RE: فبلم های هالیوودی داره روی سلیقه ام( در ظاهر دختر) تاثیر میذاره.
serok !
من مشخصا روی ظاهر تمرکز نکردم ، بلکه وقتی مسئله ظاهر پیش میاد تفکراتم و سلیقه ام به این شکل پیش میره.
وقتی مسئله ایی ملکه ذهن کسی میشه ، اون موضوع جزو دات فرد میشه .
من هم ممکنه دختری رو ببینم و ازش خوشم نیاد . نپسندمش .
وقتی این نپسندیدن رو بررسی کنیم ، ممکنه پی ببریم به اینکه فرهنگی که القا شده و این همنشینی ای که بوده تاثیر خودش رو گذاشته .
به اعتقاد من خوش آمدن (پسندیدن) به فاکتورهای زیادی مثل خانواده، هنجارهای جامعه و نحوه زندگی فرد بستگی داره. بعنوان مثال اغلب پسرانی که مادرشان محجبه است، ترجیح میدهند همسر محجبه اختیار کنند. یا آرایش غلیظ عربهای حاشیه خلیج فارس بیشتر توسط مردهاشون جذابیت داره. وقتی شما بصورت مکرر در معرض فیلمهایی قرار میگیرید که در آن زن یا مرد بصورتی زیرکانه زیباییهایشان نمایش داده میشود بالطبع ممکنه در انتخاب شریک زندگی دچار وسواس بشید و در خودتون هم احساس ضعف کنید (که فکر میکنم چنین احساسی رو حداقل قبلاً داشتید: من: خواستگار لاغر مردنی).
ظاهر تنها یک بعد ساده در بعضی از فیلمهای هالیودیه. گاهاً مسئله پیچیده تر میشه که کمتر به چشم میاد. مثلاً طوری فیلم ساخته شده که بیننده برای اینکه ستاره فیلم آسیبی نبینه یا به خواسته اش برسه آرزو میکنه اتفاقاتی رخ بده که در واقع از نظر جامعه ما ابداً پذیرفته شده نیست (مثلاً فرار دختر و پسر با بد نشان دادن شخصیت پدر دختر).
امید عزیزم شما تصور درستی در رابطه با دنیای غرب ندارید. من منکر این نیستم که جامعه غرب از نظر آزادی بیان و اندیشه، فناوری، میران مطالعه و رعایت حقوق در خیلی زمینه ها زیبا عمل میکنند. اما در بخشهای دیگر دیدگاه آنها به شدت ماتریالیستی و زننده است. پسر یا دخترهای زیادی تنها بخاطر ظاهرشون اعتماد به نقس ندارند، پس زده میشوند و برای جبران تن به هر حقارتی میدهند تا شاید تایید شوند. صدای دهل از دور خوش است.
پ.ن: راه چاره کنار زدن کامل فیلمهای هالیودی نیست، اما قبل از دیدن هر فیلمی بد نیست rating و genre فیلم رو چک کنی تا به خیلی چیزها عادت نکنید.
آقا امید
اون عکس آرایش کرده ها که مثل عجوزه بودند اینجوریام نیست دیگه
منظور من هم این هست الان شما همین دختر بیل گیتس رو که با لباس ساده میبینید و به نظر بدون آرایش هم میاد احتمال اینکه از یک سری کرم مخصوص گریم که اصلا هم فرد رو تابلو نمیکنه استفاده کرده باشه کم نیست بعدش هم این خانم توی اون عکس خیلی هم زیبا نیست از این تیپ و قیافه اینجا هم فراوان هستش منتها شما این خانم رو با روسری پوشیده یا چادر تصور کن واقعا چه شکلی میشه چقدر جذاب میشه.اون چیزی که شما تو جامعه می بینید یا دختران آرایش داری هست که خیلی تابلو هستند و معلوم نیست واقعا چه شکلی اند (ممکنه زیبا یا زشت باشند) و یک دسته هم آدمایی که ساده می گردند و زیبایی شون زیر حجاب پنهان شده و باز هم شما نمیتونی تشخیص بدی که زیبا هستند ولی خیلی هاشون زیبا هستند.
خوب اینکه شما از ظاهر ساده و آراسته خوشتون بیاد که بد نیست چرا نگران هستید!!!!!
ولی به قول مدیر همدردی مواظب باشید سایر تاثیرا رو روی فرهنگ شما نذاره.
اونا خیلی راحت شیطان پرستی رو تبلیغ می کنند.آخر بعضی از فیلماشون بدی و شیطان پیروز میشه به خوبی و حقیقت. البته من تعداد زیادیش رو ندیدم و راستش اصلا حوصله ام نمیکشه ببینم ولی از فیلمای قدیمیشون بیشتر خوشم میاد.
به نظر من غربی ها هر چقدر که از نظر علم و دانش و تکنولوژی پیشرفت چشمگیر داشتند از نظر فرهنگ عقب رفتند و حالا این فرهنگ نامطلوب رو دارن تبلیغ هم میکنن...
پستم با پست serok همزمان شد و ممکنه تکراری باشه
سلام امید خان
دوستان گفتنی ها رو گفتن. فقط دیدم این عکسه که من رو هم یک مدت مسحور خودش کرده ، شما رو هم به اشتباه
انداخته :) این خانم دختر بیل گیتس نیست و به ظاهر یک مدل یا هنرپیشه هست.
گو اینکه به قول فکور هر دختری اگر موهاش باز باشه و به پوست و اندامش برسه همین قدر جذاب میشه.
پس این حباب فانتزی رو بترکون.
یک چیزی رو خوب فهمیدم. آدم وقتی دنبال عشق می گرده ، دائم ناخودآگاهش سراغ داستانهای عاشقانه ، فیلم و
غیره میره و مدام اون شخصیت ها رو با همسر آیندش مقایسه می کنه :)
خود من یک مدت یک سره رمان عاشقانه میخوندم و خودمو میذاشتم جای شخصیت دخترهای داستان و همش
پسرهای دور و برم رو با اون پسرها مقایسه می کردم و تو دلم می گفتم چرا هیچ کس مثل داستانا نیست و همه
انقدر بی ریختن :311: اما وقتی کم کم دیدم دارم از کار و درس و زندگیم میافتم به احساسات خیالپردازم توقف دادم
و وقتی منطق بهم حاکم شد تازه فهمیدم که تو چه هپروتی بودم.
با خودم گفتم اینا همش قصه اس بهار. همین شخصیت های شیک و جذاب اگر تو سختی ها باشن بازم انقدر جذابن؟
با خودم گفتم معلومه که نه. بعد ها فهمیدم وقتی روح کسی زیبا باشه و تو روحشو ببینی دیگه ظاهرش رو نمی بینی
واسه همین خوشگلی و خوش اندامی واسم شد اولویت دهم و با خودم عهد کردم که به دل نشستن مخاطبم با
شناخت روحش باشه که حتما زیباست!
من به این فکر کردم که ما این جسم رو با خودمون که نمیبریم و روحمون رو با خودمون می بریم اون دنیا.
پس کاش اگر روح کسی قرار همراه و همسرم باشه زیبا باشه نه صرفا ظاهرش. همین که به دلم بشینه و عقلمم
تاییدش کنه کافیه.
واسه همین واسه همیشه چنین مقایسه ای رو توی ذهنم متوقف کردم و سعی کردم این زیبایی اندیشم باشه که
دیگران رو جذب کنه نه ظاهرم.
نصف دخترای خوب هم که اطرافت می بینی یا به خواستگاریشون میری اگر بخوان موهاشون رو باز بذارن یا از جذابیت
های جنسیشون استفاده کنن مطمئن باش از خیلی ها موفق ترن اما ارزش ها راحت بدست نمیاد! آره برادر.
هر دختری اگر کمی موهاش رو از روسری بذاره بیرون جذاب میشه چه برسه به همش!
پس ذهنت رو بهش یاد بده رویاپردازی و مقایسه نکنه و بهش بگو گوهر شناسی رو توی رفتار آدمها دنبال کنه نه ظاهر
فریبندشون!
سلام امید
این لینک رو قبلا دیدی..بازم برو ببین.
باز بگو چرا زنم شکل فلان هنرپیشه و خواننده نیست
سادگی وجود نداره..همش حقه است.
با حرف فکور شدیدا موافقم.
واقعا شما مردا بعضیاتون خیلی ظاهر بینید..یعنی خیلی راحت دچار خطای بصری میشید..این عالم گریم و ... انقد گسترده است که ما که دختر هستیم هم زیاد ازش سر در نمیاریم.
همه دخترای اینجا عین اون دراکولاهایی که عکسشونو گذاشتی نیستن..سبک ارایش ایران و اروپا و امریکا فرق میکنه..قبول دارم.
اگه تو اون سبکی دوست داری مسئله ای نیست..باید از جیب مبارک خرج کنی.
اتفاقا خالم همین چند روز پیش از امریکا اومده بود به ما سر بزنه..صحبت میکردیم.و عکسای دختراشو که البته بچه دارن اورده بود..به نظر خیلی ساده میومد..تو نگاه اول ادم فکر میکرد این دختر خالم که اونجا پول رو پول میذاره و انقد جایگاه معتبری داره انقد ساده است..بعد که خالم تعریف میکرد دیدیم این خبرا نیست.
لوازم ارایشی با مارکای خیلی خیلی خوب با قیمتهای گزاف و بسیوووور متنوع استفاده میشه..هفته ای نیست که واسه مانیکور ناخناش نره..
وقتی یه مثلا ریملی که استفاده میکنه به پول ما میشه بالای 200 تومن که سر یه ماه میندازش دور ،،خوب عزیزم خوب میشه دیگه..
حالا فکر نکن این دختر خالشم به هر حال ایرانیه..چون تا من یادم میاد دختر خالم اونجا بوده و یه شخصیت علمی معتبره.
اما اینجا دخترا با ارزونترین لوازم ارایشی سر میکنن.بین یه کرم 30-40 تومنی و یه کرم 200-300 تومنی حتما یه فرقی هست دیگه.
حالا اگه تو اون مدلی دوست داری خرج کن تا زنت همون شکلی بشه..لباسای مارک..لوازم ارایشی معتبر..
یا مثلا یه ریمل واسم اوردن به پول ما 80-90تومن..اندازه دوتا بند انگشته..هرچی نیگاش میکنم میگم این دو روزه تموم میشه یا سه روزه؟؟
خوب عزیز برادر خرج بنما..اگه نه هم به زنت بگو ارایش ملایم دوست داری...ارایش ملایم هم یه سری اصول و حقه داره که زنت راحت میتونه یاد بگیره.
خوب نوشته من بار مشاوره ای فلان و بهمان نداشت...:)
موفق باشی
به نظر من اصلا ایرادی نداره که در مورد ظاهر سخت پسند باشیم. برای شخص من که فوق العاده ظاهر یک دختر مهم هست. یعنی اون اندازه که ظاهرش مهم هست سطح مالی و شرایط خونوادگیش ( البته نه فرهنگی) وتحصیلی مهم نیست. من به شخصه حاضرم با کسی ازدواج کنم که تحصیلات در حد من نباشه و موقعیت کاری من رو نداشته باشه(چون بار زندگی روی دوش مرد هست از نظر مالی بیشتر) ولی زیبایی اون رو اصلا و ابدا کوتاه نمیام!
برخلاف فرمایش برخی از دوستان، تمرکز بر روی زیبایی نشون دهنده پختگی یا عدم پختگی نیست!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نادیا-7777
امید جان باید بگم که
فقط دخترای تو فیلمای هالیوودی نیستند که جذابن
مرداشونو چرا نمیگی که انقدر جذاب و خوش هیکل و خوش تیپ و خوشگلن!!!!
همینجور که آقایون از خانومهای خوشگل و خوشهیکل و جذاب خوششون میاد ،خب خانومها هم از اینجور مردا خوششون میاد
پس باید بگیم تمام مردای دیگه کنار و بدون زن بمونند و دخترا جذب اینجور مردا بشن؟؟
اگر همه به برعکس قضیه نگاه کنند اونوقت فقط دنبال ظاهر آدما نیستند
اگر رفتی خواستگاری دختر همه چیز تموم، خب عزیزم خودتم باید همه چیز تموم باشی!
و باز هم برخلاف نظر برخی از دوستان، اون چیزی که برای زنها مهمتره (موقعیت مالی و تحصیلی و اجتماعی و شغلی)با چیزی که برای مردها مهمتره(زیبایی زن و اندام) متفاوته. یعنی اصلا اینطوری نیست که شما جز 5 درصد اول زیبایی مردان باشید که بروید جز 5 درصد اول انتخابهاتون روانجام بدهید. یعنی اگر قرار بر انتخاب بین شرایط باشه، مثلا یک آقای دکتر با درامد خوب یک خانوم زیبای کارشناسی رو انتخاب می کنه هر چند که آقا چهره متوسطی در بین مردان داشته باشه. {این به تفاوت معیارهای انتخاب بین زنان ومردان برمی گرده}
بله، شما باید امتیاز های نسبتا مشابهی رو داشته باشید. یعنی یک طوری جالب نیست که مردی با چهره معمولی و اندام معمولی و وضع مالی و تحصیلی و شغلی معمولی به خواستگاری یک دختر بسیار زیبا با بقیه شرایط معمولی بره! چون اختلاف بوجود میاره. ولی واقعا اگر یک پسر دکتر با شغل عالی و درامد عالی به خواستگاری یک دختر زیبا ولی مثلا با تحصیلات کمتر بره هرچند اگر خودش زیبا نباشه هیچ ایرادی نداره. اگراین پسر به خواستگاری دختری بره که نه زیبایی نه تحصیلات عالی و نه شغل عالی داشته باشه احساس پشیمونی ولش نخواهد کرد!
نادیای عزیز،اولویت اکثر خانومها برخلاف ما آقایون، موقعیت طرفه نه زیبایی واندامش!
باید دقت کرد که این دختر واقعا چقدر زیباست ، نه اینکه چقدر به خودش رسیده تا زیبا شده. من قبول ندارم که خارجی ها بیشتر آرایش می کنند. بیشتر دوستان من خارج از ایران هستند و می گن تقریبا دختراشون هیچ ارایشی ندارند. آمار و ارقام هم می گه هزینه آرایش خاورمیانه ای ها از کل اروپا بیشتره! ظاهر دخترهای ایرانی(به طور متوسط) در مجموع البته بهتر از خارجیهاست ولی قد و اندامشون ابدا!!
امید اگر زیبایی براتون مهمه، خیلی دقت کنید در انتخاب چهره که تحت آرایش نباشه . بعدا پشیمون نشید.
ببخشید معلومه وقتی شما آقایون معیارتون میشه فقط ظاهر دخترا انقدر به آرایش تمایل پیدا میکنن این یه امر طبیعیه چون خانوما دوست دارن بهشون توجه بشه و مدام خودشون رو با معیارهای زیبایی جامعه تطبیق میدن حالا اگه تو یه جامعه ای سادگی و ناتورال بودن زیبایی محسوب بشه خوب دخترا ساده تر میگردن ولی اگه تو جامعه ای چشم و ابروی آنچنانی و گونه و دماغ و تاتو معیار زیبایی باشه اکثریت خودشون رو تطبیق میدن ... در ضمن منم تو ایران با هیچ آقایی که شبیه هنرپیشه های هالیوودی باشه برخورد نکردم اگه برخوردم بکنم باور کن یه درصدم برام مهم نیست شاید نگاشم نکنم چون معیارم این نیست و شخصیت آدما رو خیلی بالاتر از این میدونم که با هیکل و ظاهر بسنجمش ... به امید روزی که به جای چشم زیبا به دنبال نگاه زیبا باشیم
اگر درست یادم باشد وقتی کوچک بودم شنیده بودم نگاه کردن به فیلمهایی که اندام و موهای هنرپیشه ها نمایان باشه توسط بعضی مراجع مکروه شده بود. راستش حالا می فهمم حکمت بعضی احکام را.
با فوتوشاب و انعکاس نور و هزار ترفند دیگر ذهن مردان پر از فرشته :310: می شود. چطور می شود انتظار داشت چنین مردی همسرش برایش جذاب باشد.
آقا امید شما هم بهتره تمرکزت را روی این مساله کمتر کنی.
سلام
این که میگید اینا با گریم خوشگل میشن و اینا چه ربطی به سوال امید داره؟؟
به هر حال چه با گریم باشه چه زیبایی واقعیشون این باشه داره سلیقه امید رو عوض میکنه،البته میدونم منظورتون اینه که باید واقع! بین باشه،که درست هم میگید
یا این چیزی که نادیا گفت،یعنی آدم اگه خوشگل و خوش هیکل نباشه حق داشتن همسر زیبا رو نداره؟؟چه حرفیه آخه
ببخشید،یهو حرصم گرفت خب :)
به نظرم bahar.shadi نظرش خیلی بهتر از بقیه بود و حرفای مهم تری زد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط bahar.shadi
گو اینکه به قول فکور هر دختری اگر موهاش باز باشه و به پوست و اندامش برسه همین قدر جذاب میشه.
پس این حباب فانتزی رو بترکون.
با خودم گفتم اینا همش قصه اس بهار. همین شخصیت های شیک و جذاب اگر تو سختی ها باشن بازم انقدر جذابن؟
با خودم گفتم معلومه که نه. بعد ها فهمیدم وقتی روح کسی زیبا باشه و تو روحشو ببینی دیگه ظاهرش رو نمی بینی
واسه همین خوشگلی و خوش اندامی واسم شد اولویت دهم و با خودم عهد کردم که به دل نشستن مخاطبم با
شناخت روحش باشه که حتما زیباست!
من به این فکر کردم که ما این جسم رو با خودمون که نمیبریم و روحمون رو با خودمون می بریم اون دنیا.
پس کاش اگر روح کسی قرار همراه و همسرم باشه زیبا باشه نه صرفا ظاهرش. همین که به دلم بشینه و عقلمم
تاییدش کنه کافیه.
واسه همین واسه همیشه چنین مقایسه ای رو توی ذهنم متوقف کردم و سعی کردم این زیبایی اندیشم باشه که
دیگران رو جذب کنه نه ظاهرم.
نصف دخترای خوب هم که اطرافت می بینی یا به خواستگاریشون میری اگر بخوان موهاشون رو باز بذارن یا از جذابیت
های جنسیشون استفاده کنن مطمئن باش از خیلی ها موفق ترن اما ارزش ها راحت بدست نمیاد! آره برادر.
هر دختری اگر کمی موهاش رو از روسری بذاره بیرون جذاب میشه چه برسه به همش!
پس ذهنت رو بهش یاد بده رویاپردازی و مقایسه نکنه و بهش بگو گوهر شناسی رو توی رفتار آدمها دنبال کنه نه ظاهر
فریبندشون!
البته ببخشید که اینجور نقل قول کردم(حذف بعضی جمله ها)جمله هایی که به نظرم مهم بود رو آوردم
سلام
اقا امید می خوایم با ازدواج به کمال برسیم
ببخشید ولی ما مسلمونا البته نه همه تا حرف ازدواج می شه فکرمون می ره به پایین تنه و رابطه جنسی
ولی این همش نیست .من نمیدونم چی همشه ولی این نیست
البته حق داری 25.6 سالته و .. خوب فشار میاد ...
من میگم هیچوقت اینجوری خواستگاری نرو چون همه چیو اون قضایا می بینی و نمی تونی درست تصمیم بگیری.
زیبایی خیلِییی مهمه ولی نه اونقد که با یه بست مدل ازدواچ کنی فقط تا این حد که دوست داشته باشی طرفتو بغل کنی و بهش محبت کنی به نظرت اینطور نیست؟