RE: اقدام برای داشتن فرزند سوم ایا صحیح است
کم لطفی نکردن که نشد سبک تربیتی فرزند.
آیا تا بحال یک کتاب در مورد تربیت فرزند خوندین ؟
.
آیا می دونین لطف بیش از اندازه هم درست نیست ؟
.
پس شما دارید می ترسید که پسرهاتون با شما سر جنگ داشته باشن؟
.
خب اگر اینجوریه که باید یه تجدید نظری در تربیت پسرهاتون داشته باشین.
.
اگه فرزند بعدی هم پسر بشه ، این ترس شما ممکنه بیشتر بشه ، در آینده با 3 تا پسر روبرویین.
چه ترسناکه طرز فکر شما.
کاملا موافقم و من در زمینه تربیت کودک به دلیل علاقه ام به روانشناسی مطالعه ای حتی بیشتر از رشته تحصیلی خودم داشتم .اما شاید نگاه موشکافانه به اطراف وانسانهای دوروبرم باعث نگرانیام هست.و اینکه رفتار پرخاشگرانه پسر 13 ساله من که توسن بلوغه و البته همونقد که نگران کنندست قابل فهم و درکه بی تاثیر در نگرانی من نبوده..و قبول کن بحث تربیت درست مبحث پیچیده ای وسخت و اگه من 3 پسر داشته باشم برا هیچ کدوم کم نمیزارم من عاشق بچه هام و بهنظرم هر کدوم یه دنیای جدان............ به نظرمیرسه مدت زیادیه که از این سایت استفاده میکنید ممنون میشم راهنمایی کنید چطور میشه از یه مشاور متخصص تو سایت همدردی سوال پرسیدوجواب گرفت .یا اینکه همه فقط با هم درددل میکنندو همدیگه رو راهنمایی میکنن.:72:
با سلام
فرض شما برای بچه دار شدن صحیح نیست. اما داشتن فرزند سوم می تواند صحیح باشد.
نکاتی دوستان به خوبی بیان کردند که من مورد تاکید قرار داده تکرار و تکمیل می کنم.
یکم:
اساسا خواستن بچه برای خودت، کاری اشتباه هست چه دختر و چه پسر!!! ، فرزندان فتنه هستند(وسیله آزمون)، فقط همین. حالا این آزمون دو طرفه هست. هم برای فرزندان و هم برای والدین /
لذا دشواری سئوالات آزمون و نحوه آنهم متفاوت هست.
گاهی فرزندان کم لطفند، گاهی ضعف دارند، گاهی طغیان می کنند، گاهی بی تفاوتند، گاهی بداخلاقند یا مشکلدارند، گاهی هم بسیار مسئول و وظیفه شناس.
اما همه اینها یک ضلعش به تربیت والدین مربوط می شود. یک ضلغ به جامعه، یک ضلع هم خود فرزند و اختیارش هست.
لذا این معادله پیچیده و سه ضلعی هست و همه ابعادش در اختیار شما نیست که دختری به دنیا بیاوری و آنطور که می خواهی تربیتش کنی که عصای پیری شما شود. این بدین معنا نیست که عکس این اتفاق می افتد. بلکه فقط به این معنی هست که هر انسانی را خدا می آفریند خاص و منحصر به فرد هست. و حتما آن نخواهد شد که شما اراده می کنید.
نتیجه این بند:
اگر می خواهید بچه دار شوید باید فارغ از اینکه دختر یا پسر شود، فارغ از اینکه مهربان یا نامهربان شود. باید به دنیا آورید و همه سعی تربیتی خود را هم بکنید.
دوم:
بچه ها بیشتر از دختر و پسر بودنشان نوع شخصیت یا با خود آورده هایشان مهم هست.
چون ممکن است مهر طلب یا مهرورز باشند، پرتوقع یا شاکر باشند، خونسرد یا پرخاشگر باشند، عقده حقارت داشته یا از خود راضی باشد و صدها صفت دیگر. پس اینکه تصور کنید جنسیت لزوما به معنای عضوی لطیف و همنوا و حامی هست اشتباه هست.
سوم:
گرچه در دختر یا پسر بودن تا حد زیادی می توان از علم بهره برد، لیکن ، قطعی اندیشی در این مورد صلاح نیست.
چهارم:
همانطور که خودتان هم تلویحا مورد اشاره قرار داده اید. علاوه بر شخصیت فرد وتربیت شما، جامعه هم بستری هست که افراد را به نوعی از سبک زندگی می کشاند.
دختر هم مثل پسر وقتی از کودکی باید دنبال کلاس درس، کلاس ورزشی، کلاس هنری، کلاس زبان، کلاس کامپیوتر، کلاس قرآن، کلاس .... باشد. به مرور هم باید برای کنکور و برای رقابت دانشگاهی و شغلی آماده شود. و بعد هم ازدواج کند و متناسب با خلق همسرش با شما مراوده و ارتباط داشته باشد. بیشتر متوجه می شوید حتی همه خواسته های چنین دختری هم برای حامی شدن شما تحقق نخواهد یافت.
خلاصه:
فرزند سوم داشتن می تواند صحیح باشد، از این نظر که شما می توانید در راستای تکامل و بالفعل کردن استعدادهای خود واسطه وجود خلقی شوی و همه انرژی خود را پرورش او قرار دهی. تا در سالهای پیری از خودت رضایت داشته باشی که به اندازه سپری کردن عمر توانستی فایده هایی در این عالم داشته باشی
فرزند سوم داشتن می تواند غلط باشد اگر به دلایلی که بیان کنید ، قصد دختر دار شدن داشته باشید
با سلام از جواب کامل دقیق وموشکافانه شما لذت بردم مهمتر اینکه شما نیاز منو به کمک ومشاوره درک کردید و بی اهمیت ندیدید.رو تموم نظراتتون فکر میکنم وسعی میکنم به یه نتیجه گیری درست برسم تشکر.ضمنا سعی میکنم از راهنمایی دوستان و تجربیاتشون استفاده کنم شاید نیاز به داشتن یه فرزند دیگه از احساس تنهایی یا ترس از تنهایی در من شکل گرفته شاید راهنمایی های کسانی که 3 فرزند دارند راه رو برای من روشنتر کنه و بتونم مشکلات ومسائل احتمالی اینده رو تصور کنم و بهتر تصمیم گیری کنم برام جالبه که داشتن فرزند سوم برای کسی جالب نیست ...منتظر نظرات دوستان هستم من برای این موضوع یک ماه فرصت دارم که به تمام جوانب اقتصادی عاطفی روانشناسی قضیه فکر کنم و با دوستان مشورت کنم .یه مشاور به من گفت که ممکنه وجود یه فرزند جدید باعث دور شدن دو همسر از هم شده مخصوصا که اقا در سنین به قولی چل چلیه و ممکنه به خطابره ......بازم ممنون
باسلام من بعد ازمطالعه وبررسی جوانب به نتیجه رسیدم.لازم دونستم از دوستان به خصوص مدیرهمدردی کتبا تشکر کنم .نظراتتون در گرفتن تصمیم صحیح خیلی موثر بود:72:
اومدن این تصمیم برمیگرده به چند عامل1.با شروع فصل پاییز دقیقا (مثل بهار زندگی با تاپیک تنهایی و دلگیری فصل پاییز روبا ...... پر کنم یا نه )منم با وجود شباهتهای زیاد روحی با ایشون حتی با داشتن دلایل بسیار مبنی بر غلط بودن اصل موضوع باز تصمیم گرفتم با توجه به زمان محدود برای نتیجه گیری (مثبت یا منفی)یک بار برای همیشه روی این موضوع دقیق فکر کنم.2باز همون طور که گفتم لازم داشتم همه اون افکاری که با اونها درگیر بودم در مورد این موضوع رو با دوستانم در میون بزارم..3لازم بود به ضعفها وتوانمندیهای خودم دقیقتر نگاه کنم .و نیم نگاهی هم به دید عموم نسبت به اینموضوع داشته باشم.......................................... .................................................. .ونتیجه اینکه
:72:با داشتن خدای با این عظمت هیچکس در این دنیا تنها نیست وتنها هم نخواهد ماند.
:72:بعد از خدا تنها کسی که میتونه به دیگری کمک کنه خود شخصه که لازمه هر چیزی رو که دنبالش میگرده در وجود خودش پیدا کنه وکسی نمیتونه درمان ضعفهاو خلاهای من باشه حتی فرزندانم.و لازمه رسیدن به این بلوغ فکری صرفا کار وتمرکز روی توانایی های شخصیه.واز اونجا که نقاش هستم خدا این ابزار رو به من داده که به دنیا از زاویه زیبایی هاش نگاه کنم.
:72: معتقدم زندگی بسیار زیباست وفرصتی تکرارنشدنی پر از نادیده ها نا شنیده ها.حیفه ادم اسیر پروسه تکرار بشه و این شامل به دنیا اوردن فرزندان زیاد هم هست.
:72:متوجه شدم اگه عشق زیادی به بچه ها دارم میتونم نثار بچه هایی کنم که از داشتن پدر ومادر محرومندوبا دعوت انسانهای بی مسئولیت به این دنیا پا گذاشتند.
:72:واینکه معتقدم ما فقط پدران ومادران فرزندان خود نیستیم .ما مسئول تولد هر فکر وکلام خود هستیم .ای کاش همانطور که برای به دنیا امدن یا نیامدن فرزند تمام جوانب را میسنجیم کمی هم برای تولد افکار منفی اعمال ناشایست که در این دنیا میمانند وبزرگ میشوند وروزی تکثیر میشوند بیشتر بیندیشیم.
:72:واینکه تمام انرپیم صرف همسر و بچه هام کنم (که میدونم فرزندانی که عشق میگیرند راه دادنش رو هم خواهند اموخت)
:72:وبازعشق ودیگر هیچ:72:
بهت تبریک می گم بابت تصمیمی که گرفتی و دیدگاهت و به زندگی تحسین می کنم. مطمئنم زنی که چنین دیدگاهی داره، فرزندانی با احساس و با مسئولیت تربیت کرده و می کند.
و اینو بدون که گاهی پسرها خیلی خیلی بیشتر از دخترها نسبت به پدر و مادرشون احساس مسئولیت و علاقه دارند. همونطور که من اینو تو رابطه همسرم با پدر و مادرش و در مقایسه با خواهرش دیدم.
امیدوارم زندگی خیلی خوبی را همراه همسر و فرزندانت داشته باشی