RE: توجه زیاد مادرشوهر به زندگی ام
نقل قول:
نوشته اصلی توسط eghlima
سلام یه سوال
این زنگ زدنها تو رابطه شما و همسرت تاثیری هم می ذاره؟
همسر من هم اینطوریه تازه در مورد پدرشم اینطوریه
حیف نیست شادی دو نفرتونو با این چیزا خراب کنید.........
ببین فکر که می کنی می بینی حق دارند گاهی نگران باشند فکر کن با چه خون و دلی بچه شونو بزرگ کرند با چه خون و دلی بچشو به دنیا آورده با هر مریضیه بچه اش مرده و زنده شده با هر تبش تب کرده
9 ماه بدترین درد ها رو کشیده ولی حالا چون پسرش زن گرفته باید بیخیالش بشه!!!!!
منا جان یه کاری که من کردم و خیلی بهم کمک کرد این بود که خودم هم تو این زمینه با همسرم همکاری می کنم مثلا قبل از اینکه همسرم زنگ به مادرش بزنه خودم پیش قدم می شم و گوشیو به همسرم هم می دم تا باهاش حرف بزنه
یا مثلا میگم امروز چرا مامانت زنگ نزد یه زنگ بهش بزن و اینجور وقتا واسه همه خیلی عزیز می شدم
چون هرچی حساس تر بودم اوضاع بدتر بود .................
بعدشم به این نتیجه رسیدم که این تماسها نه تنها ضرری برای من نداره بلکه باعث میشه همسرم آرومتر باشه و رابطه اش با من بهتر باشه و هم پدر و مادرش ازش راضی هستن و دعای خیرشون پشت سر من و همسرم هست
در ضمن دوست نداشتم تو تاپیکت شرکت کنم چون حساسیتام خیلی کمتر شده ترسیدم دوباره افت کنم ولی دلم نیومد تنهات بذارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط الف-ح
مونا جون سلام ..
میدونی عزیزم این موضوعیه که خیلی هامون درگیریم باهاش .. و واقعا داستانیه برا خودش :311:
مادرشوهر منم مث تو جلوی پسرش خیلی با من خوبه و همه ش بغلم میکنه و میبوستم .. ولی اما از وقتی که شوهرم نباشه .. هر جوری که بتونه اشک منو در میاره :311:
از این مسائل به شوهرت چیزی نگو عزیزم که فقط باعث میشه بینتون اختلاف بیفته ..
سعی کن خودت از پس این مشکلات بر بیای .. بهش بی احترامی نکن ... بعضی حرفها رو میشه ازش گذشت و چیزی نگفت .. مث همین عروس بی معرفت و چه عجب و اینا .. جدی نگیر .. مطمئنا خوبی هایی هم داره مادر شوهرت . بدیهاشو به خوبی هاش ببخش .. و اگر حرفی زد که ناراحتت کرد بدون اینکه بی احترامی کنی و دعوا راه بندازی با لحن منطقی بهش بگو .. بگو مامان جون شما اون روز اون حرفو زدی من ناراحت شدم چون از شما که مادر دوم منی توقع نداشتم خیلی جواب میده این لحن و ارامش .. باور کن ..
اما در مورد مسئله ی اول که تماسهای مادر شوهرته .. عزیزم چرا حساسیت نشون میدی ؟!
میدونی چرا انقدر برات سخته ؟! چون اسم اون شخصی که با همسرت تماس میگیره مادر شوهره
:311::311::311:
باور کن جدی میگم .. چون فکر میکنی مادر شوهره و نیت بدی داره این قدر حساس شدی .. به نظر من نباید زیاد توجه نشون بدی .. با این حساسیت و توجه شوهرتم بیشتر به اون سمت هل میدی .. به این فکر کن که مادره و نگران .. شاید زیاده روی کنه اما به این که سالها برای شوهرت زحمت کشیده فکر کن ..
روابطتتو با شوهرت گرم تر کن .. از تماسای مادرش و خانواده ش استقبال کن .. خودت گاهی تماس بگیر ..
هیچ وقت شکایت خانواده شو بهش نکن مونا جان .. هیچ وقت .. :72:
:104::104::104::104::104::104::104:
عزیزم واقعا خیلی سخته من پدر شوهرم اینجوریه یه بار به من زنگ نمیزنه فقط به شوهرم آخه ما دور از اونا زندگی میکنیم شوهرم هم پیشم نیست وقتی تماس میگیره میگه حرصم رو در میاره توهمه چی زندگیمونم نظر میدن شوهر منم خیلی دهن بینه من چکار کنممممممممم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟:302::302::316::316::316::323::323::302:
هیشکی آنلاین نیست جواب منو بده:316::316:خدااااااااااااااا ااااااااااااااااااااا:323:
با سلام
باید یاد بگیرین که به جای اینکه گله مادر و خانوادشون رو به همسرتون بگید به شکلی صحیح ابراز کنید و به صحبت کردن با همسرتون بپردازید
و اینو بدونید در برخورد با آدم های مشکل(هر کس که باشه مثل دوست،همکار یا مادر شوهر) باید حد فاصل رعایت بشه یعنی حد و حد برای روابطتتون قایل بشین و اگه مشکلی باشه به شیوه صحیح اون رو حل کنید و گرنه از کاه، کوه میسازن و بحران درست میکنن
http://ahlekhaneh.ir