پیش از هر چیز توصیه میکنم از دیدن سریال های ماهواره ای پرهیز کنید .
هم عنوان و هم داستان تاپیکتون شباهت بسیاری به یکی از همین فیلمها داشت .
نمایش نسخه قابل چاپ
پیش از هر چیز توصیه میکنم از دیدن سریال های ماهواره ای پرهیز کنید .
هم عنوان و هم داستان تاپیکتون شباهت بسیاری به یکی از همین فیلمها داشت .
hasti68 گرامی
بسیار خوشحالیم که می بینیم ، مسئله خود را مورد توجه و اهمیت قرار داده و برای یافتن راه حل به مشاوره رو آورده و همدردی را انتخاب کرده اید:104: . همین خود بسیار به شما کمک می کند ، این مسئله دیدن این وضعیت و در پی حل آن برآمدن را باید در وجودتان پررنگ کنید و سرد نشوید تا ایگوی شما قوی تر شود
مشکل شما تا حدی ریشه ای هست و در صورتی که تخصصی پیگیر حل آن نباشید چه بسا این وضعیت در رابطه با اشخاص دیگر نیز پیش بیاید .
شما از نظر جنسی ممکن است دچار وسواس باشید( وسواس سکس ) و از نظر عاطفی و جنسی جزء شخصیتهای وابسته . از طرفی احساس محور هستید و در مقابل سیگنالهای عاطفی و جنسی جنس متفاوت مقبولتان مقاومت ضعیفی دارید ( ایگوی شما ضعیف عمل می کند ) و لذا سریع جذب شده ، وابسته می شوید و سریع به رابطه جنسی وارد می شوید .
شایداز دوران نوجوانی و بخصوص آغاز بلوغ در گیر تخیلات جنسی و فیلم و داستان و .... پرونو و شایدخود ارضایی نیز بوده ای ،؟؟؟
در هر صورت وضعیت شما از نظر ایگو و تمایلات جنسی نیاز به بررسی بالینی با ذکر جزییات دارد تا ریشه ای حل شود که در مسیر زندگیتان بعد از این دچار رابطه های دیگر نشوید . و برای این منظور هم احتیاج دارید حضوراً نزد روانشناس بالینی مطمئن و ترجیحاً خانم بروید و فضای مجازی به شما کمک چندانی نمیتواند بکند .
اگر از جهت وابستگی جنسی با مشاوره و درمان بالینی رهایی پیدا کنی ، قطع وابستگی عاطفی بسیار آسانتر خواهد بود ، ایضا ًاگر وجدان اخلاقی ( ایگو ) در شما تقویت شود آسیب پذیری شما در مقابل جاذبه های دیگران کم یا رفع می شود .
موفق باشید .
.
اين كه ايشون تمايل جنسي به همسرشون نداره واسه اينه. ه تمايلات جنسي تو زنان بيشتر در زمينه عشقو محبت به طرفشون هست .يعني تا كسيو دوست نداشته باشن نميتونن باهاش رابطه جنسي برقرار كنن.در صورتي كه اين قضيه تو مردا وجود نداره و نياز جنسيشون بيشتر يه نياز فيزيولوژيك هست.
زنها نميتونند در آن واحد با چند نفر رابطه جنسي دلخواه داشته باشند.الان تمام فكر شما درگير اون اقا هست و در واقع گرفتار يه هيجان زودگذر شديد كه نميذاره كششي به همسرتون داشته باشيد.هرچند همسرتون خيلي ايده ال باشه و خيلي دوسش داشته باشيد اما به اصطلاح هوس مانع ميشه كه تمايل جنسي بهش داشته باشيد
توصيه من اينه كه به هيچوجه با اون اقا ديگه تماس نداشته باشيد تا هيجاناتتون فروكش كنه و دوباره خود بخزد به سمت همسرتون تمايل پيداميكنيد.مطمئن باشيد
دوست عزیز
بنظرم فرشته ی مهربان گرامی راهنمایی خوبی به شما کردن من هم به نوبه ی خودم تنها میتونم به شما بگم هرچه سریعتر به روانشناس مراجعه کنید.
من تصور میکنم شما تعریف درستی از دوست داشتن هم ندارید وگرنه بخاطر خودتون زندگی کسی رو که به اصطلاح دوست دارید خراب نمیکردید این دوست داشتن نیست کمال خود خواهیه هر چندکه اون ادم هوس بازه و شما هم وسیله ایی در نبودنه گزینه ی بهترید!
فکر نمیکنید هم زندگی خودتون هم همسرتون رو به بازی گرفتید؟شما اگه اون رو نمی خواستید پس چرا بهش جواب دادید و اگر می خواستید چرا خیانت کردید؟
واقعا چرا انقدر زود زمانی که در سن کمی بودید وارد چنین رابطه های پر خطر و عاطفی ایی شدید؟این موضوعیه که حتما توسط روانشناس می باید که ریشه یابی بشه.
:305:
اشتباه اشتباه اشتباه
هیچوقت در زندگی از این نوع گزینه استفاده نکن درست انسان جایزوالخطاس ولی ایا شما میتوانید زیر یک سقف بامحمد درکنار همسرش زندگی کنید؟
هیچوقت زندگی گذشته رابا اینده تشبیه نکنید شما درحال حاظر نامزدی دارِید و او را دوست دارید شما میتوانید هر وسیله ای که ارتباط شما را به او وصل میکند از بین ببرید وزندگی را با نیما ادامه دهید درگذشت زمان حتما میتوانید محمد را فراموش کنید هیچ چیز غیر ممکن نیست به خدا توکل کنید واز امروز با خود عهد ببندید که نقش اول زندگی شما نیما بوده واصلا محمدی وجود ندارد موفق وسربلند باشید
ضمنا وسیله های ارتباطی را حتما از بین ببرید؟
در مورد مشکل شما هم به نظر من ایجاد رابطه با محمد از اول اشتباه بود و نباید اون رو که یک مرد متاهل بود وارد زندگی خودت می کردی ولی حالا که اتفاق افتاده راه حل قطع رابطه ی فوری و همه جانبه بدون قصد برگشت تا ابده. احتمالاً نیما چیزهای مثبت زیادی داشته که باهاش رابطه رو شروع کردی و به عقد رسیدی. روی همسرت متمرکز شد و خاطره و تمام مسائلی رو که با محمد داشتی به دست فراموشی بسپار. اولش کمی سخته چون الان مثل یک فرد معتادی ولی اگر ادامه بدی زمان همه چیز رو حل می کنه. سعی کن قوی باشی و فقط روی همسر قانونیت متمرکز باشی.
از همه ی دوستانی که منو راهنمایی کردن متشکرم خصوصا کسانی که توی همچین شرایط روحی من بجای سرزنش راه حل های مفید ارائه دادن.واقعا ممنونم
اره.اون سریال تقریبا مثه داستان زندگی من بود و به همین خاطر خیلی دوسش داشتم. اتفاقا بعد از دیدن اخرین قسمت این سریال برای جدایی محکمتر شدم.مشخصه خودتونم میدیدین!!به هر حال ممنونمنقل قول:
نوشته اصلی توسط gold
فرشته مهربان از راهنماییتون ممنونم. نمیدونم منظورتون از وسواس سکسی چی بوده شاید درست بگید ولی اینکه فرمودین احساس محورم احتمالا در اشتباه هستید. من پا نشدم برم دوست خیابونی پیدا کنم اتفاقا همسرم همیشه از اینکه 6 سال بخاطرش نشستم و حتی خواستگارانی با شرایط بهتر از ایشان را رد کردم از من تشکر میکنه.من با کسی دوست شدم که ده سال عاشقش بودم و حتی بعد ازدواجش دو سال حالت افسرده شده بود. کسی که همیشه تو رویاهام بوده و برام مثه یه رویا بود...کار خودم رو توجیه نمیکنم قبول دارم که صد در صد اشتباه کردم ولی اینطور نیستم که برم و با هر کسی دوست بشم اگه همچین شخصیتی داشتم قبل از ورود محمد به زندگیم از نیما دلزده میشدم و میرفتم سراغ کس دیگه.
اتفاقا از عذاب وجدانم تو این یکسال و تصمیمم برای جدایی متوجه شدم که هیچ وقت سراغ کس دیگه ای نمیرم چون این محمممممممد رویاهام بود و من دارم ازش جدا میشم چه رسد به ادمای معمولی!!! شما نمیدونید من این ده سال چه حسی بهش داشتم.هر وقت میدیدمش دست و پاهام میلرزید. اولین روزی که اس داد از لرز رفته بودم زیر دو تا پتو و دستام از بس میلرزید یاری نمیرکد جوابش بدم!!!
فرشته مهربان عزیز من هیچ وقت خود ارضایی نکردم و همیشه از دیدن همچین فیلمایی چندشم میشد!!
ولی راجب اون وسواسی که گفتین حتما پیگیری میکنم.خیییییییلی ممنونم
سلام هستی خانم
تو الان 23 سالته از 13 سالگی هم دنبال عشق و عاشقی بودی و الان هم که اینجوری. ببخشید ها ولی آدم که از 13 سالگی که هنوز از دهنش بوی شیر میاد بره دنبال اینجور کارا آخرش هم بهتر از این نمیشه. ولی الان میخوای چیکار کنی؟ الان؟ الان دیگه متاهلی یعنی متعهد به یک زندگی که شوخی بردار نیست. اگه همسرت رابطه تو رو با اون محمد نامرد بدونه مطمئن باش بی برو برگرد طلاقت میده. بعدش تو میمونی و یک ازدواج ناموفق و افسرگی و محمد شیطانی که دیگه دستش بازتره تو کشوندن تو به سمت خودش و هوس بازی با تو............ تا کی و کجا میخوای ادامه بدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تا کی میخوای بازیچه دست محمد باشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تو بد منجلابی افتادی هستی خانم. به عواقب کارات فکر کردی؟؟؟؟؟؟ فقط و فقط خودت میتونی به خودت کمک کنی. فقط از خدا کمک بگیر. مطمئن باش اگه عروسی کنی و رابطه اتو با محمد قطع نکنی اون رابطه اش با تو بیشتر هم میشه........... تو زنی و اون مده. اینو که دیگه میفهمی یعنی چی؟ اون هیچی از دست نمیده. آخرش این بازی محمد هرجور تموم بشه بازنده این بازی تویی هستی خانم. تو رو خدا به همسرت هم فکر کن. تا الانش هم خدا خیلی دوستت داشته که رابطه ات با محمد برملا نشده و آبروتو نریخته. تو باید با قطعیت تصمیم بگیری . اگه میخوای زندگی کنی بچسب به همسرت اگه نه که خیلی راحت قبل ازدواج میتونی از همسرت طلاق بگیری و بری دنبال هوس بازی هات ولی تا کی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ انتخاب با خودته .
wrecked , nadiooo7 , شب شکن عزیز از راهنمایی های شما خیلی متشکرم. خواهش میکنم تا حل شدن مشکلم تنهام نذارین. خواااااااااااااااااااهش میکنم
عزیزم من از 13 سالگی باهاش دوست نبودم. در عالم بچگی وقتی میدیدمش احساس خوبی داشتم. نمیدونستم این حس چیه اصلا هم بهش فکر نمیکردم وقتی ازدواج کرد تازه فهمیدم چقد دوسش داشتم و اون حس چی بوده!! برگرد دوباره بخون یکماهه باهاش کات کردم ولی الان کمک میخوام که بتونم فراموشش کنم و به نیما برگردم.ببخشید ولی نصیحت و سرزنشنقل قول:
نوشته اصلی توسط kamr
دیگه بدردم نمیخوره
samanis , taraneh89 صحبتای شما هم خیلی مفید بود لطفا تنهام نذارید.خواهش میکنم