RE: با عشق قبلی همسرم چگونه کنار بیام؟
برای شوهرتون متاسفم که شما به عنوان همسرش انقدر عجولانه و افراطی راجع بهش قضاوت می کنید. خب مگه عکس کسی رو دیدن نشانه ی عشقه؟ من هم تو فیس بوک عکس خیلی از آشنایان رو می بینم حتی شاید کسانی که حس خوبی هم بهشون نداشته باشم. از روی بی کاری یا کنجکاوی یا اینکه ببینم دوستان و آشنایان چی کار می کنند و در چه وضعی هستند. شما هم نمی تونید صرف عکس دیدن از ایشون دلسرد بشید و بهشون شک کنید. هر پدیده ای هم جنبه ی مثبت و هم جنبه ی منفی داره. همین فیس بوک باعث می شه آدم از دوستانی که سالها خبر نداشته مطلع بشه و باز باهاشون در ارتباط باشه. باعث می شه حتی اگر دگیر زندگی هستیم یا از هم دوریم کمابیش رابطه ی دوستیمون رو حفظ کنیم. منظور اینه که شما همش به نکات منفی توجه نکنید. اگر شوهرتون با شما خوبه و بهتون توجه داره و نکته ی خاصی تو رفتارش نسبت به شما نیست از کاه کوه نسازید و زندگی رو به کامتون تلخ نکنید.
:72:به نظر من هم اگه يه طرفه هست ودختره كاري نداره مهم نيست.غير مستقيم بهش بگو منم خيلي ها رو تو فيس بوك ميشناسم ولي نميرم نگاشون كنم چون اگه منو دوس داشتن با من ازدواج ميكردند پس منم دوستشون ندارم خودمم كوچيك نميكنم.اعتماد به نفستو زياد كن. سعي كن اوقات فراغتش رو پر كني.طوري باشه كه وقت نكنه بره فيس .سعي كن اخر هفته پيش فاميل ها يا تو پارك ومسافرت باشين وپيش تو احساس شادي كنه ودر طول هفته به خاطرات اخر هفته فكر كنين و لذت ببرين. به تدزيج اونو فراموش ميكنه:72:
سلام عزیز،
البته من هم کارشناس نیستم ولی به نظر من هم این مشکل خاصی نیست بزرگش نکنید. نگرانی شما رو به عنوان یک خانم درک میکنم. من خودم همسرم با نامزد قبلیش دوباره تماس گرفت و صحبت کرد من هم خیلی ناراحت شدم (و تو اینجا هم مطرح کردم). کارش خیلی بد بود و برای من قابل درک نبود ولی من وقتی نشستم به عمق مساله فکر کردم دیدم این میتونه به یک مساله بزرگ تبدیل شه و میشه هم آروم آروم فراموش بشه. من سعی کردم بیشتر به همسرم محبت کنم و درکش کنم. اتفاقا صحبت کردن با اون خانوم یه جورایی باعث شد بهتر درک کنه که چرا با اون خانوم ازدواج نکرد و با من ازدواج کرد باعث شد بیشتر قدر من رو بفهمه و باعث شد اون خاطرات خوبی که قبلا با اون خانوم داشت خیلی کمرنگ تر بشه. البته من هنوز هم از این کار همسرم ناراحتم ولی فکر میکنم زندگی و روابط بین آدمها خیلی پیچیده تر از اینه که بخوای این طوری قضاوت کنی و روزای قشنگ زندگیت رو با این فکرها تلخ کنی. عشق هم یه احساس لحظهای نیست که یه لحظه همسرت عاشق تو باشه یه لحظه عاشق یکی دیگه. با همین درکها و قضاوت نکردنها عشق کم کم ساخته میشه. از اتفاقات نامطلوب زندگی نمیشه اجتناب کرد ولی در برابر اونها باید درست رفتار کرد و همه چیز رو به نفع خود تموم کرد.
همیشه یادت باشه که صاحب این زندگی تو هستی پس زمامش رو بگیر دستت و مدیریتش کن. قرار هم نیست که برای ما از صبح تا شب اتفاقای خوب بیفته. به نظر من زن تو زندگی مشترک مثل مدیر میمونه. همون جور که اختیاراتش بیشتره وظایفش هم بیشتره درکش هم باید بالاتر باشه بیشتر هم باید برای زندگی مشترک کار کنه و زحمت بکشه تا اون جوری که خودش میخواد اداره بشه و هم مرد رو راضی و خوشحال نگاه داره و خودش هم آرامش داشته باشه و راضی باشه. مردها هم یکی از چیزایی که خیلی براشون مهم هست اینه که همسرشون بهشون در همه زمینهها اعتماد کنه. الان که اتفاقی نیفتاده ولی مواظب باش که همسرت احساس نکنه که بهش اعتماد نداری. برای بعضیها همین افکار هم بی اعتمادی محسوب میشه.
پیروز باشی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hengamejoon
سلام عزیز،
البته من هم کارشناس نیستم ولی به نظر من هم این مشکل خاصی نیست بزرگش نکنید. نگرانی شما رو به عنوان یک خانم درک میکنم. من خودم همسرم با نامزد قبلیش دوباره تماس گرفت و صحبت کرد من هم خیلی ناراحت شدم (و تو اینجا هم مطرح کردم). کارش خیلی بد بود و برای من قابل درک نبود ولی من وقتی نشستم به عمق مساله فکر کردم دیدم این میتونه به یک مساله بزرگ تبدیل شه و میشه هم آروم آروم فراموش بشه. من سعی کردم بیشتر به همسرم محبت کنم و درکش کنم. اتفاقا صحبت کردن با اون خانوم یه جورایی باعث شد بهتر درک کنه که چرا با اون خانوم ازدواج نکرد و با من ازدواج کرد باعث شد بیشتر قدر من رو بفهمه و باعث شد اون خاطرات خوبی که قبلا با اون خانوم داشت خیلی کمرنگ تر بشه. البته من هنوز هم از این کار همسرم ناراحتم ولی فکر میکنم زندگی و روابط بین آدمها خیلی پیچیده تر از اینه که بخوای این طوری قضاوت کنی و روزای قشنگ زندگیت رو با این فکرها تلخ کنی. عشق هم یه احساس لحظهای نیست که یه لحظه همسرت عاشق تو باشه یه لحظه عاشق یکی دیگه. با همین درکها و قضاوت نکردنها عشق کم کم ساخته میشه. از اتفاقات نامطلوب زندگی نمیشه اجتناب کرد ولی در برابر اونها باید درست رفتار کرد و همه چیز رو به نفع خود تموم کرد.
همیشه یادت باشه که صاحب این زندگی تو هستی پس زمامش رو بگیر دستت و مدیریتش کن. قرار هم نیست که برای ما از صبح تا شب اتفاقای خوب بیفته. به نظر من زن تو زندگی مشترک مثل مدیر میمونه. همون جور که اختیاراتش بیشتره وظایفش هم بیشتره درکش هم باید بالاتر باشه بیشتر هم باید برای زندگی مشترک کار کنه و زحمت بکشه تا اون جوری که خودش میخواد اداره بشه و هم مرد رو راضی و خوشحال نگاه داره و خودش هم آرامش داشته باشه و راضی باشه. مردها هم یکی از چیزایی که خیلی براشون مهم هست اینه که همسرشون بهشون در همه زمینهها اعتماد کنه. الان که اتفاقی نیفتاده ولی مواظب باش که همسرت احساس نکنه که بهش اعتماد نداری. برای بعضیها همین افکار هم بی اعتمادی محسوب میشه.
پیروز باشی
شب شکن -ستاره و هنگامه جون مرسی که با حرفای قشنگتون راهنماییم میکنید و بهم امیدواری دادید واقا از تک تک شما ممنونم
با سلام
همسرتون فقط در فیس بوک عکسای دختر عموش رو میبینه؟یا اینکه عکسای بقیه غیر از دختر عموش رو هم میبینه؟هر کدوم از این ،مسئله ی جداست.
http://ahlekhaneh.ir
سلام دوستای عزیزم
دیشب فهمیدم بازم شوهرم رفته عکسشو نگاه کرده و تو پیجش بوده بهش گفتم کلی دعوامون شد گفت نه من ندیدم
گفت برو بابااااااا...انقدر که تو الان به اون فکر میکنی من اون موقشم بهش فکر نمیکردم
بعدشم ساعت 3 شب اومد بغلم کرد..گفت تو عشق منی این حرفا چیه که میزنی این فکرا چیه میکنی؟؟؟
خدایاااااا پس من چیکار کنم اخه اگه منو دوست داره پس چرا هنوز میره سراغ عکسای اون؟
تورو خدا راهنماییم کنید من باید از چه راهی این مشکلو حل کنم؟نمیخوام زندگیم خراب شه..دوسش دارم :302:
:323:
اگه کارشناسان لطف کنند و یه راهمایی کنند خیلی ممنون میشم
واقا حال خوبی ندارم احساس میکنم تو زندگیم اضافه ام
سلام عزيزم
به نظر من ميتوني وقت شوهرتو با برنامه هاي خوب دو نفره پر كني تا كمتر وقت خالي داشته باشه و بره توي فيسبوك
مثلا پياده روي دونفره ،با هم فيلم ديدن يا هر چيزي كه ميدوني همسرت بهش علاقه داره
فقط تمام تلاشتو بكن تا حرمتي كه بينتون هست حفظ بشه و با عشق مشكلتو حل كن نه دعوا و گله گزارش
برات دعا ميكنم :323:
عکساشو ببینه چه اشکالی داره؟
قربونت برم اشکالی نداره؟؟؟
شما اگه خودت بودی ناراحت نمیشدی واقئا؟:160:
نه نمی شدم به نظرم از کنجکاو برا سرگرمی میره مبینه باور کن همینه.