RE: تاحالایه خواستگارنداشتم(این خطرناک نیست)
[undefined=undefined]دخترای 45-46 ساله داریم که همه چیز تموم هم هستند و هنوز ازدواج نکردند ولی اصلا هم نگران این موضوع نیستند[/undefined]
من پسرم و 28 سالمه و کم کم دارم نگران مسئله ی ازدواجم می شم و فکرم رو زیاد مشغول کرده، اونوقت این خانم ها با این سن هیچ نگرانی ای ندارند. خوش به حالشون.
عزیزم سلام
اولا هنوز اول راهی، یعنی میخواهی!!! سن ازدواج بالا رفته، خاله من 51 سالشه تازه یه زن فوقالعاده زیبا و موفق اما هنوز مجرده!!!!!
عزیز جان این که میگی خاستگار نداشتی با و جود یه عالمه موقعیت، شاید به این خاطر هست که کسی خودش را فعلا هم شان شما ندیده....
از طرفی برو کیف زندگیتو بکن، درست را بخون، هنر، ورزش، دانشگاه، بزار با بزرگ شدنت، منظورم از همه جنبه های زندگیت، فرصت آشنا شد با یک کیس عالی رو پیدا کنی!!!
چه اهمیتی داره خاستگارات زیاد باشن یا کم، مهم اینه که اصل کاری بیا د و خوب باشه!!!!
من هم از ش6-17 سالگی خاستگار داشتم، 20 سالگی با یک خاستگارم که خانوادش 2 سال اومدن و رفتن از دواج کردم، کاش خاستگار نداشتم.... کاش خاستگاری نمیکردن! من الان 30 سالمه، 4 ساله جدا شدم.
مهم نیست کمیت خاستگار، کیفیتش مهمه و شخصی که میاد....
دختر خوب، شما هم سنت کمه هم یه خواهر بزرگتر مجرد داری که ایشون هم سنش کمه. شاید به احترام خواهرت و رسم و رسومات فعلا ازت خواستگاری نمیکنن. انشاا.. خواهرت که ازدواج کرد شما هم خواستگارات سر و کلشون پیدا میشه. سنت برای نگرانی این موضوع کمه. نگران نباش حالا حالا ها وقت داری:46:
سلام عزیز
من 27 سالمه و خواهر بزرگتر داشتم و به خاطر اونم خواستگار برام خیلی کم میومد. یعنی انگشت شمار بودن اولین خواستگارم هم 23 سالگی اومد. اونم یکی از هم کلاسی هام تو دانشگاه بود که جواب رد دادم. حالا 1 ساله ازدواج کردم و از زندگیم راضیم خدا رو شکر. ولی هیچوقت مثل تو ناراحت و نگران خواستگار نبودم. ول کن دختر. من تو سن تو به همه چی فکر میکردم الا خواستگار و شوهر و اوه...................................
باورت نمیشه من کلا 5 تا خواستگار داشتم و بعد 7 سال اولی رو واسه ازدواج انتخاب کردم. بعد اون 4 تا داشتم ولی این از همشون مصمم تر و مهربونتر و مناسبتر بود.
ببخشید 7 سال نبود 4 سال بود اشتباهی دستم خورد