بود.
صبا جان حرفایی که زدی خیلی درسته و من هم از گل یخ عزیز خواستم که بیاد و مشکلاتش رو با چزئیات بنویسه تا بتونیم پی به مشکلش به صورت ریشه ای ببریم تا مشکلش حل بشه. بحث من اینه که تا هر خان.می میاد اینجا و میگه شوهرش بهش خیانت کرده! همه میریزن سرش که حتما تو براش کم گذاشتی که رفته و خیانت کرده و یک جورایی بدهکار هم میشه!! من میگم که باید این نگرش رو عوض کرد. من هم همیشه میگم که زن باید با شوهرش دوست و رفیق باشند ولی همه اینها مشکل تنوع طلبی مرد رو حل نمیکنه! شاید زنش رو خیلی هم دوست داشته باشه ولی دلش بخواد که در کنار اون با یکی دیگه هم باشه! من که به این مورد خیلی توی جامعه برخورد کردم شما چه طور؟ موضوع دیگه اینکه آیا شما پسرهایی رو ندیدید که در آن واحد با چند تا دختر دوست هستند؟ پس دلیل نمیشه که اگه دوست دخترش باشی دیگه به کس دیگه ای فکر نکنه و رابطه دیگه ای نداشته باشه!! موضوع اینه که باید تعهد و التزام به همسر و زندگی زناشویی در مردها تقویت بشه و اینکه باید همه چیز رو در همسرشون جستجو کنند. نه اینکه تا یک چشم و ابروی دیگهای دیدند به راحتی دلشون بره و به هیچ چیز مقید نباشند!
من خودمم واقعا نمیدونم باید چه کنم ؟
همسر ایده آل یعنی چی ؟ چطور میتونم همسر ایده آلی باشم؟؟؟؟؟؟/
اگه گله نکنم ...
اگه غر نزنم....
اگه خواسته ای نداشته باشم ...
اگه تو خونه خودم دود قلیون آقارو تحمل کنم ...
اونوقت میشم یه همسر خوب و ایده آل؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همسرمم حتی حاضر نیست شبا که مهمونی میریم نیم ساعت زودتر برگردیم که من فردا صبح راحت بیدار شم و سرکار برم ... این یه خواسته معقول منه ... فکر نمیکنم چیز زیادی باشه...
بابا مرد مسلمون منم بهر امیدی اومدم تو این خونه .
این خودخواهیه که آقا هر کاری دلش خواست بکنه و من اعتراض نکنم ... وقتی هم اعتراض میکنم میگه خوب کاری کردم . از این بدتر هم میکنم
زیبا جان پستت رو که تو تاپیک "زندگی خوب بعد از خیانت" برام گذاشته بودی الان دیدم
فعلا همسرم خونه است و نمیتونم بنویسم... ولی زود میام و کل ماجرا رو میگم
سلام
<strike> مطالبی که اشاره کردین متاسفانه همه نشون دهنده عدم علاقه ایشون به شماست. من برخلاف دوستان فکر میکنم که میشه مرد با زنی ازدواج کنه که دوستش نداشته باشه. یعنی این کار محالی نیست که حالا بخوایم توجیه بتراشیم برای مطرح کردن چیزهای دیگه. مردی که از هفته اول حواسش به خانمش نباشه و همونطور که گفتین بعدها نیز بارها و بارها به شکلهای مختلف چه زبانی و چه رفتاری این موضوع رو عنوان کرده، دیگه شک نکنید هیچ دلیلی نداره جز اینکه دوست تون نداره. این حقیقت تلخیه که به نظر من باید بپذیرین وگرنه سالهای جوانی شما به امیدهای واهی تباه میشه. بنابراین به نظر من اگر نخوایم دنبال توجیه قضیه باشیم و از حقیقت فرار کنیم، خیلی واضحه که دو راه بیشتر ندارید: یا میتونید قبول کنید که یکعمر با کسی زندگی کنید که دوست تون نداره، یا نمیتونید. اگر نمیتونید همین امروز ازش بخواین طلاق تون بده. منتها حق و حقوق تون رو ازش بگیرید. </strike>
ویرایش : فرشته مهربان >>> این راهنمایی کاملاً آسیب زا و خلاف روند مشاوره ای و تخصصی هست . هیچ مشاوری حتی با اطلاعات بیشتر و دقیقتر چنین تشخیص قوری و صریحی نمی دهد و اگر هم بدهد نه صریح بیان می کند و نه تعیین تکلیف آن هم به سوی طلاق می کند .
لطفاً تاپیک آفت های احتمالی درکار مشاوره را مطالعه کنید .
دوست عزیزafriend
صبر کنید از راه برسید و عرق تون خشک بشه بعد راهکار نشون بدید. :305:
شما با خوندن یک پست نمیتونید برای زندگی دیگران تصمیم بگیرید و حکم صادر کنید که شوهرشون دوستشون داره و یا نه!
ما از گل یخ عزیز خواستیم که مشکلش رو با جزییات توضیح بده تا بتونیم راهنماییش کنیم. شما هنوز نیامده برای خودتون دوختید و بریدید؟!
امیدوارم از این به بعد سنجیده تر نظر بدید
سلام دوست عزیز بحالتون تاسف میخورم چون منم اوایل زندگی با چنین رفتارهایی مواجح بودم البته نه اینکه شوهرم دنبال دوست دختر باشه اما شوهرم بیشتر بادوستاش بهش خوش میگذشت تامن.یه جورایی از خونه فراری بود همین رفتارهاش باعث شد من اشتباهی که نباید رو کردم باگذشت زمان عشق ورزیدن به شوهرم وغیره الان کمرنگترشده بعضی ازمردها واقعابا دوستای خودشون بیشتر خوش میگذرونند تا با زنشون . من فکر میکنم شوهرتون هنوز در دوران مجردی سیر میکنند واز قبول واقعیت که متاهلند فراریند وغر زدنهای شما چیزی رو حل نمیکنه که هیچ بلکه ایشون بیشتر به کارهاش ادامه میده وفک میکنه شما میخواین ازادیشو ازش بگیرید شاید اگه سنو سالش بره بالاتر ووجود یه بچه بتونه دیدگاهش رو عوض کنه نسبت بهش بی اعتنایی نکنید البته اویزونش هم نشید چون هیچ کس از ادم ضعیف خوشش نمیاد .حالا که اون اینقدر از قلیون خوشش میاد 1قلیون توخونه اماده کنید گاهی شما هم باهاش بشینید وبگید بخندید واستفاده کنید وظاهرتونو چ تو خونه وچ بیرون طوری که دوست داره درست کنید انشاله موفق باشید. راستی من برعکس راهنمایی هایی که دوستان کردند که حرفی بشوهرم نزنم 3هفته پیش گناهم رو پیش شوهرم اعتراف کردم اونقدر منطقی برخورد کرد که هزار بار عاشقتر شدم نه دعوایی ونه چیز دیگه ای هیچی.اون منو بخشید ومنم قول دادم تکرار نکنم واون حتی یکبار هم کنترلم نکرد.وبهم گف کار خدا شدکه خودت بهم گفتی وگرنه اگه ازکس دیگه میشنیدم اوضاع فرق میکرد.قابل توجه همه دوستانی که ممکنه به مشکل من دچار باشند.گل یخ عزیز به خداتوکل کن اون بهترین ها رو واسمون رقم میزنه:323: