RE: نگرانی و تردید در ادامه رابطه
دوستان سلام
در ادامه موضوعی که مطرح کردم یه سوالی داشتم اگه امکانش هست به راهنماییتون نیاز دارم.
ما تقریبا داشتیم آروم و منطقی همو میشناختیم، تا اینکه پیشنهاد ایشون مبنی بر اینکه ما تقریبا همو شناختیم و برای تصمیم نهایی حدودا 2 هفته از هم دور باشیم تا با آرامش کامل فکر کنیم و تصمیم بگیریم، من رو کاملا غافلگیر کرد چون هیچ مشکلی بین ما نبود و روز به روز علاقه دو طرف بیشتر میشد!
به نظر شما پیشنهاد ایشون به منظور قطع رابطه نیست؟
من از ایشون پرسیدم و گفتن براشون مهمه که بعد از این زمان من بهشون زنگ بزنم و این یعنی اینکه انقدر جرات دارم که نتیجه رو از ایشون بپرسم!
میتونید من رو از این سردرگمی نجات بدین؟
سلام آرام جان
من اینو میدونم که اگرمیگی شناخت و علاقه و انگیزه برای ادامه دو طرفه بوده،چرا فقط شما باید برات مهم باشه که نتیجه چی میشه؟چرا تو باید بپرسی ازش؟چرا تویی که نگرانی؟
ببین خانما بیشتر نیاز به امنیت خاطر دارن و ایشون از همین حالا نگرانی رو تو دلت کاشته.
درست تصمیم بگیرو بذار خودش ادامه بده و جرات رو مرد باید داشته باشه در خواستگاری نه زن.ببین عقیده اش رو از روی عملش بفهم نه از رو حرفش و اگر عمل و قصد اونو میخوای بفهمی باید نقش و تماس خودت کاملا کم کنی تا انگیزه و نقش اونم این وسط مشخص شه تا حالا ش بسه هر کار کردی دیگه زیاده روی میشه
ارام جان سلام
من قبلا هم برات گفتم که باید بذاری این اقا با خودش کنار بیاد و بالاخره خودش بدون زور و اجبار شما خواهان خواستگاری امدن بشه.
منتها شما راه خودت رو رفتی.
ایشون ظاهرا زیاد قضیه رو جدی نگرفته.
مگر قراره در این دو هفته چه اتفاق خاصی بیفته؟
اگر واقعا قصدش ازدواجه نیازی به این موش و گربه بازیها نیست.
مشخصه که داره با خودش کلنجار میره.
بهش بگو یا مثل سایر انسانهایی که دارن در این کشور زندگی میکنن و با ما هم فرهنگن هستن درست و درمان بیا خواستگاری و یا اصلا تمایلی به ادامه رابطه ندارم.
جای شما در این رابطه داره عوض میشه و شما داری میشی خواستگار .ایشون هم داره این رابطه رو به همین سمت سوق میده
خواهش میکنم کمی قاطع تر برخورد کن.
الان وقتیه که باید چشمانت رو باز کنی.و بعد از ازدواج باید ببندی
معمولا این مرده که نگرانه نکنه دختر مورد علاقه ام رو از دست بدم.که ظاهرا این اقا همچین نگرانی از بابت شما نداره !
نمیدونم رفتارات چطور بوده اما هر طور بوده طوری وانمود کردی که شدیدا عاشق پیشه هستی و تمایل زیادی به ادامه این رابطه داری.
بهش بگو دیگه مایل نیستم اینطوری ادامه بدم و شرط ادامه رابطه رو خواستگاری رسمی بذار.
در غیر اینصورت باهاش قطع رابطه کن تا اگر واقعا خواهانه شماست به خودش بیاد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط maryam123
ارام جان سلام
من قبلا هم برات گفتم که باید بذاری این اقا با خودش کنار بیاد و بالاخره خودش بدون زور و اجبار شما خواهان خواستگاری امدن بشه.
منتها شما راه خودت رو رفتی.
ایشون ظاهرا زیاد قضیه رو جدی نگرفته.
مگر قراره در این دو هفته چه اتفاق خاصی بیفته؟
اگر واقعا قصدش ازدواجه نیازی به این موش و گربه بازیها نیست.
مشخصه که داره با خودش کلنجار میره.
بهش بگو یا مثل سایر انسانهایی که دارن در این کشور زندگی میکنن و با ما هم فرهنگن هستن درست و درمان بیا خواستگاری و یا اصلا تمایلی به ادامه رابطه ندارم.
جای شما در این رابطه داره عوض میشه و شما داری میشی خواستگار .ایشون هم داره این رابطه رو به همین سمت سوق میده
خواهش میکنم کمی قاطع تر برخورد کن.
الان وقتیه که باید چشمانت رو باز کنی.و بعد از ازدواج باید ببندی
معمولا این مرده که نگرانه نکنه دختر مورد علاقه ام رو از دست بدم.که ظاهرا این اقا همچین نگرانی از بابت شما نداره !
نمیدونم رفتارات چطور بوده اما هر طور بوده طوری وانمود کردی که شدیدا عاشق پیشه هستی و تمایل زیادی به ادامه این رابطه داری.
بهش بگو دیگه مایل نیستم اینطوری ادامه بدم و شرط ادامه رابطه رو خواستگاری رسمی بذار.
در غیر اینصورت باهاش قطع رابطه کن تا اگر واقعا خواهانه شماست به خودش بیاد.
بله مرسی مریم جان
شما درست میفرمایید ایشون همیشه ازم میپرسید که واقعا عاشقم هستی!
بله منم قطع رابطه کردم چون دلیلی واسه این کار نمیدیدیم،
ولی دوری و جدایی واسم خیلی سخته..
امروز سخت تونستم کنار بیام
ارام جان
قطعا این دوری برایت سخت خواهد بود و اگر سخت نباشه جای تعجب داره .
به مرور زمان و با پر کردن وقتت با ورزش و درس و کار میتونی کم کم به زندگی عادی برگردی.
اجازه بده این اقا اول مشکلاتش رو با خودش حل کنه.
من نمیگم کاملا فراموش کن و قیدش رو بزن و ....
کمی بهش فرصت بده.اگر امد خواستگاری اون موقع ارزش فکر کردن داره ولی اگر نیامد اون موقعی خیلی راحت تر فراموشش میکنی.
البته از طرفی هم به خودت تلقین نکن.با دو ماه دوستی (اگر اشتباه نکنم) انقدرر وابستگی و عشق و علاقه ایجاد نمیشه.
مطمئن باش اگر الان اصولی و درست جلو بری مشکلات حادی در زندگی اینده نخواهی داشت اما اگر بخواهی راه رو غلط بری خدایی نکرده فردا روز از ازدواجت پیشمون میشی
بیا اینجا هر روز احساساتت رو بنویس.هر وقت حس دلتنگی بهت دست داد بیا اینجا.
ما هم تنهات نمیذاریم.
اگر درست خویشتن داری کنی هم به خودت و هم به اون کمک بزرگی میکنی و مگیذاری تا تصمیم درست و منطقی بگیره
اما اگر بخواهی احساساتی عمل کنی ضربه بزرگی به هر دو تون زدی
ببین اون چقدر راحت میتونه دو هفته تموم از شما دور باشه و براش هم مهم نباشه....
یه کار دیگه هم میتونی بکنی خانومی
بهش پیشنهاد بده برید پیش یه مشاور قبل از ازدواج
بهش بگو نیازی به اون دو هفته نیست.بریم پیش یه مشاور و بعد تصمیم بگیریم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط maryam123
ارام جان
قطعا این دوری برایت سخت خواهد بود و اگر سخت نباشه جای تعجب داره .
به مرور زمان و با پر کردن وقتت با ورزش و درس و کار میتونی کم کم به زندگی عادی برگردی.
اجازه بده این اقا اول مشکلاتش رو با خودش حل کنه.
من نمیگم کاملا فراموش کن و قیدش رو بزن و ....
کمی بهش فرصت بده.اگر امد خواستگاری اون موقع ارزش فکر کردن داره ولی اگر نیامد اون موقعی خیلی راحت تر فراموشش میکنی.
البته از طرفی هم به خودت تلقین نکن.با دو ماه دوستی (اگر اشتباه نکنم) انقدرر وابستگی و عشق و علاقه ایجاد نمیشه.
مطمئن باش اگر الان اصولی و درست جلو بری مشکلات حادی در زندگی اینده نخواهی داشت اما اگر بخواهی راه رو غلط بری خدایی نکرده فردا روز از ازدواجت پیشمون میشی
بیا اینجا هر روز احساساتت رو بنویس.هر وقت حس دلتنگی بهت دست داد بیا اینجا.
ما هم تنهات نمیذاریم.
اگر درست خویشتن داری کنی هم به خودت و هم به اون کمک بزرگی میکنی و مگیذاری تا تصمیم درست و منطقی بگیره
اما اگر بخواهی احساساتی عمل کنی ضربه بزرگی به هر دو تون زدی
ببین اون چقدر راحت میتونه دو هفته تموم از شما دور باشه و براش هم مهم نباشه....
یه کار دیگه هم میتونی بکنی خانومی
بهش پیشنهاد بده برید پیش یه مشاور قبل از ازدواج
بهش بگو نیازی به اون دو هفته نیست.بریم پیش یه مشاور و بعد تصمیم بگیریم.
مریم جان مرسی عزیزم
احساستم رو با نوشتن تخلیه میکنم...
الان خیلی اروم شدم..
عزیزم من دیگه قرار نیست با ایشون تماس بگیرم و احساسی برخورد کنم، تو دلم احیایتم رو میریزم] چیزی به ایشون دیگه بروز نمیدم تا دو هفته دیگه که بخواد جواب بده...
ولی دیگه منتظر برگشتشم نیستم چون دوست نداشتم تنهام بذاره..
مرسی عزیزم از راهنماییت
RE: نگرانی و تردید در ادامه رابطه (ناراحتم که شماره ما رو بدون دلیل سیو کرده!)
araaaam عزیز
جهت اطلاع شما و دیگر دوستان
اینکه پسرها دوست دارند کسی را خودشون انتخاب کنند هیچ منافاتی با رسمی عمل کردن نداره ، مگر اینکه منظور شما این باشه که دوست دارند با کسی دوست بشند و عشق بورزند و بعد ازدواج کنند .در این صورت خدمت شما عرض می کنم این حرف پسرها که شما دخترها باور کرده اید اغلب شعاره و چیزی جز به قول خودشون مخ زنی نیست ، در خوشبینانه ترین حالت و باور اینکه صادقانه حرف میزنند باید بگم خود همینها دچار تعارض می شوند ، چون ژست مدرنیته میگیرند اما عملشون باهاش سازگاری نداره . همین آقا پسرها رفته رفته احساسشان از ازدواج با چنین دختری اشباع میشه و دیگه دلزده میشوند .
همچنین وقتی می بینند دختری راحت با اعتقاد به آشنایی فردی برای ازدواج ، با آنها وارد صحبت میشه و علاقه مند هم میشه ، با خودشون میگند خوب این دختر با این اعتقاد ودیدگاه ، فقط من که خواستگارش نیستم و نبودم پس با هرکس خواستگارش بوده و یا باشه چنین وارد رابطه میشه ، و لذا مردد میشوند و تصور این نوع ارتباط با خواستگارهای متعدد برایشان قابل پذیرش نیست و لذا مردد شده و اگر منصف باشند کنار می کشند اگر هم اهل سوء استفاده باشند که ادامه می دهند و به جاهای دیگه می کشانند و برای ازدواج بهانه میارند ، پس می بینی که در عمل کاملاً نگاه و روند سنتی دارند ( که به درست و غلط بودنش کار نداریم )
از طرفی وقتی پسری ببینه دختری ارتباطش با کسی را آنهم به اصطلاح برای ازدواج از خانواده پنهان می کنند ،یک دید منفی نسبت به خودشون بطور ناخودآگاه در ذهن اون پسر ایجاد می کنند و این رویه سلب اعتماد می کند بطور طبیعی در دل آنها این ذهنیت بوجود میاد که میتونید در آینده از همسرتون هم چیزی پنهان کنید .
از شما می پرسم ، از دو رویه زیر از طرف یک دختر ، پسر واقعاً اهل ازدواج کدامیک را می پسندد :
1 - زیر بار رابطه پنهانی و غیر رسمی نرفتن و تأکید براین مسئله که من از اعتماد خانواده ام سوء استفاده نمی کنم و وقتی می دانم نمی پذیرند و نمی پسندند که بدون اطلاع آنها و بدون رسمیت با کسی وارد رابطه برای ازدواج شوم این کار را نمی کنم .
2 - بپذیرد که بدور از چشم خانواده و پنهان از آنها با ایشان وارد رابطه و گفتگو به قصد ازدواج شود و مراقب باشد خانواده نفهمند و .....
کدامیک مقبول هست و یک پسر از کدامیک بیشتر خوشش میاید ؟
شما اکنون درگیر احساسات شده ای و قطع ارتباط برایت مشکل شده ، همین یکی از دلایل تأکید ما بر وارد این رابطه ها نشدن هست ، چون همین پنهان کاری و بی خبری خانواده ورسمی نبودن ، خود به خود رابطه را رمانتیک و احساسی و فیلم هندی می کند ، یعنی فضا سازی احساسی شده . تأکید ما بر رسمیت و اطلاع و نظارت خانواده ها دقیقاً برای بستر سازی ( فضا سازی ) منطقی و عقلانی هست .
موفق باشید
.
RE: نگرانی و تردید در ادامه رابطه (ناراحتم که شماره ما رو بدون دلیل سیو کرده!)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرشته مهربان
araaaam عزیز
جهت اطلاع شما و دیگر دوستان
اینکه پسرها دوست دارند کسی را خودشون انتخاب کنند هیچ منافاتی با رسمی عمل کردن نداره ، مگر اینکه منظور شما این باشه که دوست دارند با کسی دوست بشند و عشق بورزند و بعد ازدواج کنند .در این صورت خدمت شما عرض می کنم این حرف پسرها که شما دخترها باور کرده اید اغلب شعاره و چیزی جز به قول خودشون مخ زنی نیست ، در خوشبینانه ترین حالت و باور اینکه صادقانه حرف میزنند باید بگم خود همینها دچار تعارض می شوند ، چون ژست مدرنیته میگیرند اما عملشون باهاش سازگاری نداره . همین آقا پسرها رفته رفته احساسشان از ازدواج با چنین دختری اشباع میشه و دیگه دلزده میشوند .
همچنین وقتی می بینند دختری راحت با اعتقاد به آشنایی فردی برای ازدواج ، با آنها وارد صحبت میشه و علاقه مند هم میشه ، با خودشون میگند خوب این دختر با این اعتقاد ودیدگاه ، فقط من که خواستگارش نیستم و نبودم پس با هرکس خواستگارش بوده و یا باشه چنین وارد رابطه میشه ، و لذا مردد میشوند و تصور این نوع ارتباط با خواستگارهای متعدد برایشان قابل پذیرش نیست و لذا مردد شده و اگر منصف باشند کنار می کشند اگر هم اهل سوء استفاده باشند که ادامه می دهند و به جاهای دیگه می کشانند و برای ازدواج بهانه میارند ، پس می بینی که در عمل کاملاً نگاه و روند سنتی دارند ( که به درست و غلط بودنش کار نداریم )
از طرفی وقتی پسری ببینه دختری ارتباطش با کسی را آنهم به اصطلاح برای ازدواج از خانواده پنهان می کنند ،یک دید منفی نسبت به خودشون بطور ناخودآگاه در ذهن اون پسر ایجاد می کنند و این رویه سلب اعتماد می کند بطور طبیعی در دل آنها این ذهنیت بوجود میاد که میتونید در آینده از همسرتون هم چیزی پنهان کنید .
از شما می پرسم ، از دو رویه زیر از طرف یک دختر ، پسر واقعاً اهل ازدواج کدامیک را می پسندد :
1 - زیر بار رابطه پنهانی و غیر رسمی نرفتن و تأکید براین مسئله که من از اعتماد خانواده ام سوء استفاده نمی کنم و وقتی می دانم نمی پذیرند و نمی پسندند که بدون اطلاع آنها و بدون رسمیت با کسی وارد رابطه برای ازدواج شوم این کار را نمی کنم .
2 - بپذیرد که بدور از چشم خانواده و پنهان از آنها با ایشان وارد رابطه و گفتگو به قصد ازدواج شود و مراقب باشد خانواده نفهمند و .....
کدامیک مقبول هست و یک پسر از کدامیک بیشتر خوشش میاید ؟
شما اکنون درگیر احساسات شده ای و قطع ارتباط برایت مشکل شده ، همین یکی از دلایل تأکید ما بر وارد این رابطه ها نشدن هست ، چون همین پنهان کاری و بی خبری خانواده ورسمی نبودن ، خود به خود رابطه را رمانتیک و احساسی و فیلم هندی می کند ، یعنی فضا سازی احساسی شده . تأکید ما بر رسمیت و اطلاع و نظارت خانواده ها دقیقاً برای بستر سازی ( فضا سازی ) منطقی و عقلانی هست .
موفق باشید
.
خیلی ممنونم از فرشته مهربان که به تاپیک منم سر زدید..
همه فرمایش های شما رو قبول دارم و اشاره هم کردم دوستی قبل ازدواج رو قبول ندارم ولی وقتی پسرهای امروزی ادعا میکنن که 2 ماه همو بشناسیم بعد رسمی اقدام کنیم! من تو اطرافم زیاد دیدم، کمتر پسری قبول میکنه بدون شناخت بیاد خواستگاری!!!
شما تصور میکنید که شاید من و یا امثال من راحت قبول میکنیم!!! اصلا اینطور نیست ولی عوامل زیادی وجود داره که ترجیح میدیم برای آشنایی قبول کنیم مثلا اصرار طرف مقابل و یا بررسی و مناسب دیدن شرایط طرف مقابل و ...... .
که البته شرایط خاصی میخواد مثلا اینکه اصلا سعی بشه که دلبستگی ایجاد نشه که کاملا نشدنیه با اینکه من خودم از اول این رابطه هر لحظه تلقین میکردم که هر لحظه ممکنه بهم بخوره ولی بازهم وابستگی و یا همون عادت ایجاد میشه!
واقعا ما دخترایی که میخوایم سالم زندگی کنیم بین زمین و آسمون گیر کردیم نه دوست داریم وارد رابطه های اینچنین بشیم نه خواستگار سنتی مناسب داریم!!!!!!