RE: حفظ یا قطع رابطه بعد از مخالفت خانواده؟؟
سلام دوست عزیز
چرا انقدر احساسی و تکانشی با مسائل برخورد میکنی؟
چرا خودت یکم منطقت رو به کار نمیندازی؟
مطمئن باش رضایت خانواده یکی از فاکتورهای مهم در آینده شماست.به حرفشون احترام بذار.هرچند سخت اما باید احترام بگذاری و باید تاوان این اشتباه شتاب زده ات رو بدی.
اشتباه کردی که با این فرد وارد این رابطه و عقد موقت و ...شدی.بدون اینکه فکر درستی پشت سر این اقدامت باشه.
به حرف این اقا گوش نکن.
باهاش ادامه نده تا اون سربازیش تموم بشه و کار پیدا کنه و ....
ارتباطتت رو قطع کن.قطع کردن رابطه ات باعث میشه اون زودتر به خودش بیاد و بجنبه.
ضمن اینکه مصرف کردن مواد مخدر توسط پدر این اقا هم نکته مهمیه.
این آتیشیه که متاسفانه پدر ها وارد زندگیا میکنن و غافل از تاثیرات مخربش بر زندگی بچه ها هستن.
به هر حال الان شما باید شرایط خودت رو در نظر بگیری.
ببین مصرف مواد پدر ایشون طوری بوده که در و همسایه هم میدونن و متوجه شدن.
بچه ای که پدرش سالها تو خونه مواد بکشه و دود کنه و اون بچه کنار این دود و دم رشد کنه، مطمئنا تاثیرات خودش رو میگیره
که این هم خودش کم چیزی نیست.
این ارتباط ادامه اش اصلا درست نیست و بیشتر برات مشکل ایجاد میکنه.
قطعش کن تا اونم به خودش بیاد
باباش معتاد نیست
قبلا به دلایلی معتاد شده
من دوسش دارم نمیتونم بدون اون زندگی کنم :(
nanila عزیزم ..
چرا انقد هول و عجولی ؟ یکم آروم باش دختر ..
میشه سنتون و خصوصیات مثبت و منفی ایشون رو بگی ؟
چه چیزی باعث این وابستگی شده ؟! اخلاق خوبش مهربونیش دست و دل بازیش و ...... ؟!
عزیزدلم موافقت خانواده خیلی خیلی خیلی مهمه .. من بدون رضایت خانواده م ازدواج کردم و الان عواقبشو دارم میبینم .. شما که دوست نداری خانواده ت به همسر اینده ت یا نامزدت بی احترامی کنن ؟!
صبر کن .. ممکنه تو الان از روی احساس و علاقه ای که به این اقا داری بگی که پدرش معتاد نیست و من مطمئنم .. اما میدونی یه پدرشوهر معتاد باعث سرکوفت شنیدن دائم تو از خانواده ته ؟!
به نظرم کار درستی نیست که شما منتظر بمونی که اون اقا سربازیش تموم شه و کار پیدا کنه .. با توجه به اینکه عقد موقت هستین بیشتر اسیب میبینی ..
به نظرم مشکلت اینه که تو همه ی کارات شتاب زده عمل میکنی .. بدون رضایت خانواده ت عقد موقت این اقا شدی و الان هم عجله داری که هرچه زودتر به هم برسین .. همیشه به هم رسیدن مهم نیست مهم ازدواج خوب و خوب زندگی کردنه
اول مطمئن شو از شرایط پدرش .. و اگر واقعا اعتیاد نداره با سند و مدرک به خانواده ت بگو .. اگر که تنها دلیل مخالفتشون اعتیاد پدرشه ..
ما هر دو در آستانه 24 سالگی هستتیم
ایشون تمامی فاکتور های من از قبیل اعتقادات,ایمان,طرز تفکروعشق و ابراز علاقه و خانواده دوستی و استقلال ومنش و همه و همه رو داره.بسیار پسر خوبیه و خانوادم هم به این اعتراف میکنن و فقط با خانوادش مشکل دارن