سلام
شما نوشتی که دنبال شهوت و ... نبودی, یعنی بخاطر اعتیاد مبتلا شدی؟
اگر ممکن هست سرنوشتت رو به طور خلاصه برامون بنویس.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
شما نوشتی که دنبال شهوت و ... نبودی, یعنی بخاطر اعتیاد مبتلا شدی؟
اگر ممکن هست سرنوشتت رو به طور خلاصه برامون بنویس.
علیرضای گرامی!
چرا به حرف بچه ها گوش نمیدی؟
برامون سربسته توضیح بده چی شده و چرا فکر می کنی اصلا مبتلا هستی یا کسی رو مبتلا کردی؟
ای بسا کلا در اشتباه باشی و کلا هیچ کس رو مبتلا نکرده باشی و حتی خودت هم مبتلا نباشی!
قوی باش پسر خوب!
برامون بگو تا کمکت کنیم!
من 13 سالم بود که کار زشتی انجام دادم با یکی از همسن های خودم، با چند نفر دیگه هم همینطور،
زیاد حالیم نبود که کارم درسته یا غلط، تا اینکه 15 سالم شد، یه شب انگار همه ی دنیا برام عوض شد، دیدم چه گناه های بزرگی انجام دادم، از اون روز من هر روز افسرده تر میشدم تا مجبور شدم قرص بخورم، این اواخر هم فکر اینکه مریض شدم کلا منو فلج کرد، فکر کردم Hiv گرفتم، فکر کردم به کسی این Hiv رو منتقل کردم، فکر کردم هپاتیت گرفتم فکر کردم کسی رو مریض کردم، تا اینکه ترسیدم آزمایش مثبت باشه، ترسیدم کسی رو بدبخت کنم، دارم مثه یه حاکم، طی مدت 4 سال خودمو پای چوب دار میبرم، هر روز خودمو به خاطر صد کار کرده و نکرده، به خاطر توهم های ذهنیم به خاطر اشتباهاتم دار میزنم.. دیگه خستم... من تو این سن از زندگی خستم...
علیرضای عزیز
پس درست فهمیدم
احتمالا شما الان 18 سالته و گویا با پسران هم سن خودت ارتباط داشتی درسته؟
خوب باید اول از همه بهت بگم که چرا فکر می کنی ایدز داری؟
مگر اون آدم این بیماری رو داشته؟
بعد شما روی چه علمی میگی ایدز داری؟ مگر اون آدم که باهاش بودی ایدز داشته ؟ که باز هم امکان ابتلا خیلی
ضعیفه!
این احتمال تا حدود زیادی منتفیه که شما بیمار باشی!
پس خواهشا این فکر و خیالات رو با انجام یک تست ساده تمام کن!
هرچند که من قول میدم شما سالمی!
و اما در مورد گناهت!
این که شما پشیمان باشی و دیگه اون عمل رو تکرار نکنی و سختی پس از توبه رو هم بکشی خداوند شما رو
می بخشه و گناهان شما رو پاک می کنه و زندگی جدیدی برات در نظر میگیره!
پس سعی کن با قوی کردن رابطت با خدا و توبه و بخشیدن خودت از خداوند بخوای ببخشدت اونم توی این شب های
عزیز پیش رو این روز "هل اتی" که بسیار روز با کرامتیه.
در مورد این بیماری هم اطلاعاتت خیلی ضعیفه و ازت خواستم واقعیت رو بگی چون حدس می زدم بیمار نباشی و توهم
بیماری رو داشته باشی.
برای درمان روح و روانت و احیای خودت لطفا به یک روانشناس خوب و البته مذهبی (ترجیحا آقا) مراجعه کن تا از لحاظ
روحی احیا بشی و بعد دوباره به زندگی سلام کن!
انقدر هم به گذشته عقب گرد نکن!
حال رو دریاب و آینده رو با خوبی هات بساز
موفق باشی
:72:
یعنی میشه من گذشته رو رها کنم؟ اگر اونا رو مریض کرده باشم چی؟ خودم هیچی ولی اگر کسی از من گرفته باشه چی؟ خیلی میترسم...
علیرضای عزیز ، مگه شما مادرزادی ایدز داشتی که به کسی منتقل کنی ؟؟! اگر هم ایدز داشته باشی از همونا گرفتی ، نه اونها از شما.
زودتر برو آزمایش بده ، خودتو خلاص کن ، چرا یه ازمایش ساده رو انجام نمیدی و اینهمه خودتو میخوری؟
انشالله که هیچی نیست و بعیدم هست که بین بچه های 14 ساله همچین بیماری بوده باشه.
بیماری های دیگه چی؟ آسیب به روح و روانشون..:302:
من احساس میکنم شاید موضوع دیگه ای هم هست که شما نمیخواین بیانش کنید.خوب راحت یاشید اینجاکسی شما رو نمی شناسه...:72:
چیز دیگه ای نیست همینا بود..
من که هم چنان نمیفهمم شما چی میگید
هم جنس بازی کردید؟
شما مگه بچه اید هوز نمیدونی مریضی یا نه غصه اش رو می خوری؟
بهتر نیست اول از این فکر و خیال در بایید بعد دنبال راه چاره واسه بقیه مسائل باشید تا ما هم بهتر بتونیم کمکتون کنیم