-
RE: فراموش کردن
دوست خوبم
من هرچی فکر گردم برای مشکلتون راه حلی به ذهنم نرسید.اما برای اینکه فراموش کنی روابطت و یا یه فرد خاصو تجربه ی خودمو میگم.
من وقتی رابطه ی طولانیم با کسیو که دوست داشتم تموم کردم واقعا شکستم.حالتی به سرم اومد که فکر نمیکردم که حتی به فردای زندگیم هم امید داشته باشم.2روز تموم هیچی نخوردم و کارم به بیمارستان کشیده شد.
عین یه مرده ی متحرک شده بودم.بدون روح
اما تمام خاطراتو پاک کردم.اولش از ظواهر شروع کردم.نباید انتظار داشته باشی که همه چی توی وجودت فراموش بشه تا وقتی که خودت نخوای.
عکسا،اس ام اسا و حتی آهنگای گوشیمو پاک کردم.از لیست دوستای فیسبوکم پاکش کردم و پروفایلمو تا مدتی deactive کردم.
اراده کرده بودم که باید زندگی کنم و برای بهتر شدن روجیه م جنگیدم
کوچکترین چیزی که منو به یادش مینداختو از جلو چشمام دور کردم.
وقتی اول از جلوی ظاهرت کمرنگشون کنی راحت تر میتونی با درگیری ذهنت هم بسازی.
همه چیز به قدرت ذهن خودت بستگی داره.روی اراده ت کار کن.مطمئن باش اگه خودت بخوای،با وجود اینکه هر روز ببینی کسی رو میتونی فراموشش کنی
از یاد خدا هم غافل نشو که بزرگترین دوا برای دلهای شکسته س.خدا بی هیچ منتی به درد دل بنده هاش گوش می کنه
برات آرزوی آرامش میکنم:72::72::72::72:
-
سلام دوباره
اگه رابطتتو با خانوادت گرمتر کنی و بهشون ابراز علاقه کنی مطمئن باش هیچکس از تنهایی نمیمیره.... با همجنس خودت رابتتو نزدیک کن:323:
-
ممنون دوستای عزیزم
امروز واسه همیشه همه چی رو تموم کردم البته بعد از صحبت کردن باهاش.تازه فهمیدم چقدبی ارزش بدن که من به خاطرشون خودمو اذیت کردم.از امروز تصمیم گرفتم با خداجون رابطه ام رو نزدیکتر کنم.آهنگ های غمگین موقوف!!!!ارزش من بیشتر از حرفاست که بخوام به این جور آدما فک کنم و به خاطرشون از درس وزندگی بمونم.
از همه دوستان التماس دعا دارم .....
امیدوارم خدای مهربون هم کمکم کنه:323::321: