RE: دوران عقد و این همه مشکل !!
من واقعا موندم. وقتی خانومی میاد از مشکلاتش میگه اگه بعد از ازدواجشون باشه همه میگیم حالا که دوران شناختو نامزدی گذشته باید همونطوری هست بپذیریش. بعد کسی که هنوز دوران عقده میاد بازم همینو میگیم. موندم دوران آشنایی و عقد برای چیه؟؟؟
کاش مدیران یا کارشناسان عزیز میومدن برامون روشن میکردن. چون از نظر من و خیلی های دیگه دوران عقد دوران شناخته و اگه دروغها و مشکلات خاصی که برای طرفین غیر قابل پذیرش باشه تو این دورتن مشخص شه خیلی بهتره. چون طرفین میتونن روی تصمیمشون با دقت بیشتر نظر کننو گاها خدای نکرده تصمیم به تجدید نظر بگیرن. اما میبینم که بعضی از دوستانم جوری راهنمایی میکنن انگار یه زندگی 30سالس و باید بسوزیمو بسازیم. من واقعا دوست دارم بدونم نظر کارشناسان و مدیران در این خصوص چیه؟؟؟
راستش من کارشناس نیستم ولی به نظرم یا ادم انتخابش دقیق باشه یا باید سر انتخابش بمونه و روی حرفش وایسته..
فقط یه زندگی متفاوت با دوران زندگی.. دوره عقد یه دوره است برای اماده شدن برای زندگی مشترک زیر یک سقف
حتی توی یک لباس فروشی هم که برین نوشته در خرید خود دقت کنید جنس فروخته شده پس گرفته یا تعویض نمیشود..
باید روی قلب ادم ها هم همینو بنویسن ..قلب داده شده پس گرفته یا تعویض نمیشود .. در انتخاب خود دقت کنید..
ماهک عزیز
فاکتور هایی که از تفاوتها گفتی مهم هست ، اما به این معنی نیست که اصلاح شدنی هم نباشد .
حتماً با هم نزد مشاور بروید و انتظاراتتون از همدیگر را مطرح کنید و کمک بگیرید برای تغییر ، شما هم تغییراتی نیاز دارید ، مهارتهای ارتباطی شما ضعیف هست و بیشتر آمرانه هست تا عاشقانه ، در هرصورت هردو نیاز به تغییرات دارید و نیاز مبرم هست که مشاوره بروید .
نکته مهم :
تا مسائلتان را با هم حل نکردید و به تفاهم ورضایت نرسیدید ، عروسی نکنید .
موفق باشید
.
منم با فرشته مهربان موافقم
ولی چند نکته..
با رضایت برین مشاوره و امیدتون به خدا باشه و تمام تمرکزتون روی حل مشکل نه خداینکرده جدایی