RE: اگر خدا فقط"یک"فرصت جبران واسه یک اشتباه بهتون می داد کدوم رو انتخاب میکردید؟
سلام به همه دوستانی که نظرشون رو گفتند.دلم میخواد نظر تک تک بچه های تالار رو راجع به این موضوع بدونم.واقعا ای کاش میشد همه ما لا اقل میتونستیم یک بار به عقب برگردیم.
خود من اگر این فرصت رو داشتم 2 تا کار رو اصلا انجام نمیدادم:
1:دوستایی که الان دارم رو هیچوقت انتخاب نمیکردم چون همشون نامرد بودند و تو تنهاییام نبودند که باهاشون درد و دل کنم.
یه مشت آدم حسود , نامرد و بی وفا....
2-به پسری که 4سال آرزوی منو داشت به خاطر دل رحمی یه فرصت نمیدادم بیاد خواستگاریم که بخواد بعد از 6ماه رابطه خانوادگی و وابسته شدنم بهش به حرف خانوادش گوش کنه و به خاطر مهریه بذاره بره.تو این زمونه واسه هیچ کس نباید دل سوزوند چون سخت میسوزونندت.
به قول دوست عزیزم شاپرک بازم شکر که یه خانواده خوب دارم که حمایتم میکنند.و راضی به حکمت خدا چون شاید اگر این ازدواج صورت میگرفت الان مثل دوست خوبم pink butterfly پشیمون بودم...نمیدونم.
خوشحال میشم نظر بقیه دوستان رو بدونم.
RE: اگر خدا فقط"یک"فرصت جبران واسه یک اشتباه بهتون می داد کدوم رو انتخاب میکردید؟
عمرا 18 سال درس میخوندم !
اشتباهات گذشته من زیاد دور نیست.اکثرا برای بعد از ازدواجمه.من اگه برگردم سعی می کنم در برابر مادرشوهرم منفعل نباشم و خودمو شوهرمو زجر ندم.مخصوصا اشتباهاتی که موقع سفر به مکه کردم رو تکرار نمی کنم.
اشتباهات من زیادهه..زیاد....
ولی اگر بخوام یکیش رو جبران کنم..دوس داشتم یه گناهی رو که اسمش رو نمیخوام بیارم هیچ وقتتتتتتت انجام ندم..
خدایا همه گناهان مارو ببخش .. چون تو تنها بخشایش گری
کاش خدا دوباره ای فرصت رو به من میداد تا از این عذاب راحت میشدم:302:
از سن چهارده سالگی که کتاب هدیه اسپنسر جانسونو خوندم همیشه با خودم این جمله را تکرار می کردم
هدیه نه گذشته است ونه آینده هدیه زمان حال است همان لحظه ی حال است
اما بازم به هر حال اشتباهاتی بوده که اگر می تونستم برگردم جبرانشون می کردم
1.من کلا وجود اینجوریمو انتخاب نمیکردم
ترجیح میدادم یه گل سرخ باشم که دل یه دخترو شاد کنه وقتی از عشقش هدیه میگیرتم
2. اگه خودم باشم اصلا دوس ندارم به گذشته برگردم
من تازه فهمیدم اشتباهای بزرگ زندگیم بخاطر منفعل بودنمه. ای کاش زودتر میفهمیدم و زودتر میرفتم پیش مشاور
اگه خدا بهم یه فرصت میداد تا ریشه مشکلاتمو تو چندسال پیش حل کنم، الآن خیلی از این اشتباهارو نداشتم
من اگه به گذشته برمیگشتم هیچ وقت در مقابل خواستهام کوتاه نمیومدم و نمیذاشتم بقیه واسه زندگیم تصمیم بگیرن
ای کاش میشد به عقب برگشت و بعضی حرفا رو زد با بعضی از آدما قطع رابطه کرد کاش...:302:
من اگر به گذشته بر می گذشتم تمام تلاشمو می کرد تا توی این دانشگاهی که الان هستم قبول نشم
اما خوب اگه اینجا قبول نمی شدم اصلا پام اینجا باز نمی شد و این همه دوستhttp://www.postsmile.net/img/19/1986.gif خوب پیدا نمی کردم
اما تمام تلاشمو می کنمhttp://www.postsmile.net/img/20/2078.gif برا ارشد جایی قبول شم که حسابی از این دانشگاه دور باشه
http://www.postsmile.net/img/20/2082.gif