والا بعضی تاپیکا انقدر عجیب غریبه ادم حس میکنه سر کاریه
نمایش نسخه قابل چاپ
والا بعضی تاپیکا انقدر عجیب غریبه ادم حس میکنه سر کاریه
پسرم شما بلدی با کامپیوتر کار کنی؟؟؟؟؟؟
دوستان اخرلزمان فرا رسید
کوچولو عاشق شده
خاک برسرم خدا به دادمون برسه:311::311::311::311::311::311::311::311::3 11::311::311:
بچه برو به درسات برس
وا عجبا
پسره که 12 سالشه !! نمیفهمه که!
هر چی هست زیر سره اون دخترست!!
استغفرالله,آدم نمیدونه باید چی بگه؟
به حق چیزای ندیده ونشنیده
والا من 12 ساله که بودم با پسرا 7 سنگ بازی میکردم الانشم که 26 شدم هنوز نفهمیدم عشق و عاشقی چیه,:311:اصلا چرا شما انقد زود زود عاشق میشین ولی امثال من نه؟
خلاصه با اون همه درسی که خوندیمو ارشدی که گرفتیم حال و روزمون شد اینی که هستیم:311:شما میخواین چی بشین؟
عزیز من عشق چیه عاشقی کدومه ؟اونم واسه پسر 12/.؟اونم با دختر 20؟مگه میشههههه؟
پناه بر خدا
بابا اون خانم لابد مثل یه نوجون,البته نوجونم زوده واستون,داره بهت محبت میکنه شما فکر میکنید عاشق هم شدین
بخدا آدم تو کار شما میمونه
- - - Updated - - -
سهیل جان حق با شماست,زیر سر اون دخترست که محل داده با این طفلک,این طفلک چه میدونه عشق چیه عاشقی کدومه:311:
- - - Updated - - -
پس چرا من عاشق کسی نمیشم خدا؟من مشکل دارم یا اینا مشکل دارن؟:311::162:
پسر گل فکر نمیکنی یه کم زود به فکر این چیزا افتادی.مگه به کارای شما نظارت نمیشه.!!!!!!!!!!!!!!!!!عزیزم الان زمان بازیگوشی شماست.نه عشق و عاشقی.دنبال درسات باش.بهترین ٰبرا سن شما همینه.:72:
:311::311::311::311::311::311::311::311::311::311: :58::58::58::58::58::58:
سلام پسر کوچولو با عرض معذرت اگه این خانوم انقدر احمق هست مشکلی نیست هرکار دوستداری بکن بازم شرمند به عشقت توهین کردم و از خدا صبری عظیم برای پدر مادر شما خواهانم
بچه ها این تایپیک ماله حدود یک سال پیشه ها حواستون هست !:18:
از اون گذشته احتمال زیاد سرکاری بوده و ایجاد کننده موضوع اصلا دیگه اینجا نیومده !
اره موضوع مال پارساله ولی من ندیده بودم.
دوستان بهت زده و متحیر:
من یه مزاحم تلفنی (کودک 10 ساله )داشتم. در این حد وقتی فینگیلیش می نوشتم نمی فهمید ! انقدر این پسر حرفهای ناجوری می زد و از من توقعاتی داشت که مردهای اطرافم از من نداشتن!!! اوایل که نم یدونستم بچه است فکر می کردم یه اقای از خدا بیخبر هوس باز مزاحم من شده!!!
اعصابی این بچه از ما خرد کرد که حد نداشت!
خدایا سر اون افریده مقدست "عشق" چه بلایی آمده!!! کجاست!!