RE: خیانت و ترک منزل همسرم بعد از سه سال و قضیه مهریه...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فکور
شما بعد از پیدا کردن مدرک مجبور نیستید اونا رو تو دادگاه و قانونا ارائه بدید میتونید به خود اون خانم نشون بدید و ازش بخواین با حفظ آبرو و محترمانه از زندگیتون بیرون برن
فکور جان کسی که شش سال هست که با شوهر و بچه اش زندگی نمی کنه وبه قول شوهرش هر روز یه شهر و هر لحظه یه جاست، قید آبرو را زده.
آقای محترم، اینقدر این مشکل شما واضحه که نیاز به وکیل نداره، خودت می تونی اثبات کنی. اصلا چی را می خواهی اثبات کنی. مرد برای طلاق دستش بازه بازه ....
اگر طلاقش ندی، فردا برات حکم نفقه هم می یاره، بقیه حقوقت را هم باید بابت نفقه بهش بدی. زودتر تمامش کن بره. دوستی، برادری، کسی نداری یک کم بهت جرات بده؟
واقعا داستان این شکلی هست که تعریف کردی و شش ساله نشستی نگاه می کنی؟
متاسفانه داستان همینجوره که عرض کردم. هر بار هم به دادگاه مراجعه میکنم میگن بهرحال باید مهریه رو کامل پرداخت کنی وگرنه نمیتونی طلاقش بدی.
به قول قاضی گفت هیچ چیزی حق مهریه رو سلب نمیکنه
من در تعبیری که شما از وفاداری خودتون ذکر کردید گیج می زنم!
من به جای شما باشم به موازات مهریه، به دنبال حکمی برای مجازات خانوم می گردم! شما دیگه به صورت خنده داری، شور میدان دادن به زنتان را درآورده اید! 6 سال هست که پیش شما نیست؟ خوبه که توی کشور اسلامی دارید زندگی می کنید که حکمهای مربوط به این قضیه در مورد خانومها به سنگسار هم ختم می شه! واقعا نمی دونم چی بگم. برادر من یک مقدار محکم باش. مردها اینطوری بی پروا خیانت نمی کنند که همسر شما خیانت کرده!