RE: زندگیم به مشکل خورده،لطفا راهنماییم کنید!
من با نظرات الف-ح موافقم ولی اقدام شما هم تو اون موقعیت قابل درکه به هر حال پیش میاد به این میگن تجربه زندگی...
ظاهرا همسر شما اعتماد به نفسشونو از دست دادن یا به دلیلی کم شده مسائل پیش اومده هم مزید بر علت شده خصوصا اینکه مردی از لحاظ توان جنسی زیر سوال باشه خورد میشه بدجور.
کمکش کنید اعتماد به نفسش برگرده خوبیاشو به رخش بکشید بهش افتخار کنید البته نه با ظاهر سازی در کمال صداقت و محبت...
خوش باشید
:310::310::310:
سایه جان،
قبل از هر چیز ازت می خوام این پست را که خوندی سریع خودت را نبازی یا فکرهای نگران کننده به ذهنت نیاد. فقط به عنوان یک احتیاط دارم بهت می گم. اطلاعات من در این زمینه کامل نیست و لازم هست که خودت اطلاعاتت را کامل کنی که ندانسته دچار مشکل نشی.
رابطه جنسی یکی از ارکان زندگی زناشویی است. اگر همسر شما در این زمینه مشکل داره و بعد از 4 ماه از ازدواجتون نتونسته با شما رابطه برقرار کنه، مساله مهمی است. اگر این مشکل به طور کامل درمان نشه، در آینده ممکنه خود شما به خاطر ارضا نشدن نیازهات اذیت بشی. مخصوصا بعد از اینکه رابطه را کامل تجربه کنی، بیشتر این نیاز را حس خواهی کرد و برات سخت تر خواهد شد.
پس سعی کن مشکل همسرت را از طریق متخصص پی گیری کنی. خیلی مساله مهمی است. با مشورت خاله و عمه هم به جایی نمی رسی. باید به متخصص مراجعه کنید. لازم نیست اقوام بدونند.
یک نکته خیلی کوچیک و محض احتیاط هم گوشه ذهنت داشته باش، شاید جایی لازمت بشه.
اگر خدایی نکرده، به دلیل این مشکل همسرت بخواهی جدا بشی، اگر باکره باشی به خاطر ناتوانی همسر می تونی درخواست طلاق بدی. اما اگر باکره نباشی، به معنی این هست که ارتباطی انجام شده و همسرت ناتوان محسوب نمی شه و این حق از شما سلب می شه. حتی اگر همسرت در این زمینه بسیار ضعیف یا مشکل دار باشه. پس اگر مشکل همسرت حل نشدنی هست، این نکته را مدنظر داشته باش.
گفتی که همسرت عکس العمل شدیدی نشون داده و گریه کرده و کابوس می بینه.
با این شرایط، نحوه مطرح کردن مراجعه به متخصص هم مهم هست. باید در شرایط مناسب و با زبان خاصی ازش بخواهی. فکر می کنم این یکی دو روز چیزی نگید تا آروم بشه.
اگر دوستان می دونند چطوری به همسرش بگه، لطفا کمک کنند.
پیدا جان، راستش این مساله که گفتی (یعنی نگرانی راجع به مشکل همسرم)، مدت هاست ذهن خودم رو هم درگیر کرده...من خودم به لحاظ جنسی خیلی گرم بودم(منظورم دوران عقده)، اما بعد از عروسی،متوجه شدم که همسرم میل چندانی به این کار نداره، چند بار که به شوخی بهش گفتم بهونه خستگی و ... رو میاره...راستش با این طرز برخوردش خودم هم دیگه اون گرمی اولیه رو ندارم و تا حد زیادی سرد شدم...
اینو هم بگم که شوهرم همیشه دنبال یک موقعیت و زمان خیلی خاص و ویژه برای اینکار میگرده که خود این موضوع هم واقعا اعصاب منو به هم می ریزه...مثلا می گه ساعتش فلان ساعت باشه، بعدش قرار نباشه بره جایی، فرداش کار نداشته باشه و ...
متخصص هم رفته ولی نمی دونم بهشون دقیقا چی گفته چون اون ها اصلا معاینه اش نکردن و فقط به خاطر میل کمش قرص و ... بهش دادن و راهنماییش کردن که فعلا بی فایده بوده، منم اصلا نمی دونم که بعد از این می خواد بره به یک متخصص دیگه یا یک مشاور یا ؟؟؟ همون طور که گفتم سر این مساله خیلی حساسه و من نمی تونم اصرار کنم که بره دکتر...در واقع من هم فعلا بی خیال این موضوع شدم (تا اون نخواد من چیزی نمی گم) و فقط ذهنم درگیرش شده
سعی می کنم خوشبینانه به قضیه نگاه کنم و فکر کنم که چون بار اول و دوم و چندم نتونسته و مجبور شده بره دکتر ، موضوع خیلی براش گنده شده و اعتماد به نفسش کم شده، شاید اگه یک بار بتونه انجام بده، مشکلش حل شه...نمی دونم، اینا فقط نگاه و فکر خوشبینانه من نسبت به این موضوعه...اصلا نمی دونم این موضوع رو چطور مطرح کنم که بهش برنخوره و خورد نشه!!!
سلام دوستان خوبم
چی شد؟؟چرا هیچ کسی راهنماییم نمی کنه؟؟؟ از ناراحتی و نگرانی دارم دیوونه می شم!!دوست دارم بشینم گریه کنم اما جلوی شوهرم نمیشه...برام دعا کنید...
عزیزم این قضیه ممکنه از استرس ناشی بشه یا مسائل دیگه.با حدس نمیشه پیش رفت. لازم نیست نگران باشی. بیشتر مشکلات اینچنینی اصلا مشکل نیستند و به راحتی قابل رفع هستند.
بهتره خودت به تنهایی پیش مشاور بالینی بری و تمام حالتها و شرایط روابط بین شما و همسرت رو توضیح بدی . اونها احتمال داره به شما یاد بدهند که چطور بتونی بفهمی ایا این مشکل یک مشکل دائم خواهد بود یا یک مساله موقت و قابل حل شدن. ازشون بخواه که در این زمینه راهنماییت کنند.
فقط اینو یادت باشه در خیلی موارد خود زن به عنوان شریک جنسی می تونه کمک بزرگی در رفع مشکل داشته باشه.
خیلی سخته میتونم بفهممت
اما سعی کن خیلی منطقی باشی
حتما از مشاور کمک بگیر و بخواه که با شوهرت هم صحبت کنه
به هر حال بعضی مساییل در زندگی زناشویی مهمه
امیدوارم به زودی خبرهای خوبی بهمئن بدی
خیلی ممنون میشوم تاپیک من رو هم ببینی
http://www.hamdardi.net/thread-24517.html
سلام دوباره به دوستان خوبم
اول بگم که بابت حرف هایی که می خوام بهتون بگم ازتون عذرخواهی می کنم
بچه ها راستش خدا رو شکر بعد از گذشت دو سه هفته ای از اون ماجراها حال روحی شوهرم خیلی بهتر شده...ولی راستش حتی تو این مدت(بیست روز اخیر) یک بار هم رابطه جنسی کامل باهم برقرار نکردیم...(اگر هم رابطه ای بوده در حد دو،سه بار اون هم شبیه دوران عقدمون، یعنی بدون دخول)...راستش تو این مدت چند روزی اون سرما خورده بود چند روزی هم من...ولی به نظرتون اینها دلیل می شه واسه این که یک مرد نخواد رابطه برقرار کنه؟؟؟من چون این رابطه کامل را تا بحال تجربه نکردم و تو همون تعداد انگشت شمار شوهرم موفق نشده ازاله بکارت را انجام بده، نگرانم...خودم این قدر تو فشار درس و پایان نامه ام که اصلا فرصت رفتن پیش مشاور رو پیدا نکردم، اما چند روز پیش با لحنی دوستانه به شوهرم گفتم من نمی رسم برم،ولی تو میشه بری پیش یک روانشناس بالینی مشکلمون رو توضیح بدی؟؟ اونم گفت نه،بذار بازم امتحان کنم،چون تا حالا کم ،اینکار رو انجام دادم نمیشه نتیجه بگیری که مشکل داریم...منم گفتم همین که تعداد دفعات اینکارمون کم بوده به نظرت مشکل نیست؟؟؟؟؟ ولی اون گفت نه بذار بازم امتحان کنم
حالا موضوعی که به شدت نگرانم کرده اینه که شوهرم آیا از لحاظ جنسی سرده یا نه؟؟نمی دونم زن و شوهرهای دیگه چندبار تو هفته این کاررو انجام میدن و آیا اینکه شوهرم تو این حدود 5 ماه کمتر از ده بار این کار (یعنی دخول)را انجام داده به نظرتون چیز عجیبی به نظر می رسه یا نه؟؟؟
مورد بعدی اینکه با توجه به مخالفت شوهرم برای رفتن پیش روانشناس، اگه دفعه بعدی امتحان کرد و تونست، آیا شوهرم دفعات بعدی رو هم همین قدر به تاخیر میندازه یا چون دفعه اولشه این قدر دست دست می کنه؟؟
بخدا خیلی نگرانم که بعدا شوهرم نتونه نیاز جنسی منو برطرف کنه و من به مشکل بخورم...میشه لطف کنید راهنماییم کنید؟؟؟
بچه ها من به راهنماییتون خیلی نیاز دارم.....:325:
بله.
این که شما بعد از 5 ماه هنوز باکره اید،
این که تعداد دفعات رابطه تون کم هست ( خیلی خیلی کم هست )
این که اکثر اوقات رابطه شما به قول خودتون شبیه دوران عقد است
این که همسرتون به نوعی از زیر این کار و درمان فراری هست
نشان دهنده مشکل ایشون است. فکر نمی کنم اسمش سردی باشه، اسمش ناتوانی است.
با این تاپیک هم راه به جایی نمی برید. باید مستقیم با مشاور و دکتر صحبت کنید.
خانم آنی یک دکتر می شناسند که به خیلی ها معرفی کرده ( توی تالار ) اگر سرچ کنید شاید پیدا کنید. ani و دکتر مهرداد ؟؟ سرچ کنید.
sayeh_m عزیز
جهت اطلاع شما عرض می کنم که همدردی مشاوره در مسائل جنسی ندارد . و این مسائل بین همسران چون نیاز به شرح حال و ذکر جزییات دارد باید از طریق مشاوره حضوری پی گیری شود . با این حال در فضای مجازی نیز به سایت پایگاه تنظیم خانواده از دکتر مجد می توانید مراجعه کرده مشورت بگیرید .
پاورفی
=====
از دوستان با سابقه تالا که آشنا به قوانین و روند همدردی هستند انتظار می رود که به چنین مراجعانی همان ابتدا ذکر این نکته را داشته و آنها را به مسیر درست برای مشاوره هدایت کنند . مسائل جنسی بین همسران نیز اغلب نیاز به شرح جزییات و تخصص برای بررسی دارد که نه کسی در همدردی چنین تخصصی دارد و نه سیاست همدردی موافق طرح جزییات در فضای مجازی هست .
.