RE: از همه اعضا برای گرفتن یک تصمیم عاقلانه تقاضای راهنمایی دارم
دوست گرامی نمیدونم نظرم درسته یا نه ، ممکنه تو آب نمک خوابوندن هم نباشه ، شاید بهتر باشه یکبار دیگه در مورد خواستت باهاش صحبت کنی تا وضعیتت مشخص بشه ، آخه دخترها گاهی جوابشون همونی که میگن نیست
اینکه همچنان بهت پیام میده ممکنه به همین دلیل باشه، علت اینکه گفته " نه " رو ازش جویا شو و بگو چی باعث شد که بگی نه؟
بلاتکلیفی خیلی بده ، اگه بازم جواب قبلیش رو داد خیلی جدی بهش بگو دیگه به هیچ وجه باهات تماس نگیره و این ارتباط نصفه نیمه روتمومش کن. به هرحال اگه قضیه آب نمک و اینها باشه اینطوری خلاص میشی
شرایطت برای فکر کردن به ازدواج بد نیست .
از خیلیها جلوتری . و حمایت خونواده رو هم به نسبتی داری .
وام ازدواج هم هست .
بخشی از هزینه ها هم در مراسم عقد و عروسی برمیگرده .
مشکل اینجاس که گفتی دختری که دوست داری 1- جواب نه بهت داده 2- مادی هست .
قیدش رو بزن .حتی اگر بهش برسی پشیمون میشی .
موفق باشی.:72:
نقل قول:
فقط می خواستم بدونم من اینجوری هستم یا بیشتر جوونا؟؟!!!
تمام پسرهایی که باباشون 4 تا خونه اضافه نداره و ساپورتشون نمیکنه وضعیتی مشابه و حتی بدتر دارن .
یک کمی بگو به چه شکل ازش خواستگاری کردی ؟
چه جوری بهش گفتی ؟
ده خط بنویس
سلام.من هم قبلا اینکارو با یه پسر کردم.خیلی هم پشیمونم چون اینکار نهایت بی معرفتیه و بی انصافی در حق یه پسره.دقیقا مثله وضعیت شما بود و من هم هر چند وقت یه بار بهش اس میدادم و حالشو میپرسیدم.هدفم هم هیچی نبود جز تو آب نمک خوابوندن که نشد و بعده 1 سال ازدواج کرد!!
شما خام نشو اگه میخواستت همون اول قبول میکرد الان میخواد همینجوری باشید تا اگه احیانا خواستگار بهتری پیدا نکرد و شما هم وضعیتت بهتر شد بهت جواب مثبت بده.
من یه دخترم دخترا رو خیلی بهتر از شما میشناسم.خیالت راحت باشه که اصلا براش مهم نیستی حتی ممکنه تو جمع دوستاش بهت بخنده و مسخرت کنه(چون اینکارو خودم میکردم).وقتی زنگ زد و اس داد جواب نده کاملا بی محلی کن و هر چند سخته ولی سعی کن بهش فکر نکنی.مطمئن باش مشکل از شما نیست مشکل از اونه که لیاقت دل پاک شما رو نداشته و نداره
شاید ایشون درست خواستگاری نکرده ، بهتره الان ایشون بیاد و بگه چه شکلی ازش خواستگاری کرده ، توضیح مفصل بده تا روشن شیم.
اینجا چه خبره؟ عزاداریه؟
آقای محترم به نظر من مهم نیست منظور اون خانم چی هست. هر منظوری دارند برای ارامش خودتون بهتره شما رابطه رو قطع کنید و هر وقت احساس کردید امادگی ازدواج رو دارید معیارهای خودتون رو مشخص کنید. بعد از اون به دنبال مورد مناسب با معیارهاتون باشید. اگر این خانم هم اون زمان مناسب و مطابق با معیارهاتون دیدید می تونید از ایشون هم یکبار دیگه خواستگاری کنید.
من نمی دونم چه جوری تاپیک عوض کنم.
همکلاسیم بوده.
5 سال ازم کوچکتره
تو حیاط دانشکده ازش خواستگاری کردم.
مادرم با مادرش صحبت کرده تا یک دوره نامزدی 6 ماهه تا 1 ساله تعیین بشه.
بعد منم با خانوادش صحبت کردم.
ولی دیدم روی مادیات زیاد مانور میدن.نتونستن هیچ ایرادی پیدا کنن مادیاتو پیش کشیدن!نه اخلاقی نه رفتاری! بخدا شاگرد اول کلاس هم بودم.
منم قبل اینکه با خانوادش صحبت کنم بهش گفتم که من مشکل مادی دارم ولی بدست میارم.جوونم هنوز.بدنم سالمه.بخدا بدست میارم.
دختر خوبیه. خونواده خوبی داره.شایدم حق دارن!دوست داره! میبینه که دختر عموش دختر دایشش عروسی آنچنانی گرفتن اینم می خواد منم ندارم.لعنت به این پول دارها که این عاداته غلطو تو جامعه ترویج می دن!
خیلی دچار خود در گیری شدم!
تو پست بعدیت عنوان جدید تایپیکت رو بنویس مدیرهای سایت عوض میکنن
آقای H.Mمیگم تو آب نمک خوابوندتت چرا قبول نمیکنی؟؟؟؟!!!!ا هیچ جای خواستگاری شما ایراد نداشته کاملا منطقی رفتار کردی.اگه می خواستت بی توجه به مادیات قبول میکرد!انقدر خودتو عذاب نده لیاقت شما رو نداشت .
واقعا فکر میکنی چون دختر عمو و دختر داییش عروسی آنچنانی گرفتن پس منطقیه فقط بعد مادیات براش مهم باشه و با اینکه به نظرت خودت دوست داره بازم بهت جواب منفی بده؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!بعد ها خدا رو شکر می کنی که نشد
بهش فکر نکن بعد از یکی دو ماه عادی میشه.
بهترین کار اینه که کاملا باهاش قطع رابطه کنی. اصلا اصلا جوابشو نده.شما یه بار تلاشتو کردی و اون نخواسته چرا انقدر بزرگش میکنی!!!!!
پیامبرمون میگه خواستگاری اومد که دینش و اخلاقش راضی بودید به وی همسر بدهید.
اصلا ارزش ها شده ضد ارزش و ضد ارزش ها شدن ارزش!
پول شده خدای مردم!اگه پول خوشبختی میاره چرا دومادمون که میلیادره خوشبخت نیست!چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا از ساده زیستی داریم فرار می کنیم.چرا از امیالی که خدا بهمون داده با این سیستم خراب محروم شدیم!
مگه من از دختر خانم جهیزیه آنچنانی خواستم که اونا هم اینجوری منو تو تنگنا گذاشتن!
تقصیر خودمم هست. نمی تونم بی خیالش بشم.
سخته!
ترانه خانم قبول می کنم.ولی ذاتم بد نیست نمی تونم بد باشم.
آخه چرا بجای اینکه رو مادیات گیر بدیم بهتر نیست رو اخلاقیات فوکوس کنیم؟
خوب ساده بگیریم.
مگه چی میشه؟
فقط اینکه تحقیر شدم پیش خانوادم ناراحتم.
تو آب نمک خووابیدم.
و اینکه چه جوری بی خیال بشم؟
با همه هستم هر کی این موضوع رو می خونه.
از این به بعد وضع جامعه بهتر که هیچ بدتر از اینم میشه.
یه جوری فساد جامعه رو در بر بگیره که موقع ازدواج متوجه بشین که همسرتون قبل شما با 10-20 نفر ارتباط داشته.
فکر می کنین یه پسر یا دختری که سنش بالا میره چه جوری خودشو کنترل می کنه؟اونی که از خدا می ترسه دچار بیماری اعصاب و روان میشه و اونایی بیشترشون (که حتما در جمع ما نیست) که از خدا نمی ترسن میرن دنبال فسق و فجور.
دختر خانوما توجه کنن : اون پسرایی که باباشون پول داره یا میرن از خودشون زن می گیرن یا اصلا مثل بعضی از اطرافیان و دوستان دور من میرن دنبال فسق و فجور.اصلا ازدواج نمی کنن!!!!!!!!
هممون معیارامونو اصلاح کنیم.اولویتامونو تغییر بدیم.باورامونو تغییر بدیم.
اولویتهای خوبیو تو جامعه ترویج بدیم.
هممون می بینیم که گرونیه!طلا و مسکن و...
هممون می بینیم که جامعه رو دو رویی در بر گرفته!
هممون می بینیم که سن ازدواج داره بالاتر هم میره!
هممون می بینیم آمار طلاق داره بیشتر میشه!
هممون می بینیم که طلاق عاطفی سیر صعودی داره!
به خودمون بیاییم.از خودمون شروع کنیم.
ساده بگیریم مگه چی میشه!
مگه چی میشهههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه هههههههههههههههههههههه!!!!!! !