RE: همسرم بعد از طلاق از من کمک می خواهد
سلام مجدد
ببخشيد اما با نظر هاجس مخالفم
ايشون جز سوء استفاده از احساس پاك شما كار ديگه اي نميكنن!
تا حالا هم هر كارت شارژ يا هزينه ديگه اي جز مهريه ش بهش دادين ظلم در حق پسرتونه،چون اين پولا مال پسرتون و خودتونه.
برادر گلم تصميم خوبي گرفتي كه خطت رو عوض كني.
كاش يه مسافرت يا زيارت بري كه يكم از اين فشارها دور شي.
واسه هردوتون بهتره.شما و آقا پسر گلتون.
بي خيال خانوم سابقتون بشيد.
كامل كامل كامل !
(نظر شخصي بودا!)
اميدوارم از اين جمله كه ميگم ناراحت نشيد كه:
خوبي كه از حد بگذرد...خيال بد كند
شما انقد بي توقع بهش بها داديد كه فكر ميكنه وظيفه تونه و بهش نياز داريد.
بهش اجازه نديد ...
الان احساس به دردتون نميخوره!!!!كاملا جدي و منطقي برخورد كنيد.
حس زنونه م خطر اين خانوم رو حس ميكنه!
یک نگاه گذرا به تاپیک های شما:
خانومتون قبل ازدواج رابطه جنسی داشته
فرزند طلاق است
سراغی از پسرش نمیگیره و راحت بچه را رها کرد
۲۰ روز بعد از جدائی متوجه شدید که رابطه جدیدی را شروع کرده ( یک زندگی ۱۰ ساله را بعد از ۲۰ روز فراموش کرد؟ )
و ....
احتمال این که به خطا بره و روابط خارج از عرف و اخلاق داشته باشه هست
اجاره خونه مستقل هیچ علامتی واسه برگشتن نیست. من نمیدونم چرا یکی از دوستان میگن میخواد برگرده. بهش پول بده!!
خودتون را در این مشکلات شریک نکنید.
و شما
علیرغم مخالفت خانواده ازدواج کردید و احساسی برخورد کردید
الان هم دارد به اشتباهات إحساسیتون ادامه میدید.
هر گونه ارتباطی را با ایشون ghat کنید.
پولی که خرج ایشون و شارژ تلفنش میکنید تا به دوست پسرش زنگ بزنه بدهید مشاور و روانشناس تا کمکتون کنه زندگی خوب و سالمی واسه خودت و پسرت بسازی.
و انشالله یک همراه خوب و وفادار پیدا کنی و زندگیت بهتر بشه :72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط پدربزرگ
سلام دوست عزیز من حس شمارو درک میکنم . همدردیم.
شما اگر توان مالی رو دارید فرض کنید برای کس دیگه کار خیر رو انجام میدهید .
به فکر محبت مهربانی نباشید . برای رضای خدا این کار رو انجام دهید . بقلی روزی نون نمک
خوردید . این چیزه زیادی نیست که توانایشو داشته باشی انجام ندی .
احساسی هم به این کارتون نگاه نکنید . که هدفتون از این کار جلب محبت از طرفش باشه .
امکان کار خیر زیاد هست
چرا این مورد و این جوری ؟
دلیلی نداره !!!!
:316:
آخيش، يكي حرف دل منو زد
مرسي پيدا جان
من روم نميشد انقد صريح بگم
راحتم كردي
عزیزانم دوستان خوب و مهربونم می دونم همه چیزایی که می گین عین حقیقته دیروز عصر کلی اس داد که چکار کردی منتظر جوابت هستم ؟؟؟؟؟ من هم با قاطعیت تمام بهش گفتم که از من انتظار کمکی نداشته باش اونو بی خیالش شدم اما حقیقت رو بخواین دوستان گلم یه مقدار فقط از این که رابطه با کسی داشته باشه خصوصا رابطه جنسی منو عذاب می ده و این که احساس کنم که اون رابطه را با دیگرون داره هر چند می دونم فکر کردن بهش اشتباه محضه اما بعضی وقتا مثل خوره به جونم می افته ؟؟؟؟؟؟؟ اخه من هیچ وقت ارتباطی با هیچ کس در هیچ زمینه ای نداشتم و هیچ تجربه ای در این مورد نداشته ام این هم یکی از تفاوت ها ما بود و هیچ وقت واسه قابل قبول نبود که ارتباطی با کسی داشته باشم ؟؟ چه از لحاظ اخلاقی و چه از لحاظ انسانی ؟؟؟در مورد این که می خواد مستقل بشه فقط از زبون بچه ام شنیدم که می گفت مادربزرگم همش به مامانم گیر می ده که چرا دیر میای ؟؟ ایشون هم واسه این که از این گیر دادن ها راحت بشه فکر خونه مستقل هستن ؟؟؟ و مطمئن هستم ایشون هم اصلا کاری به این که دیده جامعه چی باشه نداره حتی اگه شده می ره در بدترین نقطه واسه خودش جایی رو پیدا می کنه ؟؟ در خصوص این که یکی از عزیزان گفتن ایشون پشیمون شده ؟؟؟ باید خدمتتون عرض کنم که ایشون یه ادمی هستن که هیچ گونه گذشتی ندارن و این رو در زندگی به من ثابت کردن در ضمن خیلی هم لجوج و خودخواه هستن و تصور می کنه هر کاری انجام می ده درسته ؟؟؟ و نه تنها پشیمون نیستن بلکه الان از قید خیلی از مسئولیت ها از جمله نگهداری بچه و .... راحت شده ؟؟؟ بارها به مشاور هم مراجعه کرده ام تا مدتی مثل مسکن اروم می شم ولی دوباره ....... و اینو می دونم که تنها راه من صبر و توکل بر خداست
تنها راه بهبود شما ادامه مراجعه به روانکاو و روانپزشک و مشاور است دوست عزیز. شما ممکنه به خاطر آسیب های دوران کودکی یا دلایل دیگر تن به روابطی بدین که غیر از ضرر و آزار چیز دیگه نداره و روز به روز آزار بیشتری ببینین.
اون زن رو رها کن ، هزاران زن زیبا و جذاب و متین و با خانواده هستند که میتونی باهاشون خوشبخت بشی و از زندگیت لذت ببری. فقط و فقط به خودت و فرزندت و آینده ات فکر کن ، شیوه زندگی و ارتباطات هرکس به خودش مربوطه و به من و شما مربوط نیست. همسر سابق شما الان زنی مثل میلیون ها زن دیگه است و اصلا نباید در موردش فکر کنی. خودتو رها کن ، با کمک روانپزشک خودت رو بشناس و اصلاح کن و از زندگی لذت ببر.
راستی طبق قوانین جدید دیگه مجبور نیستین اقساط مهریه رو بدین ، اون پول رو خرج تفریحات خودتون و فرزندتون کنین. آینده متعلق به شما و فرزندتونه.
:72:آقاي ماهان از قاطعيتت خيلي خوشم اومد:104::104::104:
كار درستي كردين
اينم ميفهمم كه يه مرد پاك مثل شما براش سخته ،اما نيازي نيست به اين فكر كنيد كه اون الان با كيه و چه ميكنه!
اول بايد به خودتون فرصت بديد و زمان بگذره
بعدش دعا ميكنم بتونيد كسي كه لياقتتون رو داشته باشه پيدا كنيد.
شايد الان وقتشه تصميمتون واسه عوض كردن شماره تون رو عملي كنيد(دير هم شده):300:
آقاي ماهان از قاطعيتت خيلي خوشم اومد:104::104::104:
كار درستي كردين
اينم ميفهمم كه يه مرد پاك مثل شما براش سخته ،اما نيازي نيست به اين فكر كنيد كه اون الان با كيه و چه ميكنه!
اول بايد به خودتون فرصت بديد و زمان بگذره
بعدش دعا ميكنم بتونيد كسي كه لياقتتون رو داشته باشه پيدا كنيد.
شايد الان وقتشه تصميمتون واسه عوض كردن شماره تون رو عملي كنيد(دير هم شده)
اینکه این افکار سراغت می یاد نشون از سالم بودن روح و روانت داره
اگه این افکار سراغت نمی اومد باید شک می کردی
ولی موقعی که این افکار سراغ آدم می یاد باید مدیریت کرد ، اینکه بدونی چطور افکار رو کنار زد و تو زندگی دخالت نداد
خدا خیرت بده پیدا! :104:
من هم حرفایی که زدی تو دلم بود.
ماهان برادر من
کمی شبیه من هستی, من هم گیر دختری ( بعید میدونم دختر باشه ) افتادم که فقط فقط منو بخاطر منافع شخصیش میخواست, بارها و بارها به این فکر کردم که چرا مثل پسرهای دیگه ای نبودم و من هم باهاش مثل بقیه رفتار نکردم ( استفاده جن سی و پرت کردنش مثل دستمال! ).
بهر حال ما انسانیم نه حیوان, شما هم انسانید, چون میان بعضی حیوانات زندگی میکنیم گاهی شک میکنیم که چرا شبیه آنها نیستیم.
ایشون رو رها کنید, بره هرجایی, هر کاری که میخواد بکنه, داره با هم جنسای خودش معاشرت میکنه, شما هم با انسانها معاشرت کنید, مطمئنم همسری مناسب شما پیدا میشه که خوشحالتون کنه.
دقت کن, رهاش کن, شما هر کاری که در توانت بوده انجام دادی, ولی نشد, لیاقت عشقت رو نداشت.
امیدوارم زود رهاش کنی.
ببخشید آقای ماهان که این پست رو اینجا اشغال میکنم !
اما آقای HMD شما چرا برادر من؟؟؟؟؟؟
خودت داری میگی گیر همچین دختری افتادم!!
چرا قاطی همچین ماجراهایی میشن جوونا!!!؟؟؟؟
از من پیرزن بشنو :305::305: من یه سنی ازم گذشته !!! عشقتو بکر نگه دار و الکی ریز ریز خرج این و اونش نکن! نگهش دار واسه کسی که قراره شریک واقعی زندگیت بشه!
به انعکاس اعتقاد داری؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HMD
ماهان برادر من
کمی شبیه من هستی, من هم گیر دختری ( بعید میدونم دختر باشه ) افتادم که فقط فقط منو بخاطر منافع شخصیش میخواست, بارها و بارها به این فکر کردم که چرا مثل پسرهای دیگه ای نبودم و من هم باهاش مثل بقیه رفتار نکردم ( استفاده جن سی و پرت کردنش مثل دستمال! ).بهر حال ما انسانیم نه حیوان, شما هم انسانید, چون میان بعضی حیوانات زندگی میکنیم گاهی شک میکنیم که چرا شبیه آنها نیستیم.
ایشون رو رها کنید, بره هرجایی, هر کاری که میخواد بکنه, داره با هم جنسای خودش معاشرت میکنه, شما هم با انسانها معاشرت کنید, مطمئنم همسری مناسب شما پیدا میشه که خوشحالتون کنه.
دقت کن, رهاش کن, شما هر کاری که در توانت بوده انجام دادی, ولی نشد, لیاقت عشقت رو نداشت.
امیدوارم زود رهاش کنی.