-
RE: به شوهرم مشکوکم
درود بانو
من با نوشته های زیبا و سنجیده بانو ویدا کاملا موافقم:104: مثل همیشه
من خودم یه پسر بزرگ 28 سالم که تازه ازدواج کردم.همسرم فوق العاده دوسش دارم چون هم محکمه هم قوی.
شاید باورتون نشه من توی شبکه اجتماعی کلوب.کام عضو هستم 12 تا اددلیست دارم شاید 4000 تاشو.ن دختر باشن هیچکدومشون رو هم نمیشناسم.یعنی در حد خیلی کم اسم و مشخصاتی که خودشون گفتن.واسه کار فروش محصولم نیازشون دارم. همسرم تا حالا سیستمم رو چک نکرده.گوشیمو چک نکرده.بهم اطمینان داره اینه که واسم ارزش داره هیچوقت بهش خیانت نمیکنم چون همه چیزایی که یه مرد میخواد از همسرش رو داره.
در مورده مردا ببخشید رک و راست میگم
1. دوس دارن زناشون رو بعضی وقتا اذیت کنن مثلا توی خیابون.یا توی جمع فامیلی میخوان ببینن همسراشون چقدی دوسشون دارن.زناشون هم قهر کنن کیف میکنن کافیه نفطه ضعف ببینن واسه اذیت کردن بعضی وقتا میگن :311:
2.شوربختانه یکمقدار زنها و دخترانی که اخلاقیات رو رعایت نمیکنن توی جامعه حضور پررنگ تری دارن.همه ما انسانیم مردها ذاتا کشش به سوی چند همسری دارن توی ذاتشونه بعضی وقتا گول میخورن دقت کنین گول میخورن نه اینکه دوس داشته باشن که اینکارو انجام بدن خیانت کنن به همسراشون ولی شوربختانه همسراشون موضوع رو بیش از اندازه بزرگ میکنن میدونم سخته خیلی هم سخته ولی بعضی وقتا بهتره چشمامون رو ببندیم :43:
3.بعضی ها خوشبختانه تعدادشون خیلی خیلی کمه واقعا به تمام معنا لجن و کثافت هستن خوشمم نمیاد در موردشون توضیح بدم !! اینجور انسان نماها خوشبختانه خیلی کم هستن. وای بانوان محترم اکثرا بخاطر یه لغضش کوچیک ذارت شوهرشون رو توی دسته 3 میزارن:302: بیچاره مردا.
نوکرتم آبجی که چی داری توی کارش سرک میکشی؟مثلا که چی بهش شک داری که چی بشه؟فکر میکنی یه مرد بخواد کار یکنه تو میتونی باعث بشی انجام نده؟!!!!! نه بخدا نه تو نه هیچ کس دیگه نمیتونه.
پس تمومش کن این جاسوس بازی هارو.هیچ مردی خیانت نمیکنه یعنی نمیتونه اینکارو کنه وگرنه دلیلی نداشت زن بگیره.شما همسرشی عشقشی نفسشی عمرشی داره جون میکنه بخاطر شما زحمت میکشه عرق میریزه لحظات خوبی که در آغوش هم بودین رو در نظر بگیر چرا میخوای خرابش کنی واسه چی به چه قیمتی ها؟ ارزشش رو داره چون یه تیکه کاغذ دیدی؟والله جای همسر من باشین پس کله منو باید بکنین دیگه؟:163:
بخدا جز داغون شدن خودت و زندگیت هیچ نتیجه ای واست نداره.بجاش بهش بگو دوسش داری عاشقشی بهترین لحظات زندگیت وقتیه که بغلت میکنه بوست میکنه نوازشت میکنه وقتی کنارش قدم میزنی بزار بفهمه هنوزم واست ارزش داره و مهمه.بزار بفهمه هنوزم همون گلپسریه که بهش جواب مثبت دادی.
من با دیگران کاری ندارم ولی میگم هیچی نیست مطلقا هیچی ولی اگه میخوای زندگیت رو نابود کنی ادامه بده حتما موفق بشی آفرین یه کف قشنگ بزنین واسه این آبجی گلمون :104:
بدرود
-
با سلام
شما میتونیین دوباره این موضوع رو به دور از فضای تنش زا و توهین و تحقییر بیان کنید و با هم صحبت کنید به ایشون بگین که اگه رابطه ای هست یا نه به شما فرصت میدم که از الان تمام بشه و تمام گذشته رو فراموش میکنم اگه قبول کرد خوب شما باید برای فراموش کردن کارش اون رو ببخشین یعنی توجه کنین که اون هم مثل انسانهای دیگه جایز الخطا است و بزرگواری حکم می کنه که بخشیده بشه و به این فکر کنین اگه خطا می کردین انتظار داشتین اون شما رو ببخشه پس شما هم اون رو ببخشین ، با خدا معامله کنین یعنی ببخش تا خدا از شما بگذره چون قران می فرماید ولیعفوا ولیصفحوا الا تحبون ان یغفر الله
گفتین که شاغلین آیا به این فکر کردین که شاید یه جاهایی کم گذاشتین یا تو رفتارتون تجدید نظر کردین که چه کاری رو تا حالا انجام ندادین ؟اینو بدونین که منشاء علاقه مرد به زن بیشتر ظاهر و جسم زنه اگه زنی جذابیت جسمانی خود راو زیاد کنه و در زمینه رابطه زناشویی رضایت مرد رو جلب کنه در نتیجه اظهار محبت مرد به اون زیاد میشه و کم کم این رفتار همسرتون اصلاح و از بین میره
http://ahlekhaneh.ir
-
از همه ی شما دوستان عزیز بینهایت سپاس :72::72::72::72:
من شاغل هستم ولی هیچوقت نذاشتم شوهرم کوچکترین کمبودی رو حس کنه از هر نظر البته این گفته ی خودشم هست با وجود تمام اخلاقای بدش دیوانه وار دوسش دارم و خودش بارها گفته که محبت واقعی رو تنها از من دیده تا حالا نذاشتم هیچ کس از مشکلاتمون بویی ببره یکی دو بار پیش مشاور رفتم ولی اون باهام نیومد و اصولا اعتقادی به مشاوره نداره دیروز اتفاقی این سایتو دیدم و تصمیم گرفتم مشکلمو مطرح کنم و خییییییییییلی ازین بابت خوشحالم دوستای عزیز من زندگیمو دوست دارم و از هیچ کاری براش دریغ نمیکنم خواهش میکنم از تجربه هاتون برام بنویسوین
-
به خاطر این پرخاش گری ها یه مشاور مراجعه کردین؟ بچه هم دارین؟
-
کاروی عزیز بچه نداریم ، تا حالا بارها ازش خواستم که پیش یک مشاور بره ولی قبول نمیکنه
-
سلام عزیزم تا حدودی میشه گفت داره خیانت میکنه بشین رو در رو باهاش حرف بزن ببین دلیلش چی بوده ببین به خاطر کم محبتی از طرف تو وده یا نه , اگه دلیلش این بود بهش اینقدر محبت کن که خجالت بکشه و شرمنده شه بهش بگو ازت سیر شده بگو دلشو زدی از اینحرفا بگو اگه دیگه دوست نداره راهش این نیست بگو اگه دنبال یکی بهتر از منی بهت بگه اگه گفت آره بگو پس جدا شیم تا بهت سخت نگذره و من مانع ات نباشم اگه گفت نه بگو نمی تونی تحمل کنی که عشقت با کسه دیگه باشه بگو یا مال من باش یا برو مال هرکی میخوای شو باهاش اتمام حجت کن اینجوری بگذره وقتایی که خونه نیستی .....
پس نزار اینقد بهت توهین شه
یا هم اینقدر سکوت کنو خود خوری کن تا بره هر کاری میخواد بکنه بعد برگرده
بیادپیشت
-
من کوچولو تر از اونم که بخوام چیزی بگم
ولی به نظرم اصلا باهاش در این رابطه مستقیم حرفی نزن ، بزار حرمتا حفظ بشه
با khaleghezey موافقم ، حواست به زندگیت باشه دورا دور ولی مستقیم فکر نکم درست باشه بهش بگی
"" بخدا جز داغون شدن خودت و زندگیت هیچ نتیجه ای واست نداره.بجاش بهش بگو دوسش داری عاشقشی بهترین لحظات زندگیت وقتیه که بغلت میکنه بوست میکنه نوازشت میکنه وقتی کنارش قدم میزنی بزار بفهمه هنوزم واست ارزش داره و مهمه.بزار بفهمه هنوزم همون گلپسریه که بهش جواب مثبت دادی.
من با دیگران کاری ندارم ولی میگم هیچی نیست مطلقا هیچی ولی اگه میخوای زندگیت رو نابود کنی ادامه بده حتما موفق بشی آفرین یه کف قشنگ بزنین واسه این آبجی گلمون 104 ""
-
نسترن عزیز از راهنماییت ممنونم
باید بگم منم مثل تو فکر میکنم بارها باهاش صحبت کردم ولی اون در جواب میگه مطمئن باش نامردی نمیکنم
دیگه ازین حرفش حالم بهم میخوره احساس میکنم داره بهم توهین میشه آخه تا کی من باید در جواب خطاکاری اون محبت بیشتر به خرج بدم؟؟؟؟؟؟؟؟
الان خیلی وقته دیگه درباره این موضوع حرفی به میون نیومده مثل همیشه دارم محبت میکنم و بهش میرسم و نمیذارم آب تو دلش تکون بخوره ولی خودم از درون دارم زجر میکشم فکرم مشوشه آروم نیستم در این مدت بیشتر موهام سفید شدن !!!!!!!!!!!!!!
آقای خاله قزی حرفاتون درست و منطقیه ولی من پیش اون از خودم هیچ ضعفی نشون نمیدم خودم دارم نابود میشم ازین همه نقش بازی کردن خسته م به نظرتون سکوتمو ادامه بدم؟