RE: رفتم به پسر مورد علاقم گفتم و...! لطفا راهنماییم کنید
نادیا که چیزی نگفت!!!چه قدر زود دلخور میشی این اصلا خوب نیستا سعی کن حساسیت سنسورهاتو کمتر کنی عزیزم.درضمن اینجا همه کلی مشکل دارن دلیل نمیشه به خاطر مشکلت با بقیه بد حرف بزنی!وظیفه کسی پاسخگویی نیست اگه جواب میدن از رو لطفشونه :305:
من هم چنین کاری کردم حالا باز وضع تو بهتره چون من رفتم از استادم خواستگاری کردم!!!!بچه های اینجا بهم توصیه کردن نرم سر قرار و همه چی رو تموم کنم من هم اینکارو کردم الان که فکر میکنم میبینم چه کار خوبی کردم نرفتم!چه قدر کارم بد بود اگر میرفتم!
حرف نادیا کاملا درسته برای همه ی ما خانم ها پیش میاد که عاشقانه نگاهمون کنند شاید ما تصور میکنیم عاشقانه است و طرف واقعا منظوری نداره به هر حال اگر پسری بخوادت قبل از اینکه تو پا پیش بذاری اون میاد جلو
الان هم غصه نخور بعد از چند وقت دیگه همه چی یادت میره فقط سعی کن دیگه از این به بعد باهاش سنگین تر رفتار کنی :72:
کاش میتونستم نکته نکته رفتاراشو نسبت به خوذم رو براتون تعریف کنم که اونوقت نگین با نگاه یا رفتار هر کسی فکر میکنم دوسم داره!!
ولی دیگه ازش متنفرم ....
بله ببخشید یکم تند رفتم !
چون این روزا اصلا حالم خوب نیس!
نادیا جان ببخشید:(
چرا از این به بعد میدونم چطوری باهاش برخورد کنم!
ممنون
مهنا67 جان
همونطور که گفتم اصلا به این مساله به چشم تجربه و یا خاطره بد نگاه نکن چون فقط خودتو آزار میدی
بهترین انتقام گرفتن اینه که شاد باشی و اعتماد به نفست رو بالا ببری و موفق باشی
فقط به فکر شاد کردن خودت باش از طریق راههای درست
وقتی فکرت میخواد بره به سمتش
فکرتو منحرف کن به چیزاییکه دوست داری و ازشون لذت میبری
برای اینکه فکرتم بیشتر باز شه
یه سری به تاپیکهای دلایل منع دوستی دختر و پسر بزن
هم هواست پرت میشه و هم چشم و گوشت بیشتر باز میشه
و از این به بعد هم راه درست رو انتخاب میکنی
مطمئنم
عزیزدلم
این برات تجربه بشه که :
به نگاه ها، رفتارها و حرکات هیچچچچچچ پسری تا زمانیکه با او سر سفره عقد ننشسته ای اعتماد نکن
حالا هم همونطور که خودت گفتی خدا رو شکر کن که بیشتر از این بازی نخوردی.....کلا توی جمع نادیدش بگیر سعی کن نگاهت توی چشمش نیوفتی یه جوری مغرورانه و از بالا بهش نگاه کن. خودت رو هم سرزنش نکن و به خودت هم تلقن کن که اینکارو بخاطر آرامش خیال و جریحه دار نشدن احساست کردی و هیچ اهمیتی نداره که اون چه جوابی داده.
مهنا67عزیز
خوب شدکه این تایپیک روبازکردی!زندگی من دقیقا مثل شماست ولی من یه چندروز عقب تره!:72:
الان به کمک تایپیکت من هم میدونم چه جوربایدرفتارکنم!!!:46::46::46:
دوست خوبم بستگی داره به این اتفاقی که افتاده از چه زاویه ای نگاه کنی . بعضی اتفاقایی رو که از نظر ما بد و وحشتناکن با یه تغییر دید میتونیم تحمل کنیم یا اصلا برامون یه پوینت مثبت باشه . پس بهتره به این ماجرا اینطوری نگاه کنی که خوب شده با یه همچین شخصی زندگی مشترک تشکیل ندادی و با این اظهار علاقه تکلیفت مشخص شده حالا میتونی با خیال راحت به خواستگارات فکر کنی کسایی که واقعا مردونه جلو اومدن و میخوان باهات تشکیل زندگی بدن . قضیه رو برای خودت بزرگ نکن علاقه به کسی یه حس کاملا نرماله کی گفته دخترا نمیتونن علاقه مند بشن و ابرازش کنن ؟ مشکل فقط سر روحیه حساس دختراست که از لحاظ عاطفی حساسترن . دختر خوب زندگی رو برا خودت زهر نکن قدر روزای زندگیت رو بدون ایشالا که سریعتر روحیه ی خودت رو به دست میاری.
دوست عزیز
من دخترها یی رو میشناسم که سالهاست فکر می کنن طرف مقابل بهشون احساسی داره و هنوز بعد از گذشته سالها بر این باور هستن اما طرف مقابل مدتهاست که ازدواج کرده!
برای پسرها هم این اتفاق رخ میده اما بسیار کمتره!
معمولا ادمها اونجوری فکر میکنن که دوست دارن و خوشایندشونه نه اینکه الزاما واقعییته!
تا طرف 2 دفعه ادم و نگاه کنه و 4 کلمه حرف بزنه ... دلیل نمیشه که علاقه ایی به ما داشته!
تنها این مهم نیست که ما به طرفمون علاقه داشته باشیم ،این هم مهمه که طرف هم به ما علاقه داشته باشه!
از همتون ممنونم:72:
فقط یه سوال!!
حرفایی دارم که تو دلم مونده میخوام با اس بهش بگم اما نمیدونم بگم یا نه شاید از اینکه جوابمو نده میترسم که باز اذیت بشم!!
اما چطوری این حرفایی که توی دلمه رو خالی کنم دارم خفه میشم!
آخه باید بدونه که چقدر اذیتم کرد! چقدر بازیم داد چه الان چه قبلا:302:
بگم یا اینکه با گفتنش بازم اشتباه میکنم ...؟؟؟؟
با گفتنشون اشتباه میکنی 100%
با گفتنشون فقط ضعیف بودن خودتو بیشتر نشون میدی و بهش ثابت میکنی که چه کار خوبی کرد که شما رو به عنوان زنش انتخاب نکرد
جون متوجه ضعیف بودن شما میشه
اصلا این قضیه رو تموم شده فرض کن و حتی اخم هم به ابروت نیار
از این به بعد هم در جمعی که ایشونم هست خیلییییییی ریلکس و نرمال باش و اصلا انگار نه خانی آمده و نه خانی رفته
اعتماد به نفس فقططططططططططط
یه سوء تفاهمی برات درست شده بود که الحمدالله بدون مساله خیلی بدتری تموم شد و رفت
خلااااااااااص
آخه گفتنش هم سیاست داره ،
باید راه و روشش رو بلد باشی .
من یه سخنرانی دارم در این مورد صجبت هایی کرده ، دانلود کن و گوش کن
اسم فایل » جذب پسر برای خواستگاری :
http://moshaver41.persiangig.com/l4i%20Messenger/26%20jazbe%20pesar%20baraye%20ezdevaj.mp3