RE: کمک......دارم ذره ذره آب میشم
پارمیدا جون سلام ..
عزیزم ببخش که من رک حرفمو میزنم ..
شما به خانواده ت خیلی اجازه ی دخالت میدی ..
نکات مثبت همسرتو بیار توی ذهنت .. همسری داری که خیلی مهربونه و تمام زندگی و پس انداز و درامدشو گذاشته پای شما .. خانواده ی همسر منم مث خانواده ی همسر شما روز خواستگاری قول دادن همه چیزو مهیا میکنن ولی الان 2 ساله ما عقد کرده ایم به دلیل اینکه پول نداریم خونه بگیریم !! تو این 2 سال من یه عید نداشتم که خانواده ی شوهرم بیان خونه مون .. و همیشه از این بابت از خانواده ی خودم حرف میشنوم و سرکوفت میزنن بهم ..
خب حالا ما این شرایطو داریم .. چیکار کنیم ؟! باید اجازه بدیم دیگران با حرفهاشون هر چند از سر دلسوزی زندگی ما رو بهم بزنن ؟! فکر ما رو درگیر کنن ؟!
عزیزم شما ازدواج کردی . زندگی خودتو داری . اگر فردا خدای نکرده مشکلی واسه ت پیش بیاد همسرته که اولین نفر کمکت میکنه .. پس این فکرا رو بریز دور و نذار کسی با حرفهاش اذیتت کنه .. اجازه ی دخالت تو زندگیتو به هیچ کس حتی پدر و مادرت نده .. اونا جایگاه خودشونو دارن .. ولی قرار نیست برای شما تصمیم بگیرن ..
از فکر کردن به اینکه خانواده ی همسرت تا حالا کاری برات نکردن یا زیر قولشون زدن فقط اعصابت خرد میشه ..
با خانواده ت منطقی صحبت کن .. ازشون بخواه که تکرار مکررات نکنن .. بگو حالا هرچیزی که بوده گذشته و این جوری که شما هی تکرار میکنین من ناراحت میشم .. ایشالا خونه هم میخریم و شما از نگرانی در میاین ..
عزیزم فکرتو مشغول این چیزا نکن ..:72: