RE: خواستگار با مسلک صوفی
با سلام و عرض ادب خدمت
فرشته مهربانم و خواهر گلم بهار شادی عزیز
جدا بسیار زیبا راهنماییم کردین، گاهی وقتها به نقل از مولا علی تاثیری که در شنیدن هست در دونستن نیست!!!
الان انگاری بار سنگینی از رو دوشم برداشته شد، من نسبت به ازدواج با اون آقا تقریبا مطمئن شده بودم که هیچ نقطه مشترکی وجود نداره، اما چون من حضور هیچ فردی در زندگیم را بی دلیل نمیدونم، فکر کردم امکان داره سر راهم قرار گرفته تا از چراغ راه منم راهشو پیدا کنه!!
اما، با توجه به راهنماییهای شما دوستان دریافتم که من در جایگاهی نیستم تا بخواهم خودم را در گیر ایشان بکنم، و هر چه سریعتر باید فاصله بگیرم. حتی به قیمت عدم حضور در جلسه مثنوی!
جدا ممنون،
از همین جا میخوام بگم
همدردی عاشقتم:72:
سلام دوستان گلم
با راهنمایی شما من خیلی منطقی جواب ایشان را دادم، البته با اجازه همگی، یه پرینت از کل تاپیکم گرفتم و 5 شنبه در اختیار اون بنده خدا گذاشتم، فکر کنم خیلی تاثیر گذار بوده چون ایشان هم به این نتیجه رسیدن من مناسب ایشان نیستم،،،
چه کردین با توضیحاتتون:72:
حالا نمیدونم کار درستی کردم یا نه، البته توهینی نشده بهشون ولی احتمالا خیلی ناراحت شدن، بهخ این میگن یه حرکت رادیکالی
امیدوارم خدا منو ببخشه که اینجوری بندشو آزار دادم
الهه جان ، خوشحالم که تصمیم گرفتی ، آن هم سنجیده .
اما نکته ای را توجه داشته باش . این که پرینت از این تاپیک گرفتی و به ایشان دادی کار درستی نبوده ، سخن دوستان با شما بوده نه ایشان لذا ممکنه بعضی از این سخنان آزار دهنده بوده باشد . اگر ایشان مراجع ما بود قطعاً به گونه ای که شرایط روحی وی درک شود و هم حسی اتفاق افتد و در کنار آن اشتباهاتش را بگوییم پیش میامد لذا وقتی با شما سخن می گوییم فقط برای شماست . ضمن اینکه این کار از طرفی نوعی خود افشایی هست و از طرف دیگرنوعی انفعال .
انفعال هست از این جهت که شما ماحصل راهنماییها را در نوع تصمیم و اعلام آن می باید در فتارتان هویدا می کردید که تصمیم خود را نشان داده باشید . وقتی راهنماییها را نشان می دهی یعنی اینجوری من نتیجه گرفتم و .....
خود افشایی هست از این جهت که وقتی شما راهنمایی میگیری اصلاً نیاز نیست منبع راهنمایی و محتوای آنرا ذکر کنی حتی خیلی جاها نیاز نیست بگی چی یاد گرفتی و فهمیدی ، بلکه در نوع برنامه ریزی و تصمیم و اقدام شما نتیجه راهنماییها خودش رو نشون میده و این مهم است که رفتار شما معلوم باشد و .....
موفق باشی
.
با سلام و عرض ادب خدمت فرشته مهربانم
باور کنین، دست از سرم بر نمیداشت، حتی من ذکر کرده بودم یک در میلیونیوم درصد امکان داره به ایشان فکر کنم، اما ایشان ذکر کرده بودند، برای همون یک میلیونیو درصد تلاش میکنند، و همین که من اجازه بدهم فقط زمانشان را با من بگذرانند براشون کافی است!!!!!!
خیلی ابراز علاقشون کلافم کرد، من هم پرینت رو ارائه دادم البته تمامی مشخصات افراد و خودم و هر اطلاعاتی که منبع را مشخص میکرد پاک کردم، در اصل نسخه ویرایش شده دادم،
درسته ناراحت شد، اما با واقعیتی روبرو شد که به نظرم تونست راحت دل بکنه!!!
مثل زمانی که میخواهیم چسب زخم را بکنیم، اگر به یکباره باشه، راحت تره و اگر آروم صورت بگیره، زجر آور میشه!!
از طرفی حرفهای دوستان حرف دل خودم بود که بارها زده بودم، حالا حرفهای دل من از زبا دیگران هم براشون تکرار شد،
البته قبول دارم، این حرکت رادیکالی بود اما جدا خوشحالم که تموم شد، و جالب اینجاست که خودشون هم تمایل به این اتما م داشتند، (من معجزه دیدم از همدردی)
امیدوارم مرا ببخشین، ولی باور کنین چاره ای نداشتم:316: