RE: چگونه با خانواده همسر موقع ناراحتي برخورد كنم
شما بهتره از دوران کودکی اندکی فاصله بگیرید.اینکه در خوونه از گل نازکتر بهتون نمیگفتند مال دوران خردسالی و طفولیت شماست. شما قبول مسئولیت کردید سن کمی هم ندارید 24 سال سنتونه. مشکل بعضی از مشاورین در این سایت اینه که خیلی خیلی ملایم با بعضی از مراجعین صحبت می کنند مراجعین هنوز هم فکر میکنند در دنیای رویایی سیندرلایی غرقند. ازدواج ورود به یک دوره پر از مسئولیه. شما فردا صاحبه بچه می شوید، به نظرتون خنده دار نیست یک نفر مادر بزرگترین مشکلش این باشه که خواهر شوهرش توی دعوا 6 ماه قبل به اون چه توهینی کرده یا نکرده؟! شما اینقدر که به این مسئله ها فکر می کنید به این فکر می کنید که مثلا پیش از بچه دار شدن نیاز هست چه فعالیتهایی رو انجام بدید؟یا اصلا برای بهتر شدن زندگی زناشویی یک زن باید چهفعالیتهایی روانجام بده؟
یک مقدار رو خودتون کار کنید و بزررگ شوید. از حاشیه خارج بشوید و به متن زندگی بپردازید. شکرگذار آنچه دارید باشید تا خداوند محرومتان نکند از نعمات. مشکل شما در خانواده همسر نیست، در عدم آموزش برای تحمل شرایط سخت زندگیست. بهتره خودتون تلنگر به خودتون بزنید تا بتونید از زندگی بیشتر لذتت ببرید.
چقدر تند و تيز
من واقعا تجربه م كمه كه اومدم تو اين سايت و مشكل خودمو بيان كردم وگرنه من اينجا چيكار ميكنم!!!!!!!!
حتي خيلي از اوقات تو تاپيك هاي ديگه اظهار نظري نميكنم .........چون با خودم ميگم من تجربه ي خاصي ندارم كه بخوام ديگران راهنمايي كنم.............
اما از نظر شما ممنونم:72:
شايد حرفام به نظر شما بچه گونه باشه اما آقاي عزيز اين مسايل شايد ذهن خيلي از خانم ها رو به نوعي به خودش مشغول كنه.............
بنده هم راهنماییتون کردم. من گذشتتون رونمی دونم. اصلا نمی دونم تو چه خونواده ای بودید. اما حتی شک هم ندارم نازپروده بودید و محیط خونواده زیادی آروم. شما با مسائلی ممکنه در زندگی مشترک روبرو بشوید که تصورش رو هم نکنید. بنده منتفع از زندگی شما نیستم. ولی 90 درصد طلاقهای غیر جنسی ریشه در این داره که خانوم زندگی بسیار رویایی رو برای خودش تصویرکرده که در عالم واقع وجود نداره! یک مقدار اصرار بیشتر شما به همسرتون زندگی مشترکتون رو به چاله هایی می ندازه که فردا باید تاپیک بزنید"همسرم به من حتی سلام نمیکند!" بعد باید یکی بهتون یادآوری کنه اینها نتایج زودرنج بودن شما بوده!
تند و تیزه چون این وواکسن تلخ رو الان میل نفرمایید زندگیتون رو فردا فلج می کنه! به خودتون باید بیاید تا در نهایت بلوغ فکرری از زندگیتون لذت ببرید. وگرنه با یک تلنگر کوچیک فرومی ریزید. دوست دارید زجر بکشید؟
به هر حال بنده آنچه شرط بلاغت بود عرض نمودم .
نه مسلما دوس ندارم
تا حد زيادي حرفاتون قبول دارم اصلا هم انكار نميكنم كه تو خونمون به من توجه زيادي ميشه تك دخترم و از ديد ديگران خوشگل(البته اگه نگيد خود پسند هم هستم)
خيلي اذيت شدم ميدونم نامزدم كمتر از من اذيت نشده البته الان دارم سعي ميكنم رفتارامو جبران كنم
اما واقعا بعضي اوقات حرفايي ميشنوم كه نميدونم چي جواب بدم اين باعث شده از خانواده شوهرم سرد بشم اما خوب 1هفته س كه تصميم گرفتم طور ديگه اي رفتار كنم
نامزدم هم ازم مي خواد با پدر و مادرش رابطه خوبي داشته باشم و روش خواهراش(خوشبختانه)تاكيدي نداره
نظرتون چيه؟
نمی دونید چی جواب بدید؟ اصلا جواب ندید. فکر کنید وسط یک بازی هستید، مهم برنده شدن شما در این بازیه، هر از چند گاهی گرد و خاک وارد چشماتون میشه پاکش کنید و دنبال منبع گرد و خاک نگردید چون وقت ندارید! فراموش می کنید و به بازیتون می پردازید. زندگیتون همین بازیه. باید برنده باشید از نظر روحی شاد باشید و تو و همسرت حامی همدیگه. مهم شاد بودن و رارضی بودن شماست. مهم متن زندگیتونه . گرد و خاکها رو خواهر همسرتون، من و بقیه می تونیم ایجاد کنیم.
ممنونم از همراهيتون:72:
به حرف انگار خيلي راحته خدا كنه بتونم انجامش بدم:323:
اگه راهنمايي هاي ديگه اي هم داشتين خوشحال ميشم كه بدونم
صبور باشید.کم کم حل می شه مشکل