RE: من یک مرده متحرک هستم.دیگه حوصله هیچی رو ندارم ، خسته شدم از زندگی.
بازم سلام
من حرفام نیمه تموم موند دوباره اومدم !
چند وقت پیش تلویزیون یه مستندی نشون داد.موضوعش یه چیزه دیگه است که اصلا کاری به اون ندارم.فردی که داشت ماجرا رو تعریف میکرد یه اقای 32-33 ساله بود با تحصیلات زیر دیپلم و شغل پارکبانی.
دو تا بچه داشت.یکی تازه به دنیا امده بود و یکی دیگه هم کلاس اول ابتدایی بود.
ماهی 400 تومان حقوق میگرفت که 200 تومانش خرج آب و برق و گاز و تلفن و و اینجور خرجها میشد و 200 تومان دیگه اش خرج خورد و خوراک .
میگفت از زندگیم راضی ام.زنم هم خیلی بسازه.مشکلی ندارم.
اقا امید
من این مدتی که شما آمدید همدردی متوجه شدم آدم مقیدی هستید.میدونیتسد بزرگترین گناه نا امیدیه؟
میدونستین برای لحظه لحظه عذابهایی که دارید میکشید خدا داره براتون ثواب و اجر در نظر میگیره؟
برادر من
کمی صبور باش.این سختی ها همش درس زندگیه.همش امادگی و سازندگیه.
شما پس فردا قراره کیه گاه و ستون یک خانواده باشی.هیچ فکر کردی اگر ستون خونه بریزه چی میشه؟
از الان خودت و ذهنت رو تقویت کن.
فکر نکن همه پدر و مادر ها سنگ تموم برای بچه هاشون میذارن.نه به خدا.از این خبرا نیست.ما اگر یه قرون از پول آب یا گازمون رو کم بدیم پدر همسر من آبرومونو میبره.همیشه میگه حساب جدا پدر فرزندی هم جدا !!!
به خاطر 75 تومان(تک تومنی) 15 وایستاد پشت در خونه تا بهش بدیم.
اینم بگم که یه آدم ثروتمنده.
بگذریم...
و یه سوال:
شما به وضعیت سیاسی مملکت چیکار داری؟!
میخوای چند تا مشکل دیگه که شما کاملا ازش بی خبر هستی رو برات بگم و همه گی دسته جمعی بشینیم باهم غصه بخوریم؟!
مگه جوونای افسرده فقط تو ایرانن؟میخوای غصه جوونای کل دنیا رو بخوریم؟!
میدونی چند میلیون جوون افسرده و مجرد توی کل دنیا وجود داره؟
چیکار میشه کردی؟به نظرت میشه با زانو بغل گرفتن همه مشکلات رو حل کرد؟
این شما نیستی که میگی ولش کن .چقدر بچه مثبت باشم.
این دقیقا همون شیطونیه که نشسته و منتظر فرصته.
دقیقا مثل همون لاشخوری که وقتی میبینه طعمه اش داره دیگه میفته زمین و مرگش نزدیکه کم کم میره جلو.
شیطون کارش همینه.بستر سازی میکنه.بقیه کارها رو ما خودمون میکنیم.
اون همین که شما رو از کرم و رحمت خدا نا امید کرده دیگه بارش رو بسته.چون میدونه تو این مسیری که شما رو گذاشته تهش همونیه که اون میخواد.
چرا اهنگ غمگین گوش میدی؟چرا خودت خودت رو دستی دستی له و داغون میکنی؟
نمیگم بیخودی شاد باش و الکی بخند.نه.مشکلات رو ببین و حسشون کن.اما انقدر غرق نکن خودتو.
اصلا بردار یه نامه برای خدا بنویس.هرچی که ازش میخوای رو توش بنویس.بدشم نامه رو ببر بنداز توی حرم و یا امامزاده ای.
اگر تهرانی بنداز تو حرم حضرت شاه عبدالعظیم.
برای زیاد شدن روزیت هم شبها دو رکعت نماز شب بخون.اگر سختته همه اش رو کامل بخونی همون دو رکعت هم افاقه میکنه.
موفق باشی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط maryam123
این شما نیستی که میگی ولش کن .چقدر بچه مثبت باشم.
این دقیقا همون شیطونیه که نشسته و منتظر فرصته.
دقیقا مثل همون لاشخوری که وقتی میبینه طعمه اش داره دیگه میفته زمین و مرگش نزدیکه کم کم میره جلو.
شیطون کارش همینه.بستر سازی میکنه.بقیه کارها رو ما خودمون میکنیم.
اون همین که شما رو از کرم و رحمت خدا نا امید کرده دیگه بارش رو بسته.چون میدونه تو این مسیری که شما رو گذاشته تهش همونیه که اون میخواد.
:104::104::104::104::104:
آقا امید سلام
میشه سنتو بپرسم؟
توی پروفایلت که پیدا نکردم.
>>
>>
>> [undefined=undefined] تا آخرین نفس جا نزنی[/undefined]
>>
>>
>>
>>
>> پس از جدایی از همسر، از دست دادن شغل و مرگ مادرش، کتابی نوشت که دوازده بار توسط انتشارات مختلف رد شد
>>
>>
>>
>> جی کی رولینگ نویسنده سری کتابهای هری پاتر : پردرآمد ترین نویسنده تاریخ و برنده عنوان “تاثیر گذار ترین زن بریتانیا”
>>
>>
>> -----------------------------------------------------------------------------------
>>
>>
>> توسط کمپانی سازنده موسیقی رد شدند چرا که کمپانی از صدا و موسیقی با گیتار آنها خوشش نیامد
>>
>>
>>
>> گروه بیتلز: تاثیر گذار ترین گروه موسیقی قرن بیستم با فروش جهانی تا ۱ میلیارد نسخه از آثار
>>
>> -----------------------------------------------------------------------------------
>>
>> از دفتر روزنامه ای که در آن مشغول به کار بود اخراج شد چرا که رئیسش فکر میکرد تخیل، خلاقیت و ایده های خوب ندارد
>>
>>
>>
>> والت دیزنی: موسس شهر بازی دیزنی لند و شرکت والت دیزنی (آفریننده میکی موس، سفید برفی و..) برنده ۲۲ جایزه اسکار
>>
>>
>> تا سن چهار سالگی قادر به حرف زدن نبود. اطرافیان او را “فردی غیر اجتماعی با رویاهای احمقانه” میشناختند
>>
>>
>>
>> آلبرت انیشتن نظریه پرداز نسبیت و برنده جایزه نوبل فیزیک
>>
>>
>> در کودکی مورد سو استفاده جنسی قرار گرفت و بعد ها شلغش را به عنوان گزارشگر تلویزیون از دست داد چرا که او را مناسب تلویزیون نمیداستند
>>
>>
>>
>>
>> اپرا وینفری مجری برنامه تلویزیونی اپرا که به مدت ۲۵ سال در ۱۴۵ کشور مختلف پخش شد اولین بیلیونر سیاه پوست جهان
>>
>>
>> معلم مدرسه اش به او گفته بود که زیادی احمق است و هیچ چیز یاد نخواهد گرفت
>>
>>
>>
>> توماس ادیسون دارنده امتیاز ۲۵۰۰ اختراع که مهم ترین آنها لامپ الکتریکی است
>>
>>
>> از تیم بسکتبال دبیرستانش اخراج شد و بارها وبارها پشت سر هم شکست خورد
>>
>>
>> مایکل جردن بسکتبالیست حرفه ای سابق و معروف با عنوان بهترین بسکتبالیستی که تا به حال بوده است
>>
>>
>> در ۳۰ سالگی کارش را از دست داد.
>>
>> در ۳۲ سالگی در یک دادگاه حقوق شکست خورد.
>>
>> در ۳۴ سالگی مجددا ور شکست شد
>>
>> به ۳۵ سالگی که رسید,عشق دوران کودکی اش را از دست داد
>>
>> در۳۶ سالگی دچار اختلال اعصاب شد
>>
>> در ۳۸ سالگی در انتخابات شکست خورد
>>
>> در ۴۸,۴۶,۴۴ سالگی باز در انتخابات کنگره شکست خورد
>>
>> به۵۵ سالگی که رسید هنوز نتوانست سناتور ایالت شود
>>
>> در ۵۸ سالگی مجددا سناتور نشد
>>
>> در ۶۰ سالگی به ریاست جمهوری آمریکا برگزیده شد
>>
>>
>> نام او آبراهام لینکلن بود……..
>>
>>
>>
>> جا نزد
>>
>> هیچکدامشان جا نزدند
>>
>> از خودشان ناامید نشدند
>>
>> به شکست تن ندادند
>>
>> سر خم نکردند
>>
>>
>>
>> جا نزنیم
>>
>> برندگان آنهایی هستند که جا نمیزنند
>> هیچ چیز جلودار یک انسان واقعی نیست
>>
>> امید اولین قدم است برای رسیدن به پیروزی.
> __,_._,___
سلام،
هیچیت نیست!
فقط دوست داری مشکلاتت رو بزرگ جلوه بدی و برای خودت دل بسوزونی!
به قول فرشته:
"گوش دادن هر نوع آهنگی اگر زمینه فعال شدن احساسات و محور شدن آن را ایجاد کند به گونه ای که عقلانیت را محدود کند ( چه احساس غم چه احساس شادی ) ، مضر هست ."
و یا به قول مدیر:
"موسیقی یك واژه و مفهوم عام هست. بسته به محتوای شعرها، و نوع موسیقی به كار گرفته شده و شرایط احساسی فرد می تواند مخرب هم باشد.
گاهی برای كسی كه در ناامیدی تا لبه پرتگاه رفته است، یك موسیقی غمگین با مفاهیمی از شعرهای ناامید كننده می تواند آخرین هل را به فرد بدهد تا سقوطش حتمی شود.
و به عكس می تواند نوعی از موسیقی امیدبخش به همراه مفاهیم مثبت یك فرد را از لبه پرتگاه تا اندازه ای عقب بكشد و فرصت بازسازی را به فرد بدهد. "
این آهنگ ها رو گوش میدی و حس غم و اندوه دورنت به وجود می یاد و وقتی می خوای دنبال دلیل غمناکیت بگردی، مشکلاتت رو بزرگ می کنی!
- پس آهنگ های غمناک، پاک می شن!
- ورزش خیلی خوبه ها!!!!! برو یه باشگاه ثبت نام کن که مجبور بشی بری!
- تا از این حالت در بیای، طول می کشه، و تغییر یک باره امکان نداره، یعنی امکان داره یه روز خوب بشی، یه روز همین حالات بهت دست بده، وقتی این حالات بهت دست داد، سعی کن فکر نکنی و خودت رو مشغول کاری کنی، مثلاً اتاقت رو تمیز کن، ماشینت رو تمیز کن و از این کارهایی که از فکر کردن آزادت می کنه!
- اینایی که گفتی رو دیگه کسی بهش نمی گه مشکل!:163: از ملزومات زندگی شده!
- مشکلاتم رو لیست می کنم یعنی چه؟؟؟؟؟؟؟:163:
بسیار یاد کردن از سختی های زندگی ، بردگی می آورد . حکیم ارد بزرگ
به نظرم حس ترحم پذیریت زیاد شده و دلت می خواد برای خودت سوگواری کنی!
موفق باشی.:72:
سلام برادر امید
باز که شما کشتی هات غرق شدن!
خوب می بینم که به قول مریم جناب شیطون رو حسابی کیفور کردی و بشکن زنان راهی خونش کردیش :)
این فضای سیاهی که ازش حرف زدی همین ایران خودمونه؟ :163:
پس چطوریه که خیلی ها دارن زندگیشون رو می کنن؟ یک لحظه منو بردی به 3 سال پیش خودم.
دقیقا توی همین وضعیت گیر کرده بودم و صبح تا شب رمان های عاشقانه 2 زاری میخوندم و با همذات پنداری از عالم
حقیقی جدا می شدم و به دنیای رویاها پر می کشیدم!
دنیای خوب و شیرینی بود اما حقیقی نبود و من روز به روز نا امید تر می شدم.
مدتی بود بیکار شده بودم و خیلی نا امید و بی انگیزه بودم.
مثل شما که دوست داری برای فرار از واقعیت همش بخوابی! منم همش تو هپروت رمان بودم.
اما یک پیشنهاد خوب کاری منو از این رو به اون رو کرد! پیشنهاد همکاری در یک موسسه فرهنگی!
من عاشق کاری بودم که بهم پیشنهاد شده بود! و این شد که یک روز نشستم راست و حسینی با خدای خودم
خلوت کردم و ازش خواستم بهم امید و انگیزه بده و توان زیاد. سختی توی این 3 سال خیلی کشیدم!!!
از لحاظ اقتصادی شدیدا در مذیقه بودم ، ازدواجمم که بهم خورده بود! و کلی بدهی معوقه که من مسئول
پرداختشون بودم! اما توی همه این سختی ها خدا همیشه با لبخند نگاهم کرد و با پشتیبانیش بهم دلگرمی
داد که من هستم! فقط تلاش کن و از سختی ها نترس!
بهم گفت امیدت به من باشه نه به حساب کتابای دنیایی!
انگیزمو هدفم انقدر قوی بود که همه جوره تلاش کردم! با سختی ها مبارزه کردم! گاهی خسته می شدم که
طبیعی هم بود اما باز بعد از تجدید قوا به کار برمی گشتم!
والان بعد از 3سال زحمت بی وقفه دارم درهای رحمت خدا رو که یکی یکی به روم باز میشه می بینم!
هنوزم سختی های زیادی پیش رومه اما انگیزه من انقدر قویه که به لطف خدا کمر مشکلاتو می شکنم!
همه اینا رو بهت گفتم که بگم که انگیزه و هدف و امید و عشق به خدا درمان تمام نا امیدی هاست!
که بگم انقدر که نا امیدانه حرف زدی و از رحمت خدا به واقع مایوس شدی آیا به داشته هات و خوشبختی هات
فکر کردی؟ آیا فکر کردی که یکی هست که عاشقته و نگرانت؟ یا فکر کردی وسط این همه نا امیدی تنهایی؟
یا فکر کردی دنیا به آخر رسیده؟ یا فقط خودت هستی که آخر همه بدبختی ها هستی؟ کدوم؟
این حرف حضرت علی رو خیلی دوست دارم. میگن در مشکلات زندگی به پایین تر و گرفتار تر از خودتون نگاه کنید!
نمیدونم دعای عرفه رو خوندی یا نه؟ و نعمات بی شماری رو که خدا بهمون هدیه کرده بود که شکر گزارش باشیم و
با استقاده از اونها تلاش کنیم و حواسمون باشه که خدا یک موجود بسیار هوشمند و بی نظیر خلق کرده که به
توانایی داره هر کاری رو انجام بده اگر خودش بخواد!
پس امید عزیز
اگر گرونی هست ، اگر اوضاع سیاسی و اجتماعی و خونوادگی و ... بده واسه همه همینجوره و هر کسی مشکل
داره! اما خدا سرنوشت هیچ قومی رو تغییر نمیده مگر اینکه خودشون بخوان!
وضع برای همه یکسانه! برای همه همینه اوضاع! اما برنده کسیه که با توکل به خدا راهو ادامه بده!
هموار کردن مسیر کار انسانهای فوق العادست! یا راهی راهی پیدا کن یا راهی بساز!
پس شما هم برای ایجاد انگیزش شغلت رو عوض کن! فکر کنم گفته بودی دوستش نداری!
پس برو دنبال کاری که دوستش داری! و براش تلاش کن! برای خودت تلاش کن! فارغ از همه مشکلات!
ضمن اینکه به یک خونه تکونی اساسی توی قلبت نیاز داری
خیلی حرف زدم اما لازم بود!
برات دعا می کنیم اما یادت باشه خودت کلید استجابت دعات هستی!
موفق باشی
سلام اميد
يه حرف رك و راست و جدي
اينقدر ناله كردي و از بدبختي هات گفتي كه خودتم باورت شده بايد بميري!
عادت كردي به همراهي و تاييد منفي!
بي اراده شدي!
يكي از همكارام اينقدر از نداشتن خواستگار خوب, اخلاقاي پدرش, حقوق كمش و... گفت كه هفته پيش كارش رسيد به خودكشي...
دست خودم هم نبود فقط تو دلم ميگفتم اينا انگار نميدونن درد چيه؟
صد بار بهت گفتيم هدفهاتو بنويس, هدفهاي كوتاه مدتتو
هزار بار گفتيم انگيزه تو خودت ايجاد كن با ورزش با نوشتن موفقيتهات
بارها و بارها گفتيم و از ما گفتن و از تو نشنيدن!
ليستت كمه منم ميتونم موارد ديگه اي رو بهش اضافه كنم ! تا راحت منتظر ...
برادر من حرف اول و اخر همينه تا خودت نخواي راهي واسه بيرون اومدن ازين وضعيت نيست
اينقدر گفتي كه عادت كردي به همراهي ديگران با ناله هات
دقيقا افتادي تو مرثيه سرايي!
يه عده مثل ما هم كه دقيقا اين مشكلاتو حس كرديم نشستيم بالا سرت و باهات همراهي ميكنيم!
ميتوني صد تا تاپيك ديگه بزني و همه فريادبزنن و تو باز بري خونه اولت
ميتوني هم بري ورزش, يا مسافرت, نه بري تو بالكن و به صداي قطره هاي بارون گوش بدي و اروم بشي
يادت رفته از حال و اكنون لذت ببري
يا خودتو غرق بدبختياي گذشته كردي يا ترس از اينده
اين براي بار صدم ! اين راهش نيست!
نترس اول و اخر ميميري من تضمين ميكنم!!!!
لطفا تا اون موقع بشين و از زندگي لذت ببر كاملا بدون دليل
هيچكس جز خودت به دادت نميرسه ودر برابرت احساس مسووليت نميكنه
يه جمله معروف:هيچ مساله جدي و مهمي در مورد انسان وجود ندارد
تو زندگی اگه آرامش باشه دیگه نه حقوق مهمه نه جنگ داخلی و خارجی... نه درسا تلنبار می شه و نه تحریم نگرانی ایجاد می کنه...
ولی اگه آرامش نباشه همه ی اینایی که گفتی می شه عذاب!!!
تقریباً همه ی مشکلاتی رو که گفتی کم و بیش ماها هم تو زندگیمون داریم؛ ولی مشکل شما، آقا امید، اینا نیست...
اون آرامشه که نیست و بهونه گیرت کرده.
تنها سبب آرامش هم همسر نیست!!!
من به این باور رسیدم که دعای پدر معجزه می کنه... یه بار این معجزه رو امتحان کن!!! احساس می کنم به خاطر نفرتی که از پدر و مادرت داری اون آرامشی رو که باید تو خونه دریافت کنی رو، نمی گیری و این شده باعث همه ی این لیستی که گفتی!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط gole kaghazi
تنها سبب آرامش هم همسر نیست!!!
من به این باور رسیدم که دعای پدر معجزه می کنه... یه بار این معجزه رو امتحان کن!!! احساس می کنم به خاطر نفرتی که از پدر و مادرت داری اون آرامشی رو که باید تو خونه دریافت کنی رو، نمی گیری و این شده باعث همه ی این لیستی که گفتی!
ظاهرا پدرم راحت یاد گرفته چطور با احساسات بچه هاش بازی کنه .
من در واقع آرامش ندارم .
من وقتی می رسم توی خونه انگار تمام غم و غصه های دنیا برام تازه شده .
یه مسئله مهمی بود که از اول سال تا حالا با بابا و مامانم سر و کله زدم تا تونستم رضایتشون رو جلب کنم . خیلی مهم در حد تیم ملی مهم.
دو بار تا حالا نظرشون عوض شده .
خب خودتون رو بندازین جای من :
یک بار موافقن ، انگار دنیا رو بهم دادن .
دقیقا دو روز بعد ، مخالفن .
.
این اتفاق دو بار افتاده .
احساسات من به بازی گرفته شده توسط این آقا .
حق هم با منه .
امید جان
من هم مدتی پیش شدیدا اینایی که گفتی آزارم میداد جوری که منی که هدفم از بازگشت به همدردی کمک بود رو واداشت که برای اولین بار تاپیکی باز کنم و هر چی تو دلم بود بگم.هر چند اون تاپیک قفل شد...
بعد از همه این حرفا به جایی رسیدم که بسیاری از این مسائل خارج از کنترل منه!پس چرا اینقدر خودمو فیتیله پیچ کنم؟اصلا پیچیدن به خودم چه کمکی بهم میکنه!؟
الان کمی نسبت به این مسائل بی تفاوت شدم!دلار هم که بشه 10000 تومن من چرا حال خودمو خراب کنم؟حالمو خراب کنم درست میشه؟
وقتی به این سوالات فکر کردم بیخیالتر شدم...
این نقل قول از گل کاغذی هم زیباست:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط gole kaghazi
تو زندگی اگه آرامش باشه دیگه نه حقوق مهمه نه جنگ داخلی و خارجی... نه درسا تلنبار می شه و نه تحریم نگرانی ایجاد می کنه...
ولی اگه آرامش نباشه همه ی اینایی که گفتی می شه عذاب!!!
تقریباً همه ی مشکلاتی رو که گفتی کم و بیش ماها هم تو زندگیمون داریم؛ولی اون آرامشه که نیست بهونه گیرت کرده.
امید جان
اگر می تونی مدتی از اینجا فاصله بگیر
بشین یکم فکر کن...اگر شرایطش رو هم داری یه مسافرت برو
من با شناختی که از تو دارم میدونم آرامش رو تجربه میکنی.به خودت فرصت بده:72: