RE: تو رو خدا کمک کنید نامزدم خیلی سرد و بی تفاوته دیگه نمیدونم چکار کنم
سعی کن فقط نگی میترسم. نمیتونم .نمیشه .هر کاری یه راحی داره مسئله شما اصلا حاد نیست به نظر من یا زیادی دوست داره که دم به دقیفه بهانه میگیره یا واقعا یه چیزی ناراحتش میکنه مطمئن باش دلیل دیگه ای نداره.سعی کن تو قرار بعدی که همدیگرو میبینید با هم بیرون برید بهتره تو شرایط نرمال باشید خانم گل اگه به خاطر ترس عکس العملی نشون ندی و پاپی مشکل همسرت نشی مطمئن باش در آینده بیشتر با مشکل رو برو میشید چون ترس از مشکلات جزئی از شخصیتتون میشه. مصمم و با اراده عمل کنید یه توصیه به عنوان زنی که دو ساله با یه مرد زیر یک سقف زندگی میکنه براتون دارم.مردا اگه زیادی بهشون محبت کنی یعنی خارج از اعتدالش و یا مواقعی که دوست دارن تنها باشن و همش به پرو پاشون بپیچه موجب سردی رابطه میشه .سعی کن برای حل مشکلت اقدام کنی ولی اگر این به عنوان یه عادت برای همسرت در بیاد که شمارو مثل یه عروسک که هر وقت مایله کوکش میکنه .خیلی براتون بد میشه اینکه هر بار میگه سراغم نگیر تا سراغتو نگرفتم و شما تحم نمیکنی و این شمایی که قبل از تماس همسرت پا پیش میزاری ضعیف بودن خودتو به شوهر ثابت کردی پا پیش گذاشتن خوبه ولی جایی که به شما لطمه نزنه.
ممنون دوستان
من الان تصمیم گرفتم براش زنگ بزنم و بدون هیچ شکایتی باهاش صحبت کنم
نمیدونم تصمیمم درسته یا نه
اما خیلی نگرانم میترسم زنگ بزنم و انجور که باید رفتار نکنه میترسم فقط خودمو کوچیک کنم
اگه نظر اثر شما موافق لطفا بهم بگین تا من مصمم تر تماس بگیرم و حرفهامو جمع بندی کنم
اگه الان تو شرایطی هستی که رابطتون خوبه و مشکلی نیست خوبه که تماس بگیری و بهش بگی که دلیل ناراحت شدناشو برات بگه ولی اگر رابطتون تو شرایط نرمال نیست توصیه میکنم که تا وقتی که ایشون پا پیش نذاشته اراده به خرج بدید و اجازه بدید خودش با شما تماس بگیره و اون وقت کاملا مصمم دلیل رفتارشو بخواید.آرامش در صحبت فراموش نشه.
aphd جان ممنون از راهنمائیتون
من فردا شب باید سمت تهران حرکت کنم یه ماموریت کاری دارم که چهارشنبه صبح باید تهران باشم
برای رفتنم مهمه که بدونم نامزدم موافق این رفتن هست یا نه
الان رابطمون نرمال نیست و اصلا نه زنگی زده و نه پیامی امکان دیدن همدیگه تا یک ماه دیگه میسر نسیت
دیگه خیلی دارم سر در گم میشم
من الان اداره هستم اما این چند روز هیچ کار مفیدی انجام ندادمه
پس توصیه میکنم با یک پیام کوتاه بهش بگید بعد از جواب دیگه تا موقعی که خودش پا پیش نذاشته شمام سراغی ازش نگیرید درسته شاید سخت باشه ولی لازمه.
باز هم سلام
من ظهر تماس گرفتم و بعد از احوالپرسی بهش گفتم که باید به تهران برم نامزدم گقت برو - مواظب خودت باش و خداحافظی کردیم به نظر که خوب رفتار کرد اما هیچی نگفت منم نگفتم
اما بعدش براش off گذاشتم که من چون واسه رفتن به ماموریت راه دور مقید بودم که حتما بهت بگم زنگ زدم وگرنه هنوز یادم نرفته که عید رو بهم تبریک نگفتی و همینطور توهینی که بهم کردی و گوشی تلفن رو به مامانت دادی که جواب بده و از اون بدتر اینکه مامانت حتما متوجه شد که من ناراحتم - و توضیح دادم که مشکلاتمون رو بدون اینکه کسی متوجه بشه باید حل کنیم
از اون موقع هم دیگه نرفتم که ببینم ofها رو خونده یا نه - تصمیم گرفتم تا وقتی که خودش پیش قدم نشده دیگه نه اس بدم نه زنگ و نه حتی on بشم
نمیدونم نتیجه چی میشه برام دعا کنید تا بتونم تحمل کنم و همچنین نامزدم هم زودتر تماس بگیره و از همه مهمتر برام توضیح بده که مشکلش چیه
امیدوارم مشکلتون حل بشه.عزیزم اگه میگم شما پا پیش نزار به دلیل این نیست که خدایی نکرده دلیل بر لجبازی شما با نامزدتون بشه.اگه مدام نامزد شما به دلیلی که شما ازش خبر نداری رابطشو بی تفاوت و سرد نشون بده و هر بار بخوای که بدون اینکه مشکلی حل بشه نادیده بگیری و دوباره باهاش تماس بگیری مطمئن باش مشکلی حل نمیشه.خواهر خوبم صبر و تحمل پیشه کن و تا ازش خبری نشده شما سراغشو نگیر وقتی پیام یا زنگ زد با حالت تقریبا بی تفاوت رفتار کن اگه پرسید که علتش چیه میتونی خیلی ملایم ازش سوال کنی اگرم بازم ناراحت شد و قطع کرد بازم اجازه بده خودش پا پیش بزاره. مردا گاهی اوقات رفتارشون بچهگانه میشه و اگر زیادی بهشون توجه بشه لوس میشن.اگر یه مدت خودتو بی تفاوت نشون بدی خسته میشه و خودش برای حل مشکل اقدام میکنه فقط صبر داشته باش خودتو مشغول کن تا آرامشتو بتونی حفظ کنی.
موفق باشی
aphdجان ممنون عزیزم
قبلنا اصلا این طور نبود به دردو دلهام گوش میداد با من حرف میزد شوخی میکرد ولی خیلی تغییر کرد حتی داداشش میگه تو خونه هم همینطوره همش تو خودشه تو فکره اما به توصیه شما عمل میکنم نه زنگ میرنم و نه اس و نه حتی چت . تا وقتی که خودش پیش قدم بشه و اینکه اگر اومد جلو بی تفاوت برخورد میکنم تا وقتی که برام توضیح بده دلیل کاراشو - راستش من خیلی دوستش دارم و نامزدم این موضوع رو خوب میدونه خیلی اذیت میشم
اما صبر میکنم کاش میشد باهاتون در ارتباط باشم قبل از اینکه این تاپیک بلوک بشه و این مدت تنها نباشم
سلام
شما مدام از ارتباطتون با برادر نامزدتون صحبت میکنید میشه بیشتر توضیح بدید؟؟؟؟
ایشون بزرگتر از شمان؟
از چه طریقی در ارتباطید ؟چت!!!
چرا؟
/قبلنا اصلا این طور نبود به دردو دلهام گوش میداد با من حرف میزد شوخی میکرد ولی خیلی تغییر کرد حتی داداشش میگه تو خونه هم همینطوره همش تو خودشه /
قول میدم که همیشه به تایپیکت سر بزنم خوشحال میشم بتونم کمکی بهت بکنم.در ضمن شما تنها نیستی چون خدا همیشه با شماست وتنهایی مخصوص خداست.
عزیزم از این گفته شما یه چیزس میشه فهمید من بیشترین احتمال رو روی این حدس میزنم که نامزد شما یه چیزی درباره شما شنیده پس سعی کنید این سوئ تفاهم رو براش در شرایط مناسب حل کنید.:72::72::72::72::72: