RE: چه جورى خانوادم رو براى طلاق راضى كنم؟
دنیا جان شوهر شما بچه است چون سنی نداره درضمن شاید اون هم پشیمونه که خیلی راخت میگه اگه تو بخوای جدا میشیم؟چطور خانواده ات با ازدواج با ادمی که ازشون پاینتره موافقت کردن؟اصرارخود تو بود؟درضمن تو داری میگی پشیمونی و حتما به خودش هم گفتی این یعنی اینکه تو این رابطه زو نمیخوای در این حالت چطور انتظار داری بخواد تغییر کنه و به فکرباشه باهاش راحت و صمیمی صحبت کن نه با دعوا و ناراحتی بهش بگو بیا دوتامون واسه زندگی مون تلاش کنیم حتی ازش بخواه خصوصیات منفی ات رو بهت بگه تا تو هم خودت رو اصلاخ کنی طلاق رو بذار واسه مرحله اخر وقتی که مطمن شدی واقعا عوض نمیشه
دنیا خانم حرفات همه درستن ولی یه چیزی ...
ینی ممکنه کسی شوهرش رو بی هیچ دلیل مشخصی نخواد و تا اخر عمر باهاش بسوزه؟؟
خدا خیرت بده شما رو که دلیل میگی..
خانم من میگه تو واقعا خوبی و پاک و نجیبی... مسالم هم مالی نیست .
میگمه روحمون شبیه هم نیست.. ( بهانه دخترای امروزیه والا)
واسه خانواده من فقط درسش مهم بود .... من اگر موندم چون از طلاق مى ترسم از رفتار خانوادم كه همين الان فشاراشون داره ديوونم مى كنه!دلمم واسه پسر مى سوزه چون شكست بدى مى خوره. نه پشيمون نيست مى گه دوست دارم اينم كه گفت تو بخواى جدا مى شيم از رو بچه بازيش بود وگرنه تو عمل بايد ديد همون موقع هم گفت خودت بايد به همه بگى و توضيح بدى. آقا محمد خانواده خانمت در جريانن ؟ بهش فشار نمى يارن؟ چند سالشونه شما چى؟
عين بچه هاى دبيرستانى روزى صد تا اس ام اس مى ده همشم چرت و پرت . رفتم حموم اومدم از حموم آب سرد بود ... هى ميگه كجايى چيكار مى كنئ حرفم گوش نمى ده! خسته شدم . اينم از خانوادم كه پسررو مى زنن تو سرم حتى و من رو مى يارن پايين
من شوهر مى خوام نه يه بچه كه بزرگش كنممممممم
من 24 سالمه خانمم 20 سالشه..
هم خانواده من هم اون میدونن قضیه رو .. الان از هم دوریم و دو هفته است ارتباطی نداشتیم با هم . وقت مشاور گرفتم برای فردا صبح که خودم اول تنهایی برم..
منم اوایل زیاد اس میدادم بهش ولی وقتی دیدم نمیخواد کمتر و کمترش کردم و فقط وقتی میخواست بهش اس یا زنگ میزدم. اصلا تحت فشارش نمیذاشتم..
شما لااقل تلاش کردی بهترش کنی ... بعدشم توی دو ماه اخه مگه چقد ادم علاقه مند میشه ..!!!
چرا مشاور های مجرب اینجا مثل مدیر تالار و بال های صداقت میگن مساله حل میشه ینی بی حساب حرف میزنن بهم؟
خب اختلاف سنيتونم خوبه شمام مى گى شرايط خوبى دارى و به حرفاش گوش كردى و با مشاور همكارى مى كنيد ايشالا حل ميشه. شوهر من به حرفام گوش نمى ده لجبازم هست، حتى مشاورم مى گه مسخرس و خرج الكى!
اما خانومتون چه توضيحى واسه اين رفتارش به خانوادش داده كه قبول كردن؟
گفته علاقه ندارم... همین.. هیچ توضیح خاصی نمیده.. میگه تو مشکل خاصی نداری مشکل از منه که علاقه پیدا نکردم.
شما هم اگه میبینین واقعا همه تلاشتون رو کردین دیگه کار رو تموم کنین!
مشاور رفتين چى شد؟ من مى ترسم. هيچ كس پشتم ني
در اون تاپیک براتون نوشتم. اشتباهتون رو به طور کامل گردن بگیرید و بگید من از نظر شرایط روحی بچه هستم وآمادگی ازدواج رو نداشتم. دمدمی مزاج هستم و واقعا نه با این پسر با هیچ کس دیگری فعلا خوشبخت نمی شم. چون مسئولیت پذیر هم نیستم. باور بفرمایید خونوادتون حتی اگر به اون پسر دلش هم رحم بیاد اجازه می ده طلاق بگیرید کم کم.
پ.ن. من واقعا نمی دونم این دولتمردان عزیز چه اصراری به پایین آوردن سن ازدواج دارند؟ گذشته از مسائل مالی و اقتصادی، الان که سن ازدواج اینه، ملت با یک غوره سردیشون می کنه با یک مویز گرمی و می خوان برن طلاق بگیرند! :311: من عاشــــــــــــــــــــــ ـــــق :43: این دلایلی هستم که برای ضرورت کاهش سن ازدواج میارن.