RE: مادرم تصمیم داره طلاق بگیره
رایحه عشق عزیز سلام ..
راستش من در حدی نیستم که بتونم شما رو راهنمایی کنم ..
اما با توجه به اینکه گفتی نقطه ضعف پدرت زندگی شماست میتونی باهاش صحبت کنی .. بهش بگو پدر من با اینکار شما ممکنه چند روز دیگه شوهر من متوجه بشه و من اسیب ببینم تو زندگی .. این کارهای شما یه سرشکستگی هست برای من و زندگیم و ممکنه به خاطر شما من بعدا از شوهرم حرف بشنوم .. بگو همسرم ممکنه وقتی میبینه شما این کارو میکنی خودشم به این سمت بره و به من بگه اگه کار بدیه چرا پدرت انجام میده ؟! شما دوست داری دامادت مواد مصرف کنه ؟! اصلا به زندگی من و برادرم فکر میکنی ؟!
احساس میکنم مادرت نمیتونه زیاد تاثیر گذار باشه و با ضعفی که از خودش نشون میده قضیه رو برای پدرت عادی کرده ..
به نظر من پیش از اینکه به فکر ترک اعتیاد پدرتون باشید باید مانع بچه دار شدن مادرتون بشید .
یعنی چی که برای رفع تنهایی بچه دار بشه؟:316:
اون بچه چه گناهی کرده که باید در این شرایط به دنیا بیاد و قربانی بشه؟
منظورتون بعضی مسائل چیه؟.راجع به مادرم همه چیزو می دونم ولی پدرم برام ناشناسه.هیچی نمی دونم.حتی یاد نگرفتم چه طور راحت باهاش صحبت کنم.با اینکه همدیگه رو دوست داریم بیشتر از سلام و احوال پرسی بینمون نیست.چند بارم که باهاش صحبت کردم چون بلد نبودم یه جورائی لحنم تند و سرزنش وار بود.روی کمک هیچ کس نمی تونیم حساب کنیم.راه هایی بگید که فقط خودمون بتونیم .
فعلا من دارم میرم لطفا بیشتر راهنمائی کنید
سلام رایحه عزیزم
دوست خوبم الان مادر شما بیشتر از هر چیزی برای درمان روحیش نیاز به یک روانشناس خوب داره!
یادته همیشه می گفتم کا باید خلا هامون رو با یک جایگزین پر کنیم؟
اون جایگزین مناسب واسه مادرت بچه نیست و این اشتباه ترین تصمیمه و حتی اینکه پدرت ناباروره لطف خداست عزیزم!
چون اگر وضع پدرت خدایی نکرده بدتر شه ، در آینده اون بچه مادرت رو شماتت خواهد کرد!
گو اینکه مادر شما باید خودش رو توی این شرایط بحرانی قوی کنه و اوضاع رو به درستی مدیریت کنه!
اون الان یک پسر نوجوان داره که بیش از همیشه الان به محبت مادرت نیاز داره و توجهش!
اون یک مادره و باید تنهاییش رو با جایگزین های مناسب پر بکنه نه با یک روش کاملا غلط!
پس لطفا مادرت رو به تنهایی پیش یک روانشناس ببر!
باید افسردگیش درمان بشه! بشین و جدی با مادرت صحبت کن!
بهش بگو اگر طلاق یا هر چیز دیگری میخواد اول باید خودش رو قوی کنه و از افسردگی نجات بده!
بهش بگو که باید با قوی بودن و صلابتش و توجه به پسرش و قاطعان پدرت رو همراهی کنه!
بعد از اون و جلسات مشاوره ، و با کمک روانشناس اول مادرت رو به زندگی عادی و محکم بودن برگردون!
بعد از مادرت بخواه خودش وقتی اوضاع روحیش با کمک مشاور مساعد شد خانوادش رو کمک کنه! به برادت توجه
بده و دیگه اشک و زاری رو بذاره کنار و محکم و قاطعانه با پدرت صحبت کنه نه با گریه و التماس!
این قاطعیت و کلام محکم و البته به دور از پرخاشگریه که روی یک معتاد اثر میذاره نه گریه! اینو به مادرت بفهمون!
مرحله بعد شرکت در کلاسای ان ای توسط خودت و مادرت هست و پرسیدن روش درست مقابله با یک معتاد!
اینا رو بدون اطلاع پدرت انجام بده و بعد که مادرت سالم شد و محکم و استوار بگذار خودش برای زندگیش تصمیم
بگیره!
این میون همسرت رو فراموش نکن و زندگی خودت رو اولویت اول بذار و از روش های غلط اومدن به خونه پدری و غیره استفاده
نکن! زندگی زناشویی تو هیچ آسیبی نباید ببینه!
از طرفی میتونی به پدرت بگی که دوست داری با غرور ازش جلوی خانواده همسرت حرف بزنی اما همیشه
شرمساری تا شاید تحریک بشه! مطمئن باش تغییر رفتار و جدیت تو و مادرت میتونه پدرت رو به تغییر رفتار سوق بده!
از طرفی از مادرت بخواه وقت بیشتری برای برادرت بذاره البته بعد از درمان افسردگیش و اون
خلا رو با پسرش پر کنه!
هیچ کس به اندازه فرزندان و حمایت مادر خانواده در تغییر رفتار یک معتاد موثر نیست! پس به مادرت
بگو با محبت به برادرت جلبش کنه و دست از رفتارهای غلط قبلی برداره و با هم یک تیم
بشید برای نجات پدرت البته به شیوه درست و زیر نظر کارشناس!
باز هم سوالی بود بپرس گلم :46:
همیشه دعاگوت هستم!
:72:
سلام رایحه عشق عزیز
درک می کنم که در چه شرایطی هستی .
حرفم را قبل تر بهت زدم .....خودت را از این بازی بکش بیرون و نقش ناجی که به خودت گرفتی را رها کن که این نقش چرخش داره و...........
و اما
مادرت را به مرکز ان ای بفرست و خودت هم برو . مشکل را آنجا مطرح کنید . آنها به شما کمک خواهند کرد و مسیر درست را در همان شهر خودتان طی کنید و از حرف مردم و اینکه مردم چه خواهند گفت نترسید و ........
اشتباه خواهد بود اگر فکر کنی که فقط پدرت معتاد ست . او فقط مواد مصرف می کند اما سایرینی در این چرخه هستند که آنها هم به لحاظ روانی دچار مشکل اعتیاد رفتاری و احساسی و عملی هستند و باید بازی های تو و مادرت و ....عوض شود تا در پدرت تغییر را شاهد باشید .
شخصا به مراکز ان ای مراجعه کنید . ( تو و مادرت و برادرت )
آنی عزیز بهار شادی نظرش اینه که مادرم نخست به روانشناس مراجعه کنه و بعد از بهبود روحیه به مراکز ان ای برویم.شما این نظر رو نداری؟یا مراکز ان ای به تنهایی برای مادرم کافی خواهد بود.
یک سوال که خیلی مهم است اینکه این مراکز در تمام مناطق چه شهرهای بزرگ چه شهرستانها و چه روستاها به یک میزان موثرند؟یعنی مراکزی که تو یه شهر بزرگ و پیشرفته ست بهتر از شهر کوچیک نیست.آخه ما تو یه شهر کوچیک هستیم که امکانات چندانی نداره می ترسم ازین که نکنه این مراکز تو شهرمون فقط یه نماد از ان ای باشن و کار خاصی نتونن انجام بدن.
من به محض اینکه نظراتون رو خوندم به مادرم منتقل کردم اون هم قانع شد البته گفت امروز خیلی جدی با پدرم حرف زده گفته تو نه حاضری باغو بفروشی نه از مواد دست می کشی نه به جلساتی که قول دادی می دی قسم می خورم که اگه این وضع ادامه پیدا کنه طلاق می گیرم.پدرم اول گفته از کجا می دونی نمی رم مادرم گفته جون بچه هاتو قسم بخور که پدرم کوتاه اومده گفته باشه از فردا با هم می ریم.
خواستم شما هم از اوضاع خبر داشته باشین.پدرم خیلی ازین قول ها می ده ولی اگه این دفعه واقعی باشه باز هم می گید اول منو مادرمو برادرم بریم مرکز ان ای؟
ببخشید اذیت می کنم اما می ترسم یک قدم اشتباه برداریم و هزار قدم عقب بیفتیم.
یه سوال دیگه یکی از دوستان گفتن رفتارای پدرم نشون می ده از زندگیش خسته شده نظر شما هم اینه؟یا به خاطر مواد این رفتارها رو می کنه؟
رایحه جان،
ضمن پی گیری راه حلهای تخصصی ارائه شده، لطفا این مساله را برای مادرتان توضیح بدهید که در صورت بهتر شدن رابطه اش با پدر یا بدتر شدنش، به هیچ وجه برای بچه دار شدن اقدام نکند.
یک بچه بی گناه توی این فضای آشفته، سن بالای پدر و مادر، مادر افسرده، پدر معتاد، تفاوت سنی بسیار زیاد با خواهر و برادر و هزاران مشکل، فقط برای سرگرمی مادرتون؟؟
برادر 15 ساله شما می خواد از خونه و از این مشکلات فرار کنه، شما می خواهید یک نفر دیگه را به این مشکلات دعوت کنید؟
اگر هم خیلی مصر هستند، می تونند کودک بی سرپرستی را به فرزندی قبول کنند. یا با مراکز نگهداری کودکان بی سرپرست به شکل داوطلبانه همکاری کنند.
امیدوارم با پی گیری درمان مادر و سپس پدرتون مشکلاتتون حل بشه.:72:
دوستان هر کس اطلاعاتی داره به این سوالم پاسخ بده.
نقل قول:
یک سوال که خیلی مهم است اینکه این مراکز در تمام مناطق چه شهرهای بزرگ چه شهرستانها و چه روستاها به یک میزان موثرند؟یعنی مراکزی که تو یه شهر بزرگ و پیشرفته ست بهتر از شهر کوچیک نیست.آخه ما تو یه شهر کوچیک هستیم که امکانات چندانی نداره می ترسم ازین که نکنه این مراکز تو شهرمون فقط یه نماد از ان ای باشن و کار خاصی نتونن انجام بدن.
بله . روش ها و تکنیک ها یکی است .
اما فراموش نکن که معجزه در دستان خود شماست و نه دیگران .
دیگران فقط به شما آگاهی می دهند و شما را حمایت می کنند و ......
در نهایت خواست و تصمیم گیری و انتخاب برای تغییر در دست خود افراد دخیل در رابطه ست .
آنی عزیز من راجع به ان ای خیلی تحقیق کردم و آدرس جلسات رو هم دراوردم.فقط یه موضوع راجع به ان ای سردرگمم کرده اینکه اصلا هیچ حرفی از خانواده ها نشده و مختص افراد معتادیه که دور هم جمع می شن ولی شما می گی ما هم باید شرکت کنیم.مادرم گفت اگه پدرت بفهمه تو شهر خودمون رفتیم احتمال زیاد ناراحت بشه و مخصوصا اینکه ساعات جلساتش تو شهرمون شبه و این واسمون دشواره و تصمیم این شده که بریم مرکز استان که یک ساعت تا اونجا راهه.حالا فرق نمی کنه ما توی جلسات مخصوص بانوان شرکت کنیم؟
و یه سوال مهم اینکه بعد از اینکه ما تو این جلسات شرکت کردیم پدرم هم باید تو همون مکان بیاد جلسه یا می تونه جای دیگه بره؟
من خیلی می ترسم این راه جواب نده چون الان مادرم کمی امید پیدا کرده ولی خیلی متزلزله.بچه ها دعا کنید