RE: اختلاف با شوهرم سر مسائل مالی (لطفا کمک کنین)
بله، من اشکال کار رو تا حدی میدونم، ولی راه حل رو نمیدونم، اگر میدونستم که الان انقدر کلافه نبودم.
در ضمن خانم یا آقای پیدا شما با این حرفتون واقعا دلم رو شکستین، اگر من آدمی بودم که اهل حساب حساب کاکا ... بودم و محبت نداشتم این همه مدت با دانشجویی و بی پولی شوهرم بدون اینکه بهش غر بزنم که پاشو برو مثل بقیه دوستات سر کار نمیساختم، و الان هم بدون منت بهش کمک نمیکردم که الان پول من رو حق و طلب خودش بدونه و واسه یک قسمت کوچیکش که میخوام برای خودم خرج کنم ازم حساب بکشه. بله، اگر واقعا مردی انقدر خودخواه باشه که بخاطر این مطلب بخواد زنش رو طلاق بده، زندگی با اون مرد هیچ لطفی نداره، منم اگر الان در فکر اصلاح زندگیم و اشتباهات خودم هستم بخاطر اینه که اعتقاد دارم این حرف رو از روی عصبانیت زده.
چیزی که برای من گیج کننده هست اینه که چطور هم قاطع باشم و منفعل نباشم و هم صریح و مستقیم و منطقی حرف نزنم. و وقتی میبینم اون داره غیر منطقی بجای اینکه تشکر کنه طلبکار هم هست، چطور میتونم برخورد کنم که هم از صمیمیت خونه کم نشه و هم احساس نکنم که داره بهم ظلم میشه؟
من تو خانوادهای بزرگ شدم که همه رفتارها خیلی رسمی بوده، همه کارشون رو خیلی منطقی جلو میبردن، مادرم ما رو دوست داشت و برای ما خیلی فداکاری کرد، ولی خیلی کم به یاد دارم که محبتش رو با کلام یا در آغوش گرفتن ابراز کرده باشه، طوری تو سر من رفته بود که کسایی که اهل محبت زبانی و قربون صدقه رفتن هستن میخوان طرف مقابل رو گول بزنن، میدونم که این طرز فکر غلطه ولی تا ۲-۳ سال بعد از ازدواج به این موضوع پی نبردم، بعد تصمیم گرفتم خودم با بچهام اینطوری نباشم، و خیلی بهش محبت کلامی میکنم، ولی چون از اول با همسرم اینجوری نبودم برام خیلی سخته که بخوام شروع کنم، هر چند که الان خیلی بهتر از قبل شدم و بهش ابراز محبت میکنم، ولی فکر میکنم هنوز هم کمه.
به نظر میاد شوهر من الان به کمتر از اینکه من لیستی از خرجهای هر ماهم بهش بدم راضی نشه، و من هم نمیخوام این کار رو بکنم، چون هیچ دلیلی نداره که این کار رو بکنم حتی اگر از اون خرج ماهانهام رو میگرفتم، چه برسه به الان که خودم سر کار میرم. الان واقعا نمیدونم با چه زبونی، با چه لحنی، این مطلب رو بهش حالی کنم. از یک طرف باید قاطعانه بگم : نه، از یک طرف باید با صمیمیت باشه، من نمیتونم این دو تا رو چجور میشه با هم جمع کرد. اگر به نظرتون باید حرفش رو قبول کنم بهم بگید، و بگید چرا؟ اگر نه هم بگید چطور؟ لطفا کمک کنید.
مرسی