-
RE: خیانت دوباره
اگر واقعا از نزدیک شما رو میدیدم, میگفتم شماره ی اون خانم رو بدید تا هر چی از دهنم در میاد بهش بگم.
نظر من این هست که طوری به اون خانم حرف بزنید که کلا از خانواده شما دور شه.
نمیشه قطعی گفت که شوهر شما چه گونه تصمیم میگیره, چون واقعا نمیشه با گفتار شما همه ی جوانب بررسی شه.
-
من اول از اینکه جوابم کمی نا امید کننده بود از شما عذر خواهی می کنم. و عنوان می کنم در درجه اول و با هر وضعیتی باید شوهرتون رو کم کم از رفتار های بدش منصرف کنید.
یک مشکل اساسی که خیلی هم مهمه اینه که این وضعیت برای شما دو نفر یک حالت عادی به خودش گرفته و این خیلی خطرناکه. ببخشید که اینطور بی پرده صحبت میکنم.
مثل اینکه یکی از استوخانهای بدن ما بشکنه ولی هیچ دردی هم نداشته باشه.
خوب قبل از اینکه به رفتار شوهر شما بپردازیم باید به این مشکل رسیدگی کرد.
من به شما سفارشی نمی کنم ولی فکر میکنم هر تصمیم مناسبی که اتخاذ میکنی باید با قاطعیت و جدیت کامل باشه.
برای درمان این مشکل درد ناشی از این بیماری باید دوباره در وجود شما مجدداً حس بشه.
فکر کنم یکی از دلایلی که همسر شما همینطور به حریم شکنی ادامه میده اینه که قاطعیتی از شما ندیده و حرکت شما بسوی یک تدبیر جدی موجب ایجاد این درد خواهد شد.
امیدوارم موفق باشی خواهر عزیز
-
سلام صبح بخیر
مثل اینکه هر دم از این باغ بری میرسد...
دیشب با همسرم رفتیم یه داروخونه که زیاد جای خوبی نیست.گفت میخوام دارو بگیرم . منو یه گوشه پرت پارک کرد . وقتی برگشتیم خونه در یه فرصت مناسب کیفشو نگاه کردم . داخلش یه قرص تکی پیدا کردم که داخل جعبه هم نبود . هیچ نشونه ای هم نداره . یه قرص گرد ، محدب ، سفید سفید و بدون هیچ برش یا نشانه ای . برش داشتم . امروز قراره بدم به یه اقایی ببره نشون دکتر داروساز بده
ترسیدم خودم ببرم ، نکنه موادمخدر باشه و دردسر درست کنه . با یکی از دوستام در موردش صحبت کردم گفت ترامادوله .
دیروز عصر رفتیم مشاوره . مشاوره بهم گفت که زیادی تو زندگی ات مایه گذاشتی . شوهرت ممکنه یه مقدار تغییر کنه ولی کلا نه .
با همسرم هم صحبت کرد بهش گفت چرا از زنت توقع داری که اون خونه رو تامین کنه . در صورتی که شرعا و عرفا و قانونا تامین مسکن با شماست . اونم میگفت من نمی تونم
خلاصه قرار شد فردا عصر دوباره بریم کلینیک .
البته با
-
اگر از قرص عکس بگیرم ، میتونید کمکم کنید که چیه؟
-
به نظر میاد شما تو این زندگی نقش مادر رو براش بازی میکنید
کاراگاه بازی در میاری
مچشو میگیری
رسواش میکنی
ولی ادبش نمیکنی
شوهر شما از شما مطمئنه.میدونه که تحت هیچ شرایطی ازش جدا نمیشی و اگر هزار بار هم اشتباه کرد خیانت کرد بازم راهش هست میدونه شما اهل جدایی نیستی
شما پشتیبان مالیش هستی
همسرشی یه همسر نمونه که میتونه کلی پزشو به همه بده
درسته مچشو میگیری ولی اقدامی برای ادب کردنش نمیکنی
اون شرطی شده به این روابط معتاد شده نمیتونه ترک کنه یا نمیخواد ترک کنه.این روابط بهش لذت میده نه اینکه ازشون خوشش بیادها. یه موی گندیده تو رو با این نجابت و خانومی و کمالات به صدتا از اون ها نمیده ولی گفتم معتاد شده ابه این کارا مخفی کاریا و لذت های غیر شرعی
اول از همه ادبش کن ببین چطور ادب میشه و زجر میکشه جوریکه دیگه واقعا دنبالش نره
دوم هم خلا های زندگیشو پر کن نزار سراغش بره باهاش گرم و صمیمی باش مثل دو تا نامزد که تازه با هم آشنا شدن.
امیدوارم موفق بشی
منم با نظر اقای پارسا موافقم و به نحو دیگه بیانش کردم
قاطعیت قاطعیت قاطعیت!!
-
عزیزم سلام
از روی خود قرص هم با شکل و شمایلی که شما گفتید نمیشه تشخیص داد که چیه چه برسه به عکسش!!
به نظر من در این مورد کنکاش فایده نداره!! عوض اینکارا براش یک مهلت تعیین کن که به این کاراش خاتمه بده و اهل زندگی بشه!! بعدش هم یک مدت کارات رو کمتر کن و به زندگیت برس عزیزم. خیلی کارا با اینکه از عهده ات برمیاد رو بگو نمیتونم و بنداز گردن اون!! جسابی مشغولش کن که به کارای نامربوط نرسه! براش اس ام اس های عاشقانه بفرست .به نظر میاد که شوهرت جلوی تو احساس حقارت میکنه و برای همین هم میره دنبال دخترای بی ارزش و به این صورت بهش احساس مهم بودن میده. جوری باهاش رفتار کن که بهش اهمیت میدی و از کوچکترین کاراش تعریف کن و مهم جلوه بده. این نقطه کور مرداست که خیلی از این کرکای جامعه از این طریق وارد میشن. بهش اهمیت میدن و اون هم احساس مهم بودن بهش دست میده!! برای کوچکترین کاری که انجام میده براش بالا و پایین میپرن و....
فکر میکنم توی روابط جنسی و عاطفیتون هم باید تغییراتی بدی تا مشتاق تر بشه توی سایتایی برو که در این مورد راهنمایی دادن و مطالعه کن ببین چکار میتونی بکنی تا روابطتون هیجان انگیزتر بشه! تقریبا ماجرای منم شبیه تو هست با ابن تفاوت که شوهر من اصلا اهل این کارا نبود و یکهو افتاد توی این وادی برای اینکه من سرگرم کارم بودم و زن بسیار موفقی بودم و بسیار مغرور!! یک جورایی ازش غافل شدم. ولی حالا حواسم به زندگیم هست و به شما هم توصیه میکنم همین کارو بکنید!! :72::72::72:
-
کار این آقا ازین حرفها و محبت کردن گذشته
شایدد بعد ادب شدن موثر باشه
فعلا قاطعیت
از نقش مادر مهربون و بخشنده بیا بیرون و قاطع و سختگیر باش
راستم میگن سرگرم کردن هم موثره
بیشتر این کاراشو از رو بیکاری انجام میده
-
-
یه خونه پیدا کردم 60 متری.4تومن پیش و ماهیانه170 تومن.حاضر نیست بگیره.میگه خودت باید هزینه هاشو بدی.ما همچنان قهریم. ده روزه
-
SOMA جان ببخشید می دونم نظرم بیربطه اما شما کجا زندگی می کنید که خونه اینقدر ارزونه!!! بابا خوشبحالتون
در مورد همسرت به نظر من شما دیگه واقعا زیادی کوتاه اومدی باید یک اقدام قاطع کنی طوریکه بفهمه اشتباه بعدی مساوی پایانه