RE: از علل طلاق: بدون شرح!
با سلام،
من رتبه های خودم رو بازبینی کردم و چندتا از اونها که ربطی به مسائل مشاوره ای نداشت و به مسائل حاشیه ای مربوط می شد (مثلاً پست های سرگرمی) رو حذف کردم.
از دوستانی که رتبه هایشون به خودم رو پاک کردم عذر می خواهم. ولی فکر می کنم بهتر هست که رتبه هایی که داریم مربوط به پست هایی باشد که در جهت هدف اصلی تالار ارسال کردیم. یا حداقل در پستی که رتبه گرفته، یک نکته مفید باشد!
البته چند تا رتبه هم به خاطر ایجاد تاپیک قرآن گرفتم. فعلاً حذف نکردم، چون ارسال آیه ها از نظر من با هدف بوده و خوشحالم اگر کسی رتبه ای داده چون یک آیه برایش تاثیر گذار بوده.
امیدوارم همه اعضا خودشون رتبه هایشون رو کنترل کنند.
با تشکر.
چند پیشنهاد برای بهبود اوضاع انجمن:
1- تشکر های تالار های فانتزی غیر فعال شود
2-شمارشگری که نشان می دهد هر کاربر چه تعداد تشکر کرده ، حذف شود
3-به جای سیستم رتبه دهی از سیستم امتیاز بندی استفاده شود ( مثلا با توجه به اینکه هر چه تعداد بیشتری از کاربران از یک پست تشکر کردند اامتیاز در نظر گرفته شده برای ارسال کننده در یک ضریب خاصی ضرب شود و به امتیازات او اضافه شود ، مثلا پستی که 5 تشکر از ان شده امتیاز مثلا 50 را بگیرد و پستی که یک تشکر از ان شده امتیاز 10 را )
با تشکر:72:
حامد جان
من با این تند روی مخالف هستم چرا که گاهی روحیه ی مثبت و سازنده ای که باعث نشاط و تغییر حال مراجع میشه می تواند رتبه داشته باشد .
این نیز بخشی از تاثیرگزاری و تمرین و ..........است که مثلا فرد با استفاده از انرژی مثبت و شاد و شنگولی حال مراجع را تغییر دهد .............این هم بخشی از تاثیر گزاری است و برای خود فرد رتبه گیرنده هم نشانه خواهد بود تا به خودش و روحیاتش توجه کند و......... اما مسئله بر مسئولانه بودن عملکردها هست و حفظ تعادل .
این چرخه ی تعادل بین شوخی - خنده - جدیت - حمایت و راهنمایی و................لازم است و من فکر می کنم نباید در حالت تعادل چیزی حذف و یا بخشی ضعیف شود . چرا که تمام حکایت و مشکل افراد از عدم هارمونی و تعادل است .