RE: دعوابخاطربدجنسی خانواده شوهر
میدونم عزیزم که به دلایلی حتما برای تو هم سخت بوده ..
اما میدونی اگه بتونی شوهرتو جذب خودت کنی و روابط بینتون خوب باشه هیچ کس دیگه نمیتونه تو زندگیتون دخالتی کنه .. و اگر دخالتی کنه شما بهایی به دخالتش نمیدین ..
سعی کن روابطتتو با شوهرت همیشه خوب نگه داری گلم ..
دوست گلم من همیشه سعی میکنم باهمسرم خیلی خوب باشیم ولی حتی مواقعی هم که باهم عالی هستیم وقتی میریم خونه مامانش یااونامیان خونمون رفتارش کلاعوض میشه خیلی روش تاثیردارن ازمن توقع داره درست مثل مامانش باشم چون عاشقشه وقتی هم که بااوناست همش به طورزیرکانه ای توگوشش میخونن وزندگیمونو به هم میزنن بخاطرخانوادش حاضره طلاق بگیزیم قراره مامانش ایناخونشونوبفروشن بیان نزدیکای مابخرن(مامانش هربارمارومیدیدمیگفت طاقت دوری ازاین پسرموندارم واون هرجاباشه منم بایداونجاباشم وازهمه بچه هام بیشتردوستش دارم):302:دیروزبهم گفت ازاین به بعدهرهفته میان خونمون یامابایدبریم واخلاقشونوهم نمیتونم عوض کنم واگه تحمل نداری جداشیم ازچشمم هم افتادی:163::163:چیکارکنم؟
ولی کلی بخوام بگم»مردای ایرونی به مادراشون خیلی علاقه دارن.میدونم سخته قدیمی هستن اخلاقای خیلی خوب یندارن کنجکاو هستن ولی اگه میخوای همسر خوبی باش یواسه یه مرد ایرونی باید 2تا چیز خیلی خوب بلد باشی.
1. رفتار خوب و مناسل با خانواده شوهر مخصوصا مادر شوهر هرچند خیلی خیلی سخت
2.غذای خوب پختن :311: بجون خودم اینو بلد باشی ها مثل موم توی دستت نرم میشه.
خوب مادرشه زحمتشو کشیده میدونی چندین سال بیدار خوابی کشیدی بزرگش کرده به دنیا آوردش ترو خشکش کرده سختی های زیادی کشیده تا گلپسر دست گلش اینی بشه که جلوی شماست مفت و مجانی صاحبش بشی.
اگه میخوای زندگی خوبی داشته باشی یاد بگیر صبور باشی و بعضی وقتا خودتو بزنی به ندیدن و نشنیدن.:72:
بدرود
منم بيشتر دعواهام سر مادر شوهرو خواهر شوهرمه
مادر شوهرم ميخواد زندگيم و بهم بزنه
كار ياد اين ميده ميگه دخترشون تو دست تو إ يعنى تا چيزى ديدي ميتونى عذابش بدى
بعضى مسائل واسه همسرم مهم نيست اما مادر شوهرم از بس تو گوشش ميخونه مهم ميشه و كلى ديگه
نميدونم چيكار كنم من همش ناراحتم زندگيم به ١ سال نرسيده اما صبرم سر اومده دارم نابود ميشم
نميدونم بهترين راهكار طلاق يا سوختن و ساختن و از بين بردن خودم