RE: خوا هش می کنم کمکم کنید
سلام دوست عزیز...
دوست عزیز بنده هم بهت پیشنهاد میکنم باید جداشید....فکرکنم بزرگترین اشتباهی که میخوای بکنی همینه..که او رو برگردونی...آخه چرا میگید یا او یا هیچ کسی دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ او همین حالا که شما رو ول کرد..اگر به احتمال یک درصد برگرده....بازهم مممکنه شما رو درآینده ول کنه....شما به فکرآیندتون باشید دوست عزیز.....دوست عزیز.....فقط عشق اساس وپایه ی تشکیل یک زندگی نیست....دوست عزیز..اگرنیاز به یک عشق پاک دارید...مطمئنا دراو نمی یابید...بهتره که مدتی خودتون رو به کارهای متفرقه سرگرم کنید...او رو فراموش کنید...او روکاملا فراموش کنید......نخواهید که برگرده......باورداشته باشید..که او فقط نیست که ممکنه عاشق شما بوده باشه............دوست عزیز...باید او رو کامل فراموش کنی.....
با صحبت ها تون موافقم و ممنون.
(اما می دونین الآن تنها زمانیه که آرزو میکنم پسر می بودم.چون آن ها آن قدر می گردن نه 100%اما تا حدی ایده آل و قطعه ی گم شده شان را پیدا می کنن.اما ما دختر ها حق هیچ انتخا بی را نداریم.یعنی اگر دختری چنین اقدامی بکنه اتها مش هم خواهند کرد.)
ببینین چون ایشون اولین عشق من بوده و چون من تمام احساساتم و محبتم را نثیر اون کردم دیگه هرگز نمی تونم چنین کاری را تکرار کنم برای کس دیگر.در ضمن اگه تا حد نسبتا" زیادی بدونین که به خاطر حرف کسی دست به این کار زده باشه دردناک نیست!
یعنی ارزش عشق این قدر پایینه که به این راحتی و زودی عاشق بشویم و سریع فراموش کنیم !حالا نشد عاشق یکی دیگه؟!
دوست عزیز.....من هم همین مشکل را داشتم.....خب من دخترم ...به قول شما اگردختری پسری را ول کنه متهمش میکنن آخه چرا.؟؟؟ درسته من هم متهم شدم.....ولی نمیدونم چرا؟؟؟من خودم هزارتا حرف شنیدم...ولی بخاطرعشقم چیزی نگفتم..........عزیزم...زیاد پای بند عشق اول نباش...درسته....باورکن باگذشت زمان مشکلت حل میشه....من خودم این دوران رو گذروندم.....