RE: من عاشق مریم شدم اون نمیفهمه
با سلام واحترام
ازدواج پیش نیازهایی لازم دارد و فقط سن کفایت نمی کند.
شناسایی خود و معیارهای اصلی خودتون برای ازدواج یکی از این پیش نیازهاست.
در مرحله بعد تطابق معیارها و راههای شناسایی آنهاست.
ازدواج هایی که منحصرا برای فرار از یک موقعیت، یا فشار جنسی باشد محکوم به انتخاب نامناسب و شکست در زندگی هست.
لذا شما علیرغم نیازمندی جنسی که دارید نباید به این شکل وارد رابطه ای شده و به اشتباه تصور کنید که می توانید ازدواج مناسبی انجام دهید.
نوع رابطه شما با فرد مذکور و پیگیری شما و نحوه عملکردتان این نگرانی را پیش می آورد که اگر چنین ازدواجی صورت بگیرد واقعا آسیب خواهید دید.
خلاصه:
افراد بسیاری هستند که معلول هستند و ازدواج موفقی دارند و از طرفی افرادی سالم هستند که ازدواج ناموفقی دارند.
اینطور نیست هر فردی که از نظر جسمی سالم هست هر وقت اراده کند فردی مناسب خود را بیابد.
لذا این مشکلی که ذهن شما علت دانسته (معلولیت)، زیادی شما برای خودتون مهم کرده اید.
مثل اینست که پسری شغل کم در آمدی داشته باشد یا تحصیلات کمی داشته باشد یا خوشگل نباشد یا ... و بعد خواستگاران زیادی به او نه می گویند. این به این معنی نیست که هرگز نمی توانند ازدواج کنند. بلکه به این معناست که برای یافتن همسر متناسب باید دقت بیشتری کنند و وقت بیشتری بگذارند. فقط همین.
RE: نیاز جنسیم واقعا شدیده کمک
ممنون از همدردیتون ولی بچه ها من همینجوریش دکترای زنتیک میگن 25 در صد احتمال داره معلولیت به فرزندت منتقل بشه حالا اگه با فرد معلول ازدواج کنم این احتمال به شدت بیشتر میشه دلم نمی خواد با عث به دنیا اومدن یه فرد معلول بشم که مثل خودم تا سن 31 سالگی زن بهش ندن و هرشب از درد تنهایی و بدبختی و فشار جنسی تا صبح فکر کنه و افسرده بشه و قفسه سینش درد بگیره و کاری از دستش بر نیاد من اصلا نمی تونم این ریسکو ببذیرم و درصد معلول شدن بچه های آیندمو از این بیشتر کنم و با معلول ازدواج کنم
سلام :72:
دوست عزیز شما اصلا اشاره نکردید معلولیتون چی هستش!خوب شاید دوست ندارید بگید البته نیازی هم نیست
ولی اگر می گفتید فکر کنم بهتر بود.
به هر حال مهمم نیست.
در مورد این مساله گفتید می ترسید اگر با فرد معلولی ازدواج کنید این احتمال انتقال این معلولیت به فرزند آینده تون بالا میره......
االبته من نمی گم شما بهتره برید با ی فرد مثل خودتون ازدواج کنید ولی اگر اون فرد یعنی اون خانم معلولیتش ژنتیکی نباشه یعنی طی ی حادثه اتفاق افتاده باشه مثل تصادف!این احتمال انتقال همون 25 درصد می مونه.
می تونید با چنین فردی ازدواج کنیدکه معلولیت ژنتیکی نداشته باشه.
بعدهم الان علم اون قدری پیشرفت کرده که می شه مثلا شما از طریق های دیگه ای بچه دار شید
مثلا از بانک تخمک ،یا روش های دیگه که
من در این زمینه اطلاعاتم خیلی کمه ولی می دونم روش هایی هست که مثلا می تونید از فرد دیگه ای....
حالا بهتره دیگه وارد جزئیات نشم
آقای تی تی جون عزیز درسته که شما ی مشکلی دارید ولی خوب خیلی ازافراد معلول هم هستند که ازدواج خوبی داشتن و موفق بودن و مثل شما افسرده نبودن .خیلی ها هستن که بدون دست و پا تو پارالمپیک مدال می ارن و باعث افتخار ی ملت می شن....یعنی صرفا به دلیل معلولیت شما خودتون رو محکوم به افسردگی نکنید .می دونم شرایطتون سخته !به خدا نمی خوام بگم همه چیز عادیه و شعار بدم .ولی خوب باید سعی کنید اثر این معلولیت رو تو زندگی کم و کم تر کنید نه اینکه بزارید روحتون رو هم معلول کنه.
دوست عزیزم خیلی خیلی برات دعا می کنم مشکلت حل شه و ی ازدواج خوب داشته باشی.
فکر نکن این فشارها فقط رو شماست ،خیلی از پسرایی که معلولیت هم ندارن همین احساس تنهایی و فشار جنسی و.....تحمل می کنند چون فرد مناسبشون پیدا نمی شه.
انقدر خودتون رو اذیت نکنید سعی کنید احساساتتون رو کنترل کنید.از دوستان و آشنایان بخواین براتون همسر مناسبی معرفی کنند،اونا حتما کسی رو معرفی می کنند که حس می کنند با معلولیت شما مشکلی نداره.
بعدش دیگه!!!
در مورد فشار جنسی می تونید با ی پزشک مشورت کنید با روش های تغذیه ای میشه کمش کرد فکر کنم.
ذهنتونم انقدر رو فشار جنسی اینا متمرکز نکنید یعنی سعی کنید برای خودتون مشغولیت داشته باشید و شب خسته به رخت خواب برید که فکر و خیال بیخودی نکنید.
بعدشم هی می گید 31 سالگی!!
خوب سنتون سنی نیست .الان که دخترهاهم تا 30 سالگی خیلی هاشون ازدواج نمیکند چه برسه به پسرها.
شب بخیر :72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
با سلام واحترام
ازدواج پیش نیازهایی لازم دارد و فقط سن کفایت نمی کند.
شناسایی خود و معیارهای اصلی خودتون برای ازدواج یکی از این پیش نیازهاست.
در مرحله بعد تطابق معیارها و راههای شناسایی آنهاست.
ازدواج هایی که منحصرا برای فرار از یک موقعیت، یا فشار جنسی باشد محکوم به انتخاب نامناسب و شکست در زندگی هست.
لذا شما علیرغم نیازمندی جنسی که دارید نباید به این شکل وارد رابطه ای شده و به اشتباه تصور کنید که می توانید ازدواج مناسبی انجام دهید.
نوع رابطه شما با فرد مذکور و پیگیری شما و نحوه عملکردتان این نگرانی را پیش می آورد که اگر چنین ازدواجی صورت بگیرد واقعا آسیب خواهید دید.
خلاصه:
افراد بسیاری هستند که معلول هستند و ازدواج موفقی دارند و از طرفی افرادی سالم هستند که ازدواج ناموفقی دارند.
اینطور نیست هر فردی که از نظر جسمی سالم هست هر وقت اراده کند فردی مناسب خود را بیابد.
لذا این مشکلی که ذهن شما علت دانسته (معلولیت)، زیادی شما برای خودتون مهم کرده اید.
مثل اینست که پسری شغل کم در آمدی داشته باشد یا تحصیلات کمی داشته باشد یا خوشگل نباشد یا ... و بعد خواستگاران زیادی به او نه می گویند. این به این معنی نیست که هرگز نمی توانند ازدواج کنند. بلکه به این معناست که برای یافتن همسر متناسب باید دقت بیشتری کنند و وقت بیشتری بگذارند. فقط همین.
:46::46::227::104::72::160::82::163::311::310: