درسته من حتما با خانوادم در ميون ميذارم قضيه رو
چون بحث يك عمر زندگيه و به يه انتخاب بستگي داره
خود رامين هم مصره كه من بگم به خانوادم
خانواده ي اون در جريانن
ممنونم از راهنمايي هاتون:43: مخصوصا اقا يا خانم مصطفوي
نمایش نسخه قابل چاپ
درسته من حتما با خانوادم در ميون ميذارم قضيه رو
چون بحث يك عمر زندگيه و به يه انتخاب بستگي داره
خود رامين هم مصره كه من بگم به خانوادم
خانواده ي اون در جريانن
ممنونم از راهنمايي هاتون:43: مخصوصا اقا يا خانم مصطفوي
دوست عزیز
رهاش کن!
یک چرخی در تالار بزنید علت حرفم رو پیدا میکنید!
آخه من نميفهمم چون تو چت اشنا شديم رهاش كنم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط tamas
اون كه همه شرايط مورد نظرمنو داره!
قراره به خانواده هم اطلاع بديم
لاقل دليل شو بهم بگيد تا قانع بشم
بالاخره من اومدم تا از تجربيات شما استفاده كنم و به حرفتون عمل كنم.
اگه ميخواستم گوش ندم و عمل نكنم كه نميومدم اينجا.
به نظرم همانطور که قصد کردید این مسئله رو به خانواده اتون بگید و درجریان قرار بگیرن کار درست و منطقیه و ضرری هم نمی کنید.نهایتش با مشورت خانواده به این نتیجه می رسید که مناسب همدیگه نیستید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط asalfar
http://ahlekhaneh.ir
نقل قول:
به نظرم همانطور که قصد کردید این مسئله رو به خانواده اتون بگید و درجریان قرار بگیرن کار درست و منطقیه و ضرری هم نمی کنید.نهایتش با مشورت خانواده به این نتیجه می رسید که مناسب همدیگه نیستید.
بله انشالا كه بتونم به خانوادم بگم اخه من خيلي خجالتيم و با خواهرام هم راحت نيستم!
كاش يكي كمكم ميكرد كه چطوري باخانوادم در ميون بذارم؟؟؟
دوست عزیز
اصلا بگید قصدتون از این رابطه چیه؟
یکبار نوشته های خودنون رو بخونید ایا بنظرتون شما امادگی ازدواج و یا حتی وارد شدن به یک رابطه ی دوستی بی هدف رو دارید؟یا اون اقا امادگیش رو دارن؟
به جملات :ویا بهتره بگم تمام جملاتتون،بنظرتون این جملات شخصیه که می خواد شریک زندگی خودش رو با پختگی انتخاب بکنه؟دوست من بی تجربگی از سراسر جملاتتون اشکاره چرا بجای وارد شدن به یک رابطه ی بی سرانجام به دنبال کسب تجربه از راهه درستش نمی رید؟نقل قول:
بار دوم كه ديدمش حسم بهش بهتر شد،اينم بگم كه قصد هردوي ماازدواجه،منم دارم كم كم علاقمند ميشم اما هنوز ظاهرشو زياد دوست ندارم ،اما اون به من خيلي علاقمند شده و يكي از دلايلش طبق گفته ي خودش نجابت و سرسنگينيه منه و اينكه من حتي بهش دست نميدم و ...
اگر هم که قصد ازدواج ندارید که می خواید دوست بشید،بخاطر این گفتم که یک چرخی در تالار بزنید،دوست من این چیزهایی که برای شما تجربه است برای خیلیها خاطره است!وخیلیها این راهی که شما رفتید رو رفتن پس چرا سعی نمی کنید که با خوندن تجربه های اونها تجربه ی خودتون رو بالا ببرید بدون اینکه وارد یک رابطه ی پر خطر از نظر بار منفی روانی بشید؟بیش از صدها مورد از این دست در این تالار وجود داره!
اگر هم می خواهید با هم صرفا تفریح کنید که یک بحثه جداگانه ایه!
بخاطر وجود موردهای زیادی از این دست در این تالار تنها شما رو به داستانهای مشابه با داستان شما ارجاع می دم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tamas
من الان 2 هفته ست كه دارم تك تك ارسال هاي تالار رو مطالعه ميكنم
اما انقد زيادن كه...
tamas عزيز داستان هاي مشابه رو برام لينك بذاريد تا تجربه كسب كنم
من همين الان دربست نوكر شمام اماده ام تا هرچي كه دوستان با تجربه گفتن انجام بدم البته با فكر
خواهش ميكنم تا بيشتر ازين باهم صميمي نشديم يه راهي بهم نشون بدين
چرا كسي منو كمك نمي كنه؟
بهم بگين چيكار كنم
قصد من دوستي نيست
اين مطلب رو تو همين تالار خوندم :
sina7119 نوشته است:
از همگی بخاطر مشاوره ای که دادید ممنون. بچه ها الان از اون قضیه 4 ماه گذشته. دختره آخر سر منو مثل یه دستمال کاغذی از زندگیش و قلبش و همه چیزش انداخت دور.تا ضربشو نخورده بودم حرفاتون باورم نمیشد. تورو خدا بچه ها عبرت بگیرید ازیت اتفاقات.من دیگه یاد گرفتم تا کسی رو عقد نکردم عاشقش نشم.به جان خودم اگر عاشق بشم قبل عقد.. این دوره زمونه به هیچکس نمیشه اعتماد کرد.خلاصه عبرت بگیرید. از همه ممنون. البته من دیگه فراموش کردم قضیه هم برام قابل حضم شد.بازم ممنون
اگه بهش بگم دوستيمون رو متوقف كنيم و اون 6،7 ماه ديگه كه شرايطش جور شد از طريق خانواده اقدام كنه كار درستي كردم به نظرتون؟من واقعا الان نميتونم به خانوادم بگم باهاشون راحت نيستم
ما تقريبا مذهبي هستيم و با اين جور دوستيها مخالف!
این پیشنهادی که به طرف مقابلتون می گید مشکلی نداره و ضرری هم نمی کنید.بالاخره طرف مقابلتون توی این مدت هم فکرمیکنه.درهرحال امکان داره که بعد ازاین مدت،طرف مقابلتون پیش قدم بشه و امکان داره که نظرش هم عوض بشه ، ولی سعی کنید با این مسئله بصورت منطقی و به دور از احساس کنار بیایید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط asalfar
بله حتما به دور از احساس خواهد بود اينو مططططمئن مطمئنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mostafavi9090
چون من شرايط بهتر از اين اقا برام پيش مياد و خواستگارام اكثرا خوبن
ممنونم از شما
فقط فقط مشكلم اينه كه چطوري به مامانم يا خواهرم بگم ؟
تورو خدا يه راهي بگيد:302: