RE: خیانت شوهرخواهرم به خواهرم ، من چه کار میتوانم بکنم ؟
جناب مدیر،
یک سوال: در موارد واضح تر از این عنوان می شه که ذهن خوانی نکنید، قضاوت نکنید، کنجکاوی نکنید.
در این مورد شاید یک درصد بشه گفت قصد این آقا چیزی بوده که مورد نظر شماست. البته شما روانشناسید و آقا و حتما بهتر از من می تونید قصد پنهانی این آقا را ببینید.
اما من فکر می کنم اگر این آقا به این خانم نظر داشت، اول کمی سبک سنگین می کرد ( و این خانم خبر داشت و می گفت که چند باری حرکات سبک ازشون دیدم یا به من توجه داره ) و بعد هم به شکل معقولانه تری جلو می آمد و مدرک دست این خانم نمی داد که اگر نشد، اقلا مدرک دیگه ای هم ازش رو نشده باشه. به هرحال مساله خانوادگی و خیلی نزدیک است و فکر نمی کنم اینقدر بی گذار به آب بزند.
دیگر اینکه اگر قصدش این باشه، نمی آد بگه من اینقد کثیفم و حالا هم بیا با هم باشیم. اقلا می گفت من خیلی خوب و پاکم، خواهرت بی توجه است و می تونیم با هم باشیم و ...
کدوم زن نیمه متعادلی ( نه حتی متعادل ) به مردی که فیلم ... خودش را بهش بده، بله می گه؟
خانم سها، تاریخ سیو شدن فایل روی کامپیوتر کی هست؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط پیدا
من فکر می کنم اگر این آقا به این خانم نظر داشت، اول کمی سبک سنگین می کرد و بعد هم به شکل معقولانه تری جلو می آمد و مدرک دست این خانم نمی داد که اگر نشد، اقلا مدرک دیگه ای هم ازش رو نشده باشه. به هرحال مساله خانوادگی و خیلی نزدیک است و فکر نمی کنم اینقدر بی گذار به آب بزند.
با سلام
خواهش می کنم تاپیک رو مجددا با دقت بخوانید. با توجه به شخصیت این آقا. حتی اگر اینطور که شما می گویید باشد، آیا بی گدار به آب نزده است؟!!! (بعضی شخصیت ها خیلی اهل حساب و کتاب نیستند. و تبعات کارهایشان را نمی سنجند)
مگر ایشون فیلم آنچنانی را روی لب تاپ به خواهر زن خود نداده اند؟
این بی گدار به آب زدن هست. هم در انجام عمل، هم در فیلم برداری و هم در تحویل آن به خواهر زن؟
چکار دیگر باید این آقا بکند تا این خانم نگران شود؟!!!!!
========
پاورقی:
دوستان توجه کنند اگر به قصد راهنمایی مراجع در تاپیک می آیند، باید ضرورتا هماهنگ با مدیران تالار که تخصصی راهنمایی می کنند عمل کنند.
نظرات شخصی محترم هست. اما ممکن است یک خطر جدی را که در کمین مراجع هست مبهم نشان دهد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط پیدا
با سلام
نیازی به پاسخ این سئوال نیست.اینگونه حاشیه روی ها نه اینکه مشکل مراجع را حل نمی کند، بلکه دقیقا او را در باتلاق فرو می برد.
ما از مراجع خواسته ایم که از خود حفاظت کند. با دور شدن از این موضوع.
ایشون نباید تجسس، پیگیری و کارآگاه بازی داشته باشد، چون احتمال خطر برایشان بالاست.
آقای مدیر یعنی ایشون هیچ کاری نباید بکنه؟ یعنی این درست ترین راهه؟
البته منظورم این نیست که ایشون مستقیما وارد جریان بشند ، اما بالاخره باید یکاری کرد خوب.
نمیشه که شوهره هم همچنان به این کاراش ادامه بده و آب از آب هم تکون نخوره. هیچ راه دیگه ای نیست؟
نمیتونند غیر مستقیم خواهر یا شوهر خواهرشون رو متوجه کنند؟ البته میگم غیر مستقیم طوری که خودشون نقشی نداشته باشند. مثلا ... از طرف شخصی ناشناس به شوهره هشدار بدن یا یجور دیگه خواهرشون رو تا حدی متوجه کنند.. نمیدونم. موضوع پیچیده ایه!
جناب مدیر نظر شما کاملا محترمه ولی نمیشه که دست روی دست گذاشت شوهر خواهرم به هوسرانی ادامه بده . خواهرم خیلی گناه داره ، تاریخ فیلم مربوط به خرداد ماه امسال هست و منم مجردم و 15 سال از خواهرم کوچیکترم اصلا رابطه من و شوهر خواهرم خیلی تا اینجا محترمانه بوده . من احتمال میدم یادش رفته فیلمو پاک کنه
سهای عزیر،
شما نباید به شوهر خواهرت اصلا چیزی در این مورد بگی یا واکنش نشون بدی. حتی فایل را دیگه باز نکن. چون اگر چک کنند ممکنه متوجه بشن که فایل را باز کردی. اگر حدس آقای مدیر درست باشه، باید خیلی مواظب باشی.
با توجه به اختلاف سنی زیادت با خواهرت، خیلی نمی تونی روی راهنمایی کردن غیرمستقیم به خواهرت هم حساب کنی.
در تاپیک دیگری آقایی فیلم مربوط به خودش را به اشتباه به همسرش داده بود. پس ممکنه کسی این اشتباه را بکنه. یک درصد هم فرض را بر این بگذارید که منظور بدی برای شما نداشته و اشتباهی فیلم به شما رسیده.
در مورد هوسرانی یا کارهای شوهر خواهرت هم بهتره دخالت نکنی. شاید رابطه اش با اون خانم شرعی و قانونی باشه. حتی شاید خواهرت در جریان هست و نخواسته شما بدونید. زنهای زیادی هستند که مساله همسر دوم، موقت یا حتی خیانت همسرشون را به خانواده اشون نمی گن. و هزار احتمال دیگه ...
می دونم سخته. ولی فکر می کنم بهترین کار این هست که با تمام وجود سعی کنی فراموش کنی که همچین چیزی دیدی. دعا بخون و به خودت انرژی و تلقین مثبت بده و برای خواهرت و همسرش هم دعا کن.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط پیدا
با سلام
نیازی به پاسخ این سئوال نیست.اینگونه حاشیه روی ها نه اینکه مشکل مراجع را حل نمی کند، بلکه دقیقا او را در باتلاق فرو می برد.
ما از مراجع خواسته ایم که از خود حفاظت کند. با دور شدن از این موضوع.
ایشون نباید تجسس، پیگیری و کارآگاه بازی داشته باشد، چون احتمال خطر برایشان بالاست.
من از این لحاظ گفتم تاریخ را ببینند که اگر مربوط یه یک هفته پیش هست، نمی شه گفت فراموش کرده و احتمال خطر مورد نظر شما نود درصد است.
اگر مربوط به 2 سال پیش باشه، احتمال خطر مورد نظر شما یک درصد هم کمتر است.
به هر حال این آقا غریبه نیست که سها ازش فاصله بگیره و مواظب باشه. اگر سها بخواد به خطری که شما می گید جدی فکر کنه، رابطه اش با خانواده خواهرش خیلی سخت می شه. هر بار که بخواد به منزل خواهرش بره یا با شوهر خواهرش جایی صحبت کنه، باید با حس یک فرد هرزه که بهش نظر داره باهاش برخورد کنه. قبول کنید که کار راحتی نیست. پس جایی هم باید برای احتمال فراموشی و غیره بگذاریم.
سلام
خیلی امیدی به ادامه مسالمت آمیز زندگی خواهرتون نیست (ادامه ممکنه بدن ولی اینکه همینطوری به همین شیوه پیش بره نه) و بالاخره دیر یا زودخواهرتون متوجه خواهند شد و شاید هم تا حالا یه چیزایی فهمیده باشه و به شما نگفته باشن (آخه زن و شوهر خیلی به هم نزدیکند و نمیشه برای مدت زمان طولانی ارتباطی رو مخفی نگه داشت).
به نظر من فیلمو روی یه هارد ذخیره کنید و یه جای مطمئن نگهداری کنید (خیلی مراقب باشید نباید فرد دیگه ای اون رو ببینه)
به یه شیوه دوستانه کمی به دل خواهرتون شک بیاندازید (آخه این ارتباطات شوهر خواهرتون با زنهایی که اجازه فیلمبرداری از رابطه رو می دن و به احتمال زیاد ف.ا.ح.ش.ه هستند می تونه سلامت خواهرتون رو به خطر بیاندازه. شاید اگه قضیه صیغه و ازدواج موقت بود و فیلمبرداری انجام نشده بود لااقل این احتمال منتفی بود).
اگه زمانی خواهرتون متوجه بشه و بخواد اقدام قانونی کنه این فیلم بدردتون میخوره.
بنده هم با نظر مدیریت محترم موافقم
بهمین دلیل است که در آموزه های دینی ما تاکید بر عدم تجسس در کارهای دیگران شده و نه صرفاً اینکه علم و اطلاع از کارهای شخصی دیگران پیدا کنیم و به اصطلاح از حس کنجکاوی خود لذت ببریم.
یعنی تجسس در امور دیگران هم به تجسس شونده آسیب میزند (حداقل اینکه ذهنیت منفی از او برای خود ایجاد کرده ایم) و هم به تجسس کننده یعنی همین مشکلی که شما درگیر آن شده ای و واقعاً نه میتوانی منفعل بمانی و اقدام نکنی و یا اقدام شما نیز همانطور که ممکن است پر مخاطره باشد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sunlife
به نظر من فیلمو روی یه هارد ذخیره کنید و یه جای مطمئن نگهداری کنید (خیلی مراقب باشید نباید فرد دیگه ای اون رو ببینه)
با سلام
این توصیه شما طبق آنچه گفتم برای مراجع خطرناک هست.ایشون باید نسبت به این موضوع واکنش مستقیم نشان ندهند.
نیازی به ذخیره این شاهکار نیست!!!!
در غیر اینصورت ایشون هم شریک جرم محسوب می شود و بعدا خودش یک پای درگیری و دعوا خواهد بود!!!
سلام آقای مدیر
من نگفتم واکنش مستقیم نشون بدن.....امکان نداره شوهرخواهرشون بفهمن که اطلاعاتی از روی سیستم ایشون کپی شده.....این کار از نظر من یه نوع آینده نگری است مدرکی هست که جرم ارتباط نامشروع شوهرخواهرشون رو اثبات میکنه و در آینده اگر خواهر این خانم بخواند اقدام قانونی کنند بدردشون میخوره.
درسته شاهکار نیست ولی قصد از کپی کردن این فایل هم نمایش عمومی و اسکار گرفتن نیست!!! فقط مدرکی هست محکمه پسند و قابل استناد.